Nejlevnější byt s garáží pro deset aut stojí cca $250k, a není důvod kupovat dražší - nevím jak ostatní, ale já do bytu vlezl asi dvakrát za celou dobu
petrxp píše:
Omg o čem to mluvíš ? Z kategorie super,sports,classic se snad s ničím nedá zaparkovat v garáži. Jo Elegy je free, ale já mám radši massacro.
Co nechápeš na slovu "většina"? Vyjmenoval jsi tři kategorie z 18.
Já nemám chuť se tu s kdejakým pošukem dohadovat o píčovinách a tahat se za slovíčka, ale ty tvoje ultimátní pravdy jsou na hlavu.
Nema vyznam mat v garazi desat aut po 100k, radsej si ber auta z ulice, napr nejake porsche, bwm, mercedes tam jazdi stale, a setris na neco poradne napr insurgent do teamfightov a progenT20 na zavodenie, na vzduch odporucam savage alebo hydru, motorku asi lectro. Same drahe veci, neni problem vydrbat za par minut 10 000 000$.
Co nechápeš na slovu "většina"? Vyjmenoval jsi tři kategorie z 18
Ty tři a ještě muscle, jinak nic nejezdím . Jestli chceš závodit, tak ty auta potřebuješ. T20 za 2.2M+ tunning je v "super" celkem povinnost, jinak se trápíš .
BTW: trápíš se i tak protože stejně závodíš s bandou vyžduchávacích magorů, že ?
Já to říkám stále, že mám štěstí, přísahám, že na mne tahle tabulka absolutně nesedí, statistiku si bohužel nevedu, ale odhaduju, že minimálně z 80% misi dojedeme i s randomy. Pravda, opakujeme občas (nejsme profi hráči, že jo) ale většinou maximálně 1-2 pokusy (se svým primárním týmem opakujeme tak jednou za týden, fungujeme jako dobře seřízený stroj).
Občas někdo leavne,ale vyjímečně. Nejraději hraju Heisty s hráči s nízkými levely, sice mají naprd vybavení a zkušenosti, ale o to víc se snaží. Od cheaterů jsem nedostal nic, nepotkávám je, bo do publicu téměř nelezu, hrajeme friend season, nebo invite season. Přesto, opakuji, nemám problém vydělat za odpoledne až 1 milion babek, když se soustředím pouze na vydělávání peněz a skáču z Heistu do Heistu.