Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Fallout 4

Příspěvek od keistown »

Jojo, to jsem slysel tolikrat :roll: "oni to opravi, vsechno bude v releasu super, pristi patch to urcite fixne"

Streamoval to na YT a na Twitchi. Sice tam moralfagoti kviceli, ale cenzor na nocni asi usnul.

http://i.imgur.com/Ap534J1.jpg

Stream:

http://www.twitch.tv/bmn_88
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Streamuje to uz dost lidi.Je to stejny jako u witchera 3
http://www.twitch.tv/directory/game/Fallout%204
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

keistown píše:
WOB píše:prdel by byla si to zadat do steamu, vypnout pc, přenastavit čas na 14.11.2015, pustit steam v offline, nebo vytáhnout internetový kabel a zkusit jestli se to nechytne, byla by sranda kdyby jo :-D :-D :-D
Urcite, odpojis se od netu a zmenis datum a steamovy servery ti poslou... oh wait!

Mimochodem vcera v noci nejaky nemec streamoval konzolovou verzi a je to dokonale nekonzistentni. Jedna textura dobra, hned vedle textura na nic. Rozhovory na nic, jen 4 moznosti a neni tam napsany co vlastne postava bude NPC rikat.
Tak to je jak ve Skyrimu :-)
WOB
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od WOB »

mapa světa Fallouta 4
12190998_10206604156595594_3569272567414130867_n.jpg

tohle mě rozsekalo:
Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Pokud je tohle zobrazeni na realnou mapu proporcionalne spravne, (asi ne uplne) tak dobehnout z vaultu do garaze je (snad to nebude spoiler) asi minuta behu.

Jestli to neni jina garaz.
Stranger0569
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Stranger0569 »

Jen tak mimochodem. Kolik asi tak vydělá FALLOUT 4? :) :) :)

Porovnání:
Skyrim
Prodáno kusů 23,270,000
Celkové tržby $1,390,000,000 miliardaapůl dolarů (různé edice,DLC apod.)
(zdroj např.: http://www.statisticbrain.com/skyrim-th ... tatistics/)

Už teď je Fallout 4 solidně předobjednaný.
Bethseda má astronomické příjmy již mnoho let, cenovka her a edicí nadsazená a přitom vložený kapitál do vývoje hry naprosto zanedbatelný. Na hře to lze vidět již nyní - ENGINE se vším všudy silně zastaralý, nároky na železo vysoké(optimalizace) a na inovace v rámci programování to taky nevypadá.
Přitom celý úspěch sérií her je podložen prací externích modderů, kteří makají někde v temnotě. Miliardu $ shrábne Bethseda a kolik vloží na vývoj hry -> 100 mil.$ (Ani ne tolik do vývoje jak do reklamy)

Štve mě trend moderní doby, kdy společnosti jedou čistě na příjem. Shrábnou ohromné částky, mají kapitál, který nepoužijí. Produkt pak stojí za starou belu a lidi to stejně kupují. (a to nemluvě o placeném trendu Early access)
Je mi zle, když vidím kvalitu Fallout 4 a tolik předobjednávek, což ze hry činí adepta na post zlodějiny roku. Bethsedu financema rozhodně nepodpořím, příspěvek leda tak modderům. Na hru se každopádně těším. (:

Jsou i světlé výjimky,
Hry jako Zaklínač vydělávají ohromné peníze, ale je znát vložený kapitál, inovace, kus programátorské duše, tak proč hru nepodpořit.
Kingdom Come, který již nyní vypadá úžasně jak hratelností, tak grafikou a v porovnání s Falloutem 4 stojí 20x méně a nemá před sebou X dílů na herním enginu. Proč to nejde u Bethsedy efektivně? Kéž by masy lidí nějakým dosud neprobádaným vnějším vlivem procitly a nepodporovaly by ,,ROTHSCHILDOVSKÉ marketingové tahy"

Když jsem vyrůstál, tak jsem v 90 letech podobné konzumní trendy, masové nákupy 1000x předražených produktů k poměru reálné vyrobní ceny tolik asi nevnímal, teď si na tomhle světě připadám jako blbec.
Intel i5 3570K 4.2Ghz(Fera2), MSI GTX 1070 gaming 8GB, 2x SSD, 16GB RAM 1333 mhz, Viewsonic XG2402 144hz
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Stranger .. mluvíš mi z duše ... Je to smutné no ..
Tady je jednoduché řešení a to nepodporovat tyhle šmejdy :)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Problém je v tom že tyhle šmejdi furt dělaj hry co mě baví :-D

Já Bethesdou/Zenimaxem opovrhuju, hlavně kvůli jejich business jednání (jak vyjebali s Human Head, Arcane, Obsidianem..).

