GeForce GTX Titan X/GTX980Ti - info, recenze, zkušenosti
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- morke
- Moderátor

Re: GeForce GTX Titan X/GTX980Ti - info, recenze, zkušenosti
Toto mě pobavilo: http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/ ... ng/22.html, a to při 65°C, kde je výhoda toho vodníka FURY X? 
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- Bendrr
- Začátečník

No, je vidět že se chladič na MSI Lightning hodně povedl.
PC I mATX: RYZEN 7 7700X, MSI MAG B650M MORTAR WIFI, Kingston DDR5 6000MHz CL36 FURY Beast Black 16GB, Solidigm P44 Pro NVMe 2TB, Kingston KC3000 NVMe 1TB, Palit GeForce RTX 4070 Dual, Seasonic Focus PX 750 Platinum, Cooler Master Silencio S400 TG, NZXT Kraken X53, 2560×1440 32" Philips
PC II mini-ITX: RYZEN 7 3700X, MSI B450I Gaming Plus AC, Corsair VENGEANCE RGB PRO Black 16GB 3200MHz@3600MHz CL 16, ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 O8G, Samsung SSD 960 PRO NVMe 1TB, WD Blue 3D NAND SSD 500GB 2.5", Seasonic M12II EVO SS-620GM F3 620W, NZXT H200, 2560×1440 32" Philips
PC II mini-ITX: RYZEN 7 3700X, MSI B450I Gaming Plus AC, Corsair VENGEANCE RGB PRO Black 16GB 3200MHz@3600MHz CL 16, ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 O8G, Samsung SSD 960 PRO NVMe 1TB, WD Blue 3D NAND SSD 500GB 2.5", Seasonic M12II EVO SS-620GM F3 620W, NZXT H200, 2560×1440 32" Philips
- VeCkO
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jaká výhoda? Ten vodník to právě zabíjí.. zbytečně je pak vysoká cena Fury X kvůli jejích AiO.
Kdyby tam prcli nereferenční vzduchové provedení od výrobců tak by to mělo stejný účinek a bylo by to levnější.
Přijde mi směšné, jak stále AMD tvrdilo na konferencí AiO under 50st. OC Dream a je locklá voltáž
škoda no
Jinak ta Lightning edice je hodně pěkná ale stejně si myslím, že měla přijít trošičku dříve
Kdyby tam prcli nereferenční vzduchové provedení od výrobců tak by to mělo stejný účinek a bylo by to levnější.
Přijde mi směšné, jak stále AMD tvrdilo na konferencí AiO under 50st. OC Dream a je locklá voltáž
škoda no
Jinak ta Lightning edice je hodně pěkná ale stejně si myslím, že měla přijít trošičku dříve
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30
5120x1440 UltraWide Samsung G9
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
>>>>INSTAGRAM<<<<
- Elkim
- Redaktor PCT

Mě přijde směšné, že tomu někdo věřil.... 
- morke
- Moderátor

Na vodníkovi ležel marketing Fury X. Ale jsme OT
Ta MSI má perfektně zvládnuté chlazení: http://www.guru3d.com/articles_pages/ms ... ew,11.html, možná s tím chodím teď pozdě, ale co si ji sehnal blaho, tak jsem proletěl recenze.
Ta MSI má perfektně zvládnuté chlazení: http://www.guru3d.com/articles_pages/ms ... ew,11.html, možná s tím chodím teď pozdě, ale co si ji sehnal blaho, tak jsem proletěl recenze.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
- VeCkO
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jedna věc je to tvrdit a druhá je to věřit..
Tady spíše šlo o to, že tam papli žvást a pak se nic nedělo
ale to je jedno, nepatří to sem 
Tady spíše šlo o to, že tam papli žvást a pak se nic nedělo
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>INSTAGRAM<<<<
- blaho
- Žlutá karta

