To potesi...Paul píše: Gratuluji ke koupi ukradeného klíče přes ukradené kreditky. Možná tě to poučí do budoucna že kupovat od lidí kde člověk nemá jistotu kde klíč sehnali není úplně to vono.
Divinity: Original Sin (oldschool turn-based RPG)
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Divinity: Original Sin (oldschool turn-based RPG)
- jakubom
- Začátečník

-
Normálně napiš na podporu Key4you, je to velký prodejce u nás. Pdole mě je šance vrácení peněz celkem slušná. Teda první si napiš na gog support ať ti dají nějaké vyjádření, kde bude tvůj klíč který jsi koupil, to bych potom poslat key4you...
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Priste kupuj pres kinguin.net, je tam moznost priplatku par korun v pripade, ze key je snad kradeny, tak ti pak vrati prachy nebo daji novy klic.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A co takhle kupovat od oficiálních prodejců kde možnost ukradeného klíče neexistuje vůbec a hlavně má člověk jistotu že jdou jeho prachy vývojářům a ne nějakým parazitům mezi ?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- jakubom
- Začátečník

-
Key4you ti připadá jako neoficiální prodejce?
Sorry za OT ale se tady tváříte, že jediná správná možnost kde koupit hry je přímo od vydavatele, u kterého je ta cena přestřelená většinou.
K tématu, vývojáři jsou hodně velcí prasáci to vypadá, stačí mrknout na forum prekladů jak se chovají.....
Vývojářům jdou prachy vždycky, by mě zajímalo kde kupuješ jiné zboží než hry, protože z toho co jsi napsal to vypadá, že parazit je každý maloobchodprachy vývojářům a ne nějakým parazitům mezi
K tématu, vývojáři jsou hodně velcí prasáci to vypadá, stačí mrknout na forum prekladů jak se chovají.....
- Vivec
- Středně pokročilý

no ale radeon řady 6xxx je o 2 generace mladší karta než gtx280spajdr píše:To ale tvoje graficka karta s prehledem splnuje, min. pozadavky jsou Radeon rady 6XXX a vyse.Vivec píše:dnes vyšla enhanced edition, na gogu jsem jí dostal zdarma k původní hře, natěšeně stáhnu a při spuštění error, je nutné mít dx11 grafickou kartu, holt asi gtx280 bude muset po 6ti letech z domu
je to trochu naprd, že to nejde spustit, když to je jen záležitost jednoho grafickýho efektu, kterej se dá vypnout a původní hra jede jak z praku, zkusím najít nějaký workaround
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
key4you je neoficiální přeprodejce typu g2a a podobných, u nichž není nic neobvyklého když klíče získají z pochybných zdrojů, těch případů kdy byly klíče zablokovány bylo dost, koneckonců HEAD se o tom přesvědčil na vlastní kůži.jakubom píše:Key4you ti připadá jako neoficiální prodejce?Sorry za OT ale se tady tváříte, že jediná správná možnost kde koupit hry je přímo od vydavatele, u kterého je ta cena přestřelená většinou.
Vývojářům jdou prachy vždycky, by mě zajímalo kde kupuješ jiné zboží než hry, protože z toho co jsi napsal to vypadá, že parazit je každý maloobchod![]()
Maloobchody které svoje klíče seženou legálně, tedy od distributora, jsou legitimní. To ale není případ těchto e-shopů.
Očividně když klíče získají přes ukradené kreditky, tak prachy vývojářům nejdou. Už proto osobně přeferuju ofic. shopy - gog, steam, gamersgate, gamesplanet, dlgamer, funstock..je jich dost, slevy mívají také dobré, a je tam jistota že kupuju legitimní věc za kterou dostal tvůrce zaplaceno.
Ale zase si nebudu hrát na svatouška - na těch nelegitimních shopech jsem kupoval taky - ale kupuju tam jen když se jedná o hru u níž je mi jedno kdo dostane moje prachy (např. ubisoftí hry, na ubisoft kašlu) a navíc počítám s tím že mi ten klíč můžou zablokovat.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- jakubom
- Začátečník

-
Rád bych tu diskusi rozvinul, ale nechci to tu svinit OT 
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to hoď do nějakýho threadu kam se to hodí.jakubom píše:Rád bych tu diskusi rozvinul, ale nechci to tu svinit OT
- Vivec
- Středně pokročilý

tak jsem rozjel EE a ze skvělý hry je solidní srajda
všechno je podřízený tomu, aby to bylo hratelný na konzolích, hlavně teda UI a kamera. Všechny texty jsou nechutně velký a křiklavý, úplnej hnus (nastavení velikosti UI mění jen část textů). Hra je MNOHEM jednodušší, v původní hře byl souboj u majáku na 4. úrovni solidní challange i s dobrou partou a teď jsem vymydlil okolí Cyselu a maják s prstem v nose a bez jedninýho léčení. Celej systém brnění, zranění a životů je změněnej, nedá se to moc porovnat co je lepší, ale celý to prostě působní moc konzoloidně. Nový úkoly a ability jsou fajn, ale nevím, jestli to je dost na to aby to vyvážilo to zprzěný UI. Jako zadarmo k původní hře dobrý, peníze bych za to nedal
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já měl za to že s myší je interface stejnej/vylepšenej, a jinej je jen s gamepadem.
A jsou tam snad i jiný obtížnosti, co jsem četl tak ten Tactician mode je pro lidi co chtěj hardcore výzvu.
A jsou tam snad i jiný obtížnosti, co jsem četl tak ten Tactician mode je pro lidi co chtěj hardcore výzvu.
- Vivec
- Středně pokročilý

jo obtížnosti jsou na výběr 4, na standard je to ale o dost jednodušší
mě to UI asi nejvíc vadí v inventáři, kde trvá hroznou dobu, než se načte porovnání s právě nošenou věcí a pak ty okna skáčou sem tam a je to hodně nepříjemný
mě to UI asi nejvíc vadí v inventáři, kde trvá hroznou dobu, než se načte porovnání s právě nošenou věcí a pak ty okna skáčou sem tam a je to hodně nepříjemný