Ale zároveň je to snad jedinej velkej publisher, kterej dělá hry co mi sednou:

- singleplayer
- příběhový
- atmosférický
- bez vyžírkovskejch DLC

Takže všechny TES hry mám, Fallout 3/NV/4 taky, Dishonored 1 i 2, Evil Within, Wolfenstein, Rage...všechno jsou to skvělý hry co mi sednou a užil jsem si je (ikdyž TES a FO3 maj hrozně nedostatků).

A když mě ty hry baví tak se mi je nechce stahovat bez placení, na to už jsem starej..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Wow! Ako vazne Wow.
Ignoroval som tunajsiu diskusiu ako dlho sa len dalo, ale chlape, ty si to zaklincoval.
Stranger0569 píše:přitom vložený kapitál do vývoje hry naprosto zanedbatelný
Tak to ma podrz, netusil som, ze si aj hlavnym uctarom Bethesdy a mas uplne jasno kolko $ do projektu bolo investovanych.
Stranger0569 píše:ENGINE se vším všudy silně zastaralý, nároky na železo vysoké(optimalizace)
A to hodnotis prosim ta z tych 3-4 roch 360p videi, ci z uniklych screenshotov z PS4 verzie? Alebo si popri uctovnictve aj hlavou vyvoja a tvorby herneho enginu?
Stranger0569 píše:Přitom celý úspěch sérií her je podložen prací externích modderů, kteří makají někde v temnotě. Miliardu $ shrábne Bethseda a kolik vloží na vývoj hry -> 100 mil.$
No jasne nebyt modderov, tak tu nemame elder scroll seriu, ci fallout seriu... To, ze moddery zmenia par textur ci povylepsuju balans celej hry nic nemeni na fakte, ze su to len vylepsenia. Vsetko sa da vylepsit, lenze moddery hru nespravia. Len ju doladuju. A bethesda je v tomto vynimocna, ze im tie nastroje k tvorbe aj poskytuju. Je to beneficne pre obe strany. Hra ma predlzeny zivotny cyklus. Moddery zase naberaju skusenosti a casto dostavaju aj ponuky na pracu. Ak ich mod stoji zato.
Stranger0569 píše:Ani ne tolik do vývoje jak do reklamy
bez reklamy dnes nepredas nic. Ale to si uz docitaj niekde inde.
Stranger0569 píše:Štve mě trend moderní doby, kdy společnosti jedou čistě na příjem
Mas pravdu, preco by spolocnosti neodvrhli myslienku zisku a robili cisto pre radost. Ucty za elektriku a 1000 eurove PC zaplatia hodny a velkorysi hraci, ako ty.
Odporucam ti zalozit si firmu kde budes mat zisk na poslednom mieste. By ma zaujimalo ako dlho by ti trvalo zistit aku hlupost si sem napisal. Ak sa totizto do niecoho investuju miliony tak sa "vatsinou" ocakava vratenie investovanej ciastky plus zisky. Ak nie su zisky spolocnost proste zahynie.
Stranger0569 píše:Shrábnou ohromné částky, mají kapitál, který nepoužijí. Produkt pak stojí za starou belu a lidi to stejně kupují
Opat, investicia do hier je riskova a vysledny zisk nemusi pokryt vydaje. Pri zabehanej znacke je to vsak jednoduchsie. A to co ludia kupuju by som nekritizoval. Ludia kupuju to co ich bavi. Ak to nechapes tak to uz je tvoj problem.
Stranger0569 píše:o placeném trendu Early access
Early access ako myslienka nie je vobec zla. Lenze ludia, si furt najdu cesticky ktorymi system zneuzit a nabalit sa pri tom. Tym samozrejme kazia meno a nicia buduce nadeje niektorym projektom. Ale to uz je natura ludi.
Stranger0569 píše:Kingdom Come, který již nyní vypadá úžasně jak hratelností, tak grafikou a v porovnání s Falloutem 4 stojí 20x méně a nemá před sebou X dílů na herním enginu
Tak zase pozor, kingdom come si len razi cestu tam kde ma TES seria vyslapane uz vyse dekady. Hra rozhodne nepostrada ambicie lenze do finale ma este daleko. Ja som ich podporil a dufam, ze hra bude funkcna a hratelna, ale nezbavim sa pocitu, ze to az tak vyladene vo finale nebude. Ale to uz predbieham, radsej sa opieram o fakty a budem hodnotit az ked hra vyjde.
Stranger0569 píše:Je mi zle, když vidím kvalitu Fallout 4 a tolik předobjednávek, což ze hry činí adepta na post zlodějiny roku. Bethsedu financema rozhodně nepodpořím, příspěvek leda tak modderům. Na hru se každopádně těším. (:
Oooo, takze ty si nejaky ten Jack Sparrow, cili hodny pirat? Zlodej krici chytte zlodeja, ci co? Cakas pritom, ze ta potlapkame po pleci zato, ze si hru stiahnes? A akurat teba vydim, ze das co i len cent modderom.
Stranger0569 píše:Kéž by masy lidí nějakým dosud neprobádaným vnějším vlivem procitly a nepodporovaly by ,,ROTHSCHILDOVSKÉ marketingové tahy"
wow, dvojity meter, ze? a este k tomu scitany!
Stranger0569 píše:Když jsem vyrůstál, tak jsem v 90 letech
Ty si sa v tych 90tych rokoch tusim aj zasekol..
Stranger0569 píše:teď si na tomhle světě připadám jako blbec
A na zaver paradna myslienka v ktorom s tebou absolutne suhlasym.

