Tady se to dá najít. Delta hodnoty jsou změny od minula. U Cromwelal B šlo nahoru vše, expected DMG o 115. Mě u něj klesnulo hodnocení o 800 dolu
http://www.wnefficiency.net/wnexpected/
Já to na T55 udělal s VKB, taky s hodnotama co stačily i na 260ku. Teď se mi nedaří s TD dát 5K dmg a ještě zničit 3 moduly případně zranit 3 členy posádky. Je opravdu funny plesknout WT E100 HEčkem zezadu za full do budky a nepoškodit ani nezranit vůbec nic a nikoho.
Jinak na spoustu TD misí na 260k je super E25ka. Pokud nejde o to, udělat nějakou výši DMG, která už bývá vysoká, ale o to zabít X tanků a nebýt poškozen/spotnut, nebo udělat 7 průstřelů pancíře, tak je asi nejlepší. S X tier TD si kolikrát ani 7x za bitvu nevystřelím, natož ještě vše penetrovat.
Jsem na tom teď takhle, celkem paradoxně mi teď nejvíc nejdou HTs, který jsem měl hotový u všech předchozích tanků jako první ...
LT-7 ... zatím jsem se tomu moc nevěnoval, asi to nebude úplně easy, ale vím, že jsem toho schopnej
LT-10 ... stejně jako výše, nicméně při mém stylu hry je dost těžký skončit bez poškození
ST-12 ... nej*********í mise co jsem zatím jel, čistě luck a RNG, už to dělám asi 3 měsíce. Největší joke byl nedávno, kdy jsem dělal LT mise s T 37 a v jedné hře jsem podpálil 3 o 1 tier vyšší tanky za sebou!!
TT-2 ... nějak mi prostě ty kily na blízko nejdou, nedávno jsem to udělal a hra mi to stejně nezapočetla
TT-6 ... to taky moc nejde
TT-7 ... to snad půjde, ale já nerad kapuju, tak čekám kdy se mi podaří sundat náš cap při jeho bránění
TT-8 ... to jsem ještě neměl ani nikdy zaplé, 4k je dost no uvidíme
TT-11 ... taky jsem ještě nezkoušel, ale myslím, že něco jako 50B s velkýma sadama na opravu na konci by mohlo fungovat
TT-12 ... co jsem se s tím natrápil u T-55ky a tady je to to samý. Jednou jsem to s VKB oddingal a chyběla mi jedna rána s DMG bych to měl
TD-2 ... zkouším střídave JgPrase, E3, E3, 268, WT E100 a zatím nic, když je dmg, nemám ty moduly/posádku
Artyny nehraju