-
tak musim povedať ze ten Lightning je fakt zatiaľ nehlučny , ten chladič je fakt kraľovsky !
z case počujem iba stary zdroj a vodniček corsair + tie 2 obrovske 20cm+ ventilatory na case RAVEN , uvidim ako to bude
ked dojde novy zdoj a začnem pri OC zvyšovať PL + voltage + iny bios
* tam uz si myslim ze ked to začnem peckovať tak sa to ozve
* inak som tu pocul naražky na to ze Lightning pod vodu , no v mojom pripade za cenu 690 eur
to nemusi byt, cena rozumna na 980Ti. A ten chladic je aj v beznej case super . Na vodu si myslim ze je jednoznacne urcena grafarna 980Ti KINGPIN o tom zadna, v jej pripade skor na podchladenu
vodu , ehm ... maxwell je trocha specificky no ...
//sry dalsi edit : moj nazor je taky, ze pokial chce clovek totalne žmykať Mhz u maxwella tak fakt iba ta podchladena voda na kazdu GTX980Ti
a s vodou sa mi nechce babrat+ ani na to nemam zručnosti /som lama/, mam staru case, MB, Ramky ...
tak az snad s prichodom PASCALA to dam postavit na novo na vode
tak pomimo : hej na alze a co som pocul tak napr. v KE co boli lightningy skladom, tak vsetky predane , + 980Ti sa predavaju ako rohliky , fury+fury X oničom , naposledy mi povedal znamy : hej, kupili 5 kusy FURY X a z toho 4 vratili , asi tak , mozno smutne ale realita je kruta. šak aj tu , GTX 980Ti tu maju chalani bežne , ale preco nikto tu nema FURY X ked je taka super + DX12 a bla bla..? to neni provokacia, len moje počudovanie sa
z case počujem iba stary zdroj a vodniček corsair + tie 2 obrovske 20cm+ ventilatory na case RAVEN , uvidim ako to bude
ked dojde novy zdoj a začnem pri OC zvyšovať PL + voltage + iny bios
* tam uz si myslim ze ked to začnem peckovať tak sa to ozve
* inak som tu pocul naražky na to ze Lightning pod vodu , no v mojom pripade za cenu 690 eur
to nemusi byt, cena rozumna na 980Ti. A ten chladic je aj v beznej case super . Na vodu si myslim ze je jednoznacne urcena grafarna 980Ti KINGPIN o tom zadna, v jej pripade skor na podchladenu
vodu , ehm ... maxwell je trocha specificky no ...
//sry dalsi edit : moj nazor je taky, ze pokial chce clovek totalne žmykať Mhz u maxwella tak fakt iba ta podchladena voda na kazdu GTX980Ti
a s vodou sa mi nechce babrat+ ani na to nemam zručnosti /som lama/, mam staru case, MB, Ramky ...
tak az snad s prichodom PASCALA to dam postavit na novo na vode
tak pomimo : hej na alze a co som pocul tak napr. v KE co boli lightningy skladom, tak vsetky predane , + 980Ti sa predavaju ako rohliky , fury+fury X oničom , naposledy mi povedal znamy : hej, kupili 5 kusy FURY X a z toho 4 vratili , asi tak , mozno smutne ale realita je kruta. šak aj tu , GTX 980Ti tu maju chalani bežne , ale preco nikto tu nema FURY X ked je taka super + DX12 a bla bla..? to neni provokacia, len moje počudovanie sa
- racecar
- Středně pokročilý

Zas poskladat vodu na to nemusis byt nejaky velky talent (ked som to zvladol ja..) skor ti stacia peniaze
.
Inac ja som tiez nevidel nikoho s FURYou kdezto 980 Ti ma kde kto.. divne.
Inac ja som tiez nevidel nikoho s FURYou kdezto 980 Ti ma kde kto.. divne.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- ulver
- Začátečník

blaho sice uz mas zlto-cierneho milasska, ale o niecom takomto si neuvazoval ?
KFA2 GeForce GTX 980 Ti Hall of Fame Edition
http://www.tichepc.sk/KFA2-GeForce-GTX- ... 1162001027
KFA2 GeForce GTX 980 Ti Hall of Fame Edition
http://www.tichepc.sk/KFA2-GeForce-GTX- ... 1162001027
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- blaho
- Žlutá karta