Co dodat na zaver?
Gamers, gamers never change.
Po honbe na zaklinaca tu mame dalsie upalovnie carodejnic. Robi sa tu rozbor celej hry na zaklade par low res obrazkov, ci videi v 360p a to este z youtube. Ako ja sa uz vazne cudujem vyvojarom, ze to nezabalia a seru na hracov. Takato nevdacna chamrat co je na internete je nieco neskutocne.
Co tak pockat na vydanie hry a hodnotit/robit rozbor az po zahrani? To, ze fallout 4 nebude terajsia graficka spicka snad bolo kazdemu vopred jasne. Ale trosku nadhladu by si ta hra zaslusila, nie? Preco si nedate pauzu na par dni a prestanete uplne sledovat dianie okolo F4. Za par dni to tu bude a potom si ju moze osahat kazdy.
Ja sa videam a obrazkom vyhybam ako sa da. Nebudem si kazit predsa zazitok z hry. Videl som sice par 3-4 minutove videa, ale tie boli v tak ubohej kvalite, ze sa uz pomaly nedali povazovat za spoiler. Hra podla oficialnych screenov vyzera na slusny upgrade oproti 3ke. Ak sa to niekomu nezda, nech si opat zapne 3ku a uvidi. Mam ju rozohranu a preto viem o com hovorim.
Skoda, ze ta vrstva ludi co diskutovala hlavne o hratelnosti a zazitkov z hrania pomaly vymiera a nastupila generacia grafiko-honicov.
Dnes to asi takto funguje pri kazdej AAA hre. Neskutocny hype pri oznameni a cim blizsie je hra k vydaniu tym viac hovna sa nan sype.

A na zaver, aby bolo jasno, nie som ziaden milovnik Bethesdy ci fanatickym uctievacom ich hier. Len mi vadi ta ignorancia a primitivny pristup ludi k urcitym veciam.
Ja mam hru predobjednanu a dost sa na nu tesim. Dufam, ze bude skvela. Jo, skoda, ze graficky hra nebude zrejme vynikat ale snad to dozenie v inych smeroch. Ak nie na steame je vzdy refund mozny. U mna zrejme nehrozi, kedze postapo hry su mojim oblubenym. Ale kto vie.
Za par dni sa uvidi.

