Streamoval to na YT a na Twitchi. Sice tam moralfagoti kviceli, ale cenzor na nocni asi usnul.
http://i.imgur.com/Ap534J1.jpg
Stream:
http://www.twitch.tv/bmn_88
Moderátor: Baneshee

Tak to je jak ve Skyrimukeistown píše:Urcite, odpojis se od netu a zmenis datum a steamovy servery ti poslou... oh wait!WOB píše:prdel by byla si to zadat do steamu, vypnout pc, přenastavit čas na 14.11.2015, pustit steam v offline, nebo vytáhnout internetový kabel a zkusit jestli se to nechytne, byla by sranda kdyby jo![]()
![]()
Mimochodem vcera v noci nejaky nemec streamoval konzolovou verzi a je to dokonale nekonzistentni. Jedna textura dobra, hned vedle textura na nic. Rozhovory na nic, jen 4 moznosti a neni tam napsany co vlastne postava bude NPC rikat.

Tak to ma podrz, netusil som, ze si aj hlavnym uctarom Bethesdy a mas uplne jasno kolko $ do projektu bolo investovanych.Stranger0569 píše:přitom vložený kapitál do vývoje hry naprosto zanedbatelný
A to hodnotis prosim ta z tych 3-4 roch 360p videi, ci z uniklych screenshotov z PS4 verzie? Alebo si popri uctovnictve aj hlavou vyvoja a tvorby herneho enginu?Stranger0569 píše:ENGINE se vším všudy silně zastaralý, nároky na železo vysoké(optimalizace)
No jasne nebyt modderov, tak tu nemame elder scroll seriu, ci fallout seriu... To, ze moddery zmenia par textur ci povylepsuju balans celej hry nic nemeni na fakte, ze su to len vylepsenia. Vsetko sa da vylepsit, lenze moddery hru nespravia. Len ju doladuju. A bethesda je v tomto vynimocna, ze im tie nastroje k tvorbe aj poskytuju. Je to beneficne pre obe strany. Hra ma predlzeny zivotny cyklus. Moddery zase naberaju skusenosti a casto dostavaju aj ponuky na pracu. Ak ich mod stoji zato.Stranger0569 píše:Přitom celý úspěch sérií her je podložen prací externích modderů, kteří makají někde v temnotě. Miliardu $ shrábne Bethseda a kolik vloží na vývoj hry -> 100 mil.$
bez reklamy dnes nepredas nic. Ale to si uz docitaj niekde inde.Stranger0569 píše:Ani ne tolik do vývoje jak do reklamy
Mas pravdu, preco by spolocnosti neodvrhli myslienku zisku a robili cisto pre radost. Ucty za elektriku a 1000 eurove PC zaplatia hodny a velkorysi hraci, ako ty.Stranger0569 píše:Štve mě trend moderní doby, kdy společnosti jedou čistě na příjem
Opat, investicia do hier je riskova a vysledny zisk nemusi pokryt vydaje. Pri zabehanej znacke je to vsak jednoduchsie. A to co ludia kupuju by som nekritizoval. Ludia kupuju to co ich bavi. Ak to nechapes tak to uz je tvoj problem.Stranger0569 píše:Shrábnou ohromné částky, mají kapitál, který nepoužijí. Produkt pak stojí za starou belu a lidi to stejně kupují
Early access ako myslienka nie je vobec zla. Lenze ludia, si furt najdu cesticky ktorymi system zneuzit a nabalit sa pri tom. Tym samozrejme kazia meno a nicia buduce nadeje niektorym projektom. Ale to uz je natura ludi.Stranger0569 píše:o placeném trendu Early access
Tak zase pozor, kingdom come si len razi cestu tam kde ma TES seria vyslapane uz vyse dekady. Hra rozhodne nepostrada ambicie lenze do finale ma este daleko. Ja som ich podporil a dufam, ze hra bude funkcna a hratelna, ale nezbavim sa pocitu, ze to az tak vyladene vo finale nebude. Ale to uz predbieham, radsej sa opieram o fakty a budem hodnotit az ked hra vyjde.Stranger0569 píše:Kingdom Come, který již nyní vypadá úžasně jak hratelností, tak grafikou a v porovnání s Falloutem 4 stojí 20x méně a nemá před sebou X dílů na herním enginu
Oooo, takze ty si nejaky ten Jack Sparrow, cili hodny pirat? Zlodej krici chytte zlodeja, ci co? Cakas pritom, ze ta potlapkame po pleci zato, ze si hru stiahnes? A akurat teba vydim, ze das co i len cent modderom.Stranger0569 píše:Je mi zle, když vidím kvalitu Fallout 4 a tolik předobjednávek, což ze hry činí adepta na post zlodějiny roku. Bethsedu financema rozhodně nepodpořím, příspěvek leda tak modderům. Na hru se každopádně těším. (:
wow, dvojity meter, ze? a este k tomu scitany!Stranger0569 píše:Kéž by masy lidí nějakým dosud neprobádaným vnějším vlivem procitly a nepodporovaly by ,,ROTHSCHILDOVSKÉ marketingové tahy"
Ty si sa v tych 90tych rokoch tusim aj zasekol..Stranger0569 píše:Když jsem vyrůstál, tak jsem v 90 letech
A na zaver paradna myslienka v ktorom s tebou absolutne suhlasym.Stranger0569 píše:teď si na tomhle světě připadám jako blbec

