Zdravím,
rád bych upgradoval z Win 7 na Win 10. V současné době mám jeden 1,5 TB HDD, který je rozdělen na 2 disky, systémový a na moje data. Zároveň už mám doma Kingston HyperX SSDéčko, na kterém bych chtěl mít Win 10.
Protože jsem se dočetl, že na čistou instalaci Win 10 je nejdřív potřeba udělat upgrade přes nabídku upgradu ve Win 7 tak bych na to šel asi takhle:
Všechno zálohuji
Nějak přetáhnu Win 7 na nové SSD
Spustím upgrade na Win 10 a postupuji třeba podle tohoto návodu.
Myslíte, že to takhle půjde? Nebo víte jak se vyhnout tomu kroku kdy je potřeba přetáhnout 7 na nové SSDéčko?
Upgrade OS a zároveň upgrade pevných disků
Moderátor: Loki5567
- Theopenus
- Nováček
-
- Briketa
- Začátečník
-
Re: Upgrade OS a zároveň upgrade pevných disků
Taky řeším tohle dilema. Příští týden má vyjít update Win 10, kdy budeš moci zadat při čisté instalaci W10 rovnou klíč z W7, W8 nebo W8.1. Tak asi počkám
Ještě řeším dilema, jestli udělat upgrade HW. Já jsem Win 8.1 koupil v rámci upgrade akce jako upgrade na Visty Ultimate FFP. Microsoft dekladoval, že půjde udělat upgrade na Win 10, ale co po změně HW, když mám v podstatě Win 8.1 FPP. To zadávání sériového čísla nižších verzí Win při instalaci Win 10 by mělo můj problém vyřešit.
Ještě řeším dilema, jestli udělat upgrade HW. Já jsem Win 8.1 koupil v rámci upgrade akce jako upgrade na Visty Ultimate FFP. Microsoft dekladoval, že půjde udělat upgrade na Win 10, ale co po změně HW, když mám v podstatě Win 8.1 FPP. To zadávání sériového čísla nižších verzí Win při instalaci Win 10 by mělo můj problém vyřešit.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
NB: Dell Latitude 5510
- Theopenus
- Nováček
-
Můžu poprosit o zdroj? Rád bych se dočetl víc.Briketa píše:Taky řeším tohle dilema. Příští týden má vyjít update Win 10, kdy budeš moci zadat při čisté instalaci W10 rovnou klíč z W7, W8 nebo W8.1. Tak asi počkám
- Theopenus
- Nováček
-
Jop, je to tak. Microsoft to teď značně ulehčil. Pro instalaci Desítek můžete použít svůj aktivační kód z 8 nebo 7.
Jak na to třeba tady: http://www.expertreviews.co.uk/software ... boot-media
Jak na to třeba tady: http://www.expertreviews.co.uk/software ... boot-media