-
ani nie , fakt sa ten Lightning trafil za dobru cenu , a tu seriozny clovek co kupil
GTX970 , nemusel som to predavat po bazaroch ala bazoš , tak som nešpekuloval .
aj ked ta KFA2 GeForce GTX 980 Ti Hall of Fame Edition vyzera super
ale neviem co v tej Lightning je zatial , cakam na novy zdroj a potom skusim,
z tichepc.sk mi pisali ze pride 16-17.11 , tak musim pockať
Zatial ju zabehavam na default
GTX970 , nemusel som to predavat po bazaroch ala bazoš , tak som nešpekuloval .
aj ked ta KFA2 GeForce GTX 980 Ti Hall of Fame Edition vyzera super
ale neviem co v tej Lightning je zatial , cakam na novy zdroj a potom skusim,
z tichepc.sk mi pisali ze pride 16-17.11 , tak musim pockať
Zatial ju zabehavam na default
- Elkim
- Redaktor PCT

Si k tomu hlavně pořiď pořádnej procák vole, s PCIE 2.0 to bude pod WDDM 2.0 trága.
- blaho
- Žlutá karta

-
nehadam sa ...Elkim píše:Si k tomu hlavně pořiď pořádnej procák vole, s PCIE 2.0 to bude pod WDDM 2.0 trága.
Nove PC planujem ked dožijem ku PASCALU, komplet na vode
to dam robit tiez do KE do tichepc , ja na to nemam nervy ani vlohy
Uz som teraz poskuloval po jednej 5960X , ale som sa ovladol
myslim si ze 2600K@4.5 GHz neni az taka tragedia ku 980Ti ,
sice jasne ani nic slavne
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To musis rict ty jestli je SB brzda pro GTX980TI OC v 1920x1080.
Podle me je brutalni brzda v nekterych hrach.
Podle me je brutalni brzda v nekterych hrach.
- Elkim
- Redaktor PCT

Dobře, ale na co ti ten bleskojeb teď bude? Podle mě ti je X99 naprd, buď koupit Broadwell-E nebo Skylake ale čekat s Lightningem na Pascala s PCIE 2.0 platformou nedává smysl.
- blaho
- Žlutá karta

-
tak mne moje PC na 1920x1200 zatial staci, neni to zazrak, ale ja som spokojny.
Idem spat, dneska bol od piatej rana naročny den
inak pekny nazov : bleskojeb
Idem spat, dneska bol od piatej rana naročny den
inak pekny nazov : bleskojeb
- ulver
- Začátečník

Elkim píše:Dobře, ale na co ti ten bleskojeb teď bude?
blaho musis presvedcit stedru manzelku, ze ku grafike potrebujes nielen novy zdroj, ale aj nove MB+CPU+RAM
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- blaho
- Žlutá karta

-
som si robil srandu , to si kupujem sam, len štedra je v tom ze to nekomentuje
ani nakupi hardwaru, nejake tie zbrane a optiky a tak , a to este nevie co mam vyhliadnute na mobile.de
len venujme sa teme drahy veriaci :
inak ten bleskojeb 5960X neni dobry ku 980 Ti ?
/nemyslim novy , tož nekradu/
ani nakupi hardwaru, nejake tie zbrane a optiky a tak , a to este nevie co mam vyhliadnute na mobile.de
- racecar
- Středně pokročilý

Ono to cele nedava nejak zmysel. Kupis jedno cakas na druhe.. tento hnusny zacarovany kruh.Elkim píše:Dobře, ale na co ti ten bleskojeb teď bude? Podle mě ti je X99 naprd, buď koupit Broadwell-E nebo Skylake ale čekat s Lightningem na Pascala s PCIE 2.0 platformou nedává smysl.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- Elkim
- Redaktor PCT

No teď to nemá smysl, Broadwell-E je za dveřmi ale Skylake je hodně fajn v single-thread výkonu, jde jen prostě o to, jestli využiješ 6 jáder a cena x99 desky.blaho píše:som si robil srandu , to si kupujem sam, len štedra je v tom ze to nekomentuje
ani nakupi hardwaru, nejake tie zbrane a optiky a tak , a to este nevie co mam vyhliadnute na mobile.de![]()
Ale 980Ti prostě potřebuje WDDM 2.0 tz. WIN10 a to potřebuje PCIE 3.0.
Dej mi číslo na mladou, já jí to vysvětlím, jako sem to vysvětlil tý mojí
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Zrovna 980TI s jejíma 6GB Vram moc WDDM 2.0 a kor PCI-E 3.0 nepotřebuje... Stejně jí ale vzhledem k nadcházejícím 16nm GPU vidim jako mizernou koupi, dnes by bylo taktičtější počkat na broadwell-E a 16nm GPu a pak udělat celkovej upgrade.