Asi budes sokovany, ale nie. Nestahujem. Proste hry, filmy co ma nezaujimaju popripade(v tomto pripade) sa mi nepacia nestiahnem. Kedze to ide mimo mna. Nejdem na forum kydat ako pan "Stranger" ze hra je zla a cely biznis model je spatny a potom napisem, ze to aj tak stiahnem. Len v Steam knihovne mam pomaly 400 hier a su tam desiatky co som este ani len nemal cas spustit. Ak ma zaujme film, idem do kina. Necakam na nejaky posahany rip, ci kamerou nahravane cosi. Ked sa mi paci hra kupim si ju. Simple. A ja si za svojim vazne stojim. Viem, ze v dnesnej dobe to je asi unikat. Ale co uz.ondra91 píše:Jinak dělat v 21.st zloděje z člověka, který si sem tam něco na netu stáhne je hodně mimo mísu, když si tak poctivý, tak očekávám, že si kupuješ i veškeré filmy,seriály a nechodíš na fastshare
Ja som popritom, ze chodil do skoly musel aj pracovat. Cas som mal uplne minimum na hry a zabavu. Hral som obcas s par kamaratmi v internet cafe a az neskor si zadovazil pc. Dnes to je uz inak ale life story tu nemienim rozpisovat.ondra91 píše:Pirátí/pirátil z nás naprosto každý a kdo tvrdí že ne, tak lže sám sobě, V době, kdy si chodil do školy, tak předpokládám, že si tedy v tvém případě dával přednost pořízení hry před kinem/výletem s přítelkyní a nebo pivkem v hospodě atd ...
Nechapes hodne veci. Chlapci v Cryteku vedia robit grafiku. Hry uz moc nie. Bethesda nikdy nemala spickovych grafikov. Takze kvalitnu grafiku a la Crysis 3 som necakal. Proste. Urcite by ma viac potesilo keby, ze F4 je graficky top ale nemal som v tomto smere prehnane nadeje. A 2x290x mam kvoli 21:9 monitoru. Kedze si studoval moj popis tak si to mohol vidiet. Kedze monitor ma vatsie rozlisenie nez 1080p tak to uz jedna 290x nedavala na max. Preto ta druha.ondra91 píše:"To, ze fallout 4 nebude terajsia graficka spicka snad bolo kazdemu vopred jasne." Aha, takže tobě bylo hned jasné, že to bude grafická sračka a omlouváš to tím, že to bylo tak vždy, tak nad tím mávnu rukou ... proč si vůbec pořizuješ 2x 290 když ti o grafiku nejde ? Nechápu ...
Hype je okolo tejto hry neskutocny. Ale to je pri kazdej novej hre. F4 nebude best game ever. Pre mna vsak kombinuje postapo-survival-fps co ja absolutne zeriem. Takze u mna to bude urcite fungovat. Tie walktrough su hrane co som videl na very easy-easy. A hravaju to vatsinou idioti co ani netusia co maju v tej hre robit. Ja som sa na to nedokazal divat, ako sa chlapik hrabe len v menu 4 minuty. A taktiez nemienim si kazit hru. Ma aj nasralo ked som videl launch trailer a hodne veci tam vyspoilovala sama bethesda.ondra91 píše:Doporučuji ti podívat se na pár videí ze hry .. včera jsem proklikal 1,5 hod walkthrough a ta hra je maximálně průměrná, spíš lehký podprůměr ... Vůbec si nezaslouží podobný hype.
Easy fix, Steam refund. Dve hodiny stacia na preview hry. Co moze byt problemom je nutnost stahovat celu hru. A s internetom v nasich krajoch je to obcas bieda. Asi zostavaju youtubery a ich gameplaye. Je fakt, ze 60E za hru je dost velka palka ak clovek zivy rodinu. Avsak vtedy by mala ist hra bokom..1-Honza píše:No, já jsem třeba dřív hru nejdřív stáhnul, zahrál si a když mě bavila tak jsem si koupil origošku. Mrzí mě, že jsem se nemohl účastnit testování betaverze (not available for your region) rasisti. Demoverze taky nevyšla, tak snad to bude stát za ty prachy.

Taky nepopírám, že máš taky určitou pravdu, ale rozhodně není na místě obhajovat postoj bethesdy minimálně u F4 ...T1ger píše:.