P.s. a male tajomstvo na zaver. Ak je podla vas nejaka hra svindl, ci zlodejina, tak pamatajte, ze mate pri sebe ultimatnu zbran. Hru si proste nekupite. A ani neupiratite. K tomu poslednemu vsak musite mat aj chrbtovu kost.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Tyvole ... tady zase někdo hoodně přehání, že si vůbec děláš práci s takovým postem ...
Nikdo firmám nemá za zlé, že hlavní cíl jsou peníze, což je logické ..

Sorry, ale tvrdíš tu něco o podnikání, ale tvoje logika taky nedává žádný smysl. Pokud si někdo pořizuje zboží nebo službu, tak právem očekává určitou kvalitu ... Ale cesta maximalizovat zisk na úkor špatné kvality vede maximálně tak do hrobu a špatná jmenovka. S tímhle přístupem skončíš stejně rychle jako ten dobrák, co to dělá zadarmo :)

Jinak dělat v 21.st zloděje z člověka, který si sem tam něco na netu stáhne je hodně mimo mísu, když si tak poctivý, tak očekávám, že si kupuješ i veškeré filmy,seriály a nechodíš na fastshare ;)

Pirátí/pirátil z nás naprosto každý a kdo tvrdí že ne, tak lže sám sobě ;), V době, kdy si chodil do školy, tak předpokládám, že si tedy v tvém případě dával přednost pořízení hry před kinem/výletem s přítelkyní a nebo pivkem v hospodě atd ...

Pokud z F4 nemáš pocit, že jako v případě ubisoftu,cod série opět někdo vytvářel hru jen pro to, že si chce pár vrcholných pozic přerozdělit pořádný balík, tak ojebáváš sám sebe do budoucna o dobré hry, protože když si něco dobře prodává bez minimum inovací, tak proč to měnit ? Viz COD, kterému CD projekt může prodeje maximálně tak závidět ..
Mě to jednoduše připadá, že na F4 dělalo maximálně pár desítek lidí, které ta práce vůbec nebavila ...

"To, ze fallout 4 nebude terajsia graficka spicka snad bolo kazdemu vopred jasne." Aha, takže tobě bylo hned jasné, že to bude grafická sračka a omlouváš to tím, že to bylo tak vždy, tak nad tím mávnu rukou ... proč si vůbec pořizuješ 2x 290 když ti o grafiku nejde ? Nechápu ...

Doporučuji ti podívat se na pár videí ze hry .. včera jsem proklikal 1,5 hod walkthrough a ta hra je maximálně průměrná, spíš lehký podprůměr ... Vůbec si nezaslouží podobný hype.
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

