Problém s DVD/RW TEAC DV-W58G - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Vladan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s DVD/RW TEAC DV-W58G - vyřešeno

Příspěvek od Vladan »

Mám už necelý 2 měsíce tuhle palírnu. CD pálí celkem slušně jenže DVD disky z ní lezou špatně vypálený. Jen DVD+RW je v poho. DVD-RW jsem ještě nezkoušel. Neříkám, že všechny, ale taková polovina. Pálím jen 4x jak + tak i -. Problém je v tom, že mi nero, zkoušel jsem víc verzí, ohlásí, že vypalování proběhlo ůspěšně a 1/2 disků je špatně čitelných nebo jsou vůbec nečitelný. Více -R. Dělá to tak od 2/3 až 3/4 disku. Zkoušel jsem médial různých cen i značek(Verbatim,Memorex,Emgeton...) a četl jsem je i v DVD mechanice pioneer DVD-ROM DVD116 je to ta samá jako 106s jen má normal dvířka. Tak přemejšlím že ji asi půjdu reklamovat, ale jestli s ní máte někdo zkušenosti a víte co s tím tak mi poraďte díky.
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

reklamuj ji mam ji a pali na vse uplne v pohode...

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jestli ti to dělá i s jinejma diskama, tak ji reklamuj. Tady není co řešit.
Bathory
Vladan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladan »

Tak jsem ji ječtě zkoušel u kamarádů jeden AMD druhy Celera a stejný. A dokonce jsem to u sebe zkoušel pálit 2x. Taky špatný:-( Půjde hned zítra. Jen aby jim to netrvalo celej měsíc :-(
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“