No, já jsem třeba dřív hru nejdřív stáhnul, zahrál si a když mě bavila tak jsem si koupil origošku. Mrzí mě, že jsem se nemohl účastnit testování betaverze (not available for your region) rasisti :( . Demoverze taky nevyšla, tak snad to bude stát za ty prachy.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Tyvole...dam si tu namahu odpovedat. Ak je to pre teba pridlhe a unavuje ta viacminutove citanie, tak to necitaj.
A opat nechapes podstatu mojho postu. Je nevravim, ze F4 bude kvalitne. Ja len pisem, ze kazdy by si mal dat pokoj od F4 do vydania a az potom hru hodnotit ak budu recenzie, playtrough ci si to clovek sam zahra. Max zisk=ukor kvality? Odkial vies ze to je zla hra?
ondra91 píše:Jinak dělat v 21.st zloděje z člověka, který si sem tam něco na netu stáhne je hodně mimo mísu, když si tak poctivý, tak očekávám, že si kupuješ i veškeré filmy,seriály a nechodíš na fastshare
Asi budes sokovany, ale nie. Nestahujem. Proste hry, filmy co ma nezaujimaju popripade(v tomto pripade) sa mi nepacia nestiahnem. Kedze to ide mimo mna. Nejdem na forum kydat ako pan "Stranger" ze hra je zla a cely biznis model je spatny a potom napisem, ze to aj tak stiahnem. Len v Steam knihovne mam pomaly 400 hier a su tam desiatky co som este ani len nemal cas spustit. Ak ma zaujme film, idem do kina. Necakam na nejaky posahany rip, ci kamerou nahravane cosi. Ked sa mi paci hra kupim si ju. Simple. A ja si za svojim vazne stojim. Viem, ze v dnesnej dobe to je asi unikat. Ale co uz.
ondra91 píše:Pirátí/pirátil z nás naprosto každý a kdo tvrdí že ne, tak lže sám sobě ;), V době, kdy si chodil do školy, tak předpokládám, že si tedy v tvém případě dával přednost pořízení hry před kinem/výletem s přítelkyní a nebo pivkem v hospodě atd ...
Ja som popritom, ze chodil do skoly musel aj pracovat. Cas som mal uplne minimum na hry a zabavu. Hral som obcas s par kamaratmi v internet cafe a az neskor si zadovazil pc. Dnes to je uz inak ale life story tu nemienim rozpisovat.
O porovnavani Cod a Fallout asi len tolko, ze fallout tu nemame kazdy rok, ze jo? O dojeni znacky tu nemoze byt ani rec. Hraci sami zobracili kvoli dalsiemu pokracovaniu dlhe roky. A rovnako COD vs Witcher je opat scestne. Cod tu uz je pomaly 2 dekady, kde witcher si vybudoval zakladnu hracov az teraz.
ondra91 píše:"To, ze fallout 4 nebude terajsia graficka spicka snad bolo kazdemu vopred jasne." Aha, takže tobě bylo hned jasné, že to bude grafická sračka a omlouváš to tím, že to bylo tak vždy, tak nad tím mávnu rukou ... proč si vůbec pořizuješ 2x 290 když ti o grafiku nejde ? Nechápu ...
Nechapes hodne veci. Chlapci v Cryteku vedia robit grafiku. Hry uz moc nie. Bethesda nikdy nemala spickovych grafikov. Takze kvalitnu grafiku a la Crysis 3 som necakal. Proste. Urcite by ma viac potesilo keby, ze F4 je graficky top ale nemal som v tomto smere prehnane nadeje. A 2x290x mam kvoli 21:9 monitoru. Kedze si studoval moj popis tak si to mohol vidiet. Kedze monitor ma vatsie rozlisenie nez 1080p tak to uz jedna 290x nedavala na max. Preto ta druha.
ondra91 píše:Doporučuji ti podívat se na pár videí ze hry .. včera jsem proklikal 1,5 hod walkthrough a ta hra je maximálně průměrná, spíš lehký podprůměr ... Vůbec si nezaslouží podobný hype.
Hype je okolo tejto hry neskutocny. Ale to je pri kazdej novej hre. F4 nebude best game ever. Pre mna vsak kombinuje postapo-survival-fps co ja absolutne zeriem. Takze u mna to bude urcite fungovat. Tie walktrough su hrane co som videl na very easy-easy. A hravaju to vatsinou idioti co ani netusia co maju v tej hre robit. Ja som sa na to nedokazal divat, ako sa chlapik hrabe len v menu 4 minuty. A taktiez nemienim si kazit hru. Ma aj nasralo ked som videl launch trailer a hodne veci tam vyspoilovala sama bethesda.

A tiez nejdem tvrdit, ze mam absolutnu pravdu vo vsetkom. Ak jniekto chce diskutovat. V pohode. Mas iny nazor, beriem. Ale nez napises zamysli sa. A hlavne bez emocii. Co sa mi obcas nedari. :\
1-Honza píše:No, já jsem třeba dřív hru nejdřív stáhnul, zahrál si a když mě bavila tak jsem si koupil origošku. Mrzí mě, že jsem se nemohl účastnit testování betaverze (not available for your region) rasisti :( . Demoverze taky nevyšla, tak snad to bude stát za ty prachy.
Easy fix, Steam refund. Dve hodiny stacia na preview hry. Co moze byt problemom je nutnost stahovat celu hru. A s internetom v nasich krajoch je to obcas bieda. Asi zostavaju youtubery a ich gameplaye. Je fakt, ze 60E za hru je dost velka palka ak clovek zivy rodinu. Avsak vtedy by mala ist hra bokom..
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

T1ger
To ze se jedna o Creative engine s par vylepsenimi a tedy vizualem to bude dost slabota, na to nepotrebuje nikdo byt zaměstnancem Bethesdy, která to ani nemaskuje. Proti modnutymu Skyrimu s ENB tam bude pokrok tak v casti nasvetleni sceny a pritomnosti teselace. To ze Bethesda vydelava velky sumy a přitom jejich produkty jsou vylozene tragicky odflakly, to není objeveni Ameriky. Kdysi udavali i trendy v grafickym vizualu a dalo se jim lecos odpustit, ale od Oblivionu jen recykluji a vylepsuji tenhle stary engine s assety s vizualem 10 let zpet. Bethesda se vůbec netaji, jak malo lidi na tech hrach dela, není problem videt, jak spatne jsou ty hry naprogramovany a zabugovany. Z firemního hlediska je hezky koukat na položku zisku a nakladu, ale nikdo by se nezlobil, pokud by ta hra byla perfektni od zacatku a moderi ji nemuseli dodělávat. Samozrejme financne není nad obchodni model prodat nehotovy vadny skvar a lidi za to nejen zaplati velkou sumu, ale ještě ho zadarmo dodělají/opravi s vytvorenim kultu okolo. Podnikatelsky sen.
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

Tak na Twitchi uz se vesele streamuji PS4 verze -> vypada to o fous lip, nez F3 :-D
Ale borec to trochu nedava na tom ovladaci :-D :-D -> zlata klaveska a mys na tyhle hry...tam bez V.A.T.S. zameruje Raidera pul minuty...ale jo, tesim se na utery :)
Preci jen F:NV a F3 mam prochozeny krizem krazem, tak zas neco jinyho :)
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Jo, engine by potreboval vymenit. Ponalepovanie par novych efektov to urcite nezachrani. S tym 100%ne suhlasym. Nie je to spicka a niektore veci boli dost otrasne implementovane uz vo F3 ci NV. Tesselacie sa nebojim, ta bude vyuzivana zrejme podobne ako vsade inde v hrach. Minimum.
Odflaknutym, by som ich hry nenazval. Skor by som to povedal, ze su nedotiahnute. Casto vo viacerych smeroch. Myslienka je vatsinou dobra ale nie je vypiplana dokonca.
Bethesda na F4 robi od roku 2009. Sice len ako sekundarny projekt ale po vydani Skyrimu sa hra stala ich primarnym. A tiez velkost timu nemusi vzdy zarucovat kvalitu. Vezmi si niektory z assassinov na ktorom robi pomaly armada ludi. A hra je silny recyklat casto z hromadou chyb. Tam ale je vatsinou problemom decentralizacia vyvoja.
K tej tvojej poslednej vete, urcite mas pravdu, ze kazdy by bol radsej keby hra bolu uber super kvalitna. A robena zo srdca ako witcher. V porovnani vsak z CD projektom bethesda sa uz nejak extremne snazit nemusi. A vieme ako sa robia veci ktore sa nemusia.
Maju vsak silny fanbase a ich hry kupuju miliony. A ich hry su velmi dobre stravitelne. Ako to tu uz niekto vyssie pisal. Ziaden DLC pre-order bullshity a hra ako celok funguje. A hlavne je zabavna.
To ze to moddery vyladuju je zase ukazka toho, ze ich to bavi. Nezabavna a nepopularna hra by nemala takuto moddersku komunitu. Kazdy by ju len osr@l.
Ta snaha spoplatnit mody vsak bolo trosku prisilne cafe aj na mna.
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

T1ger píše:.
Taky nepopírám, že máš taky určitou pravdu, ale rozhodně není na místě obhajovat postoj bethesdy minimálně u F4 ...
Víš co mě nejvíc štve, že ta hra by mohla být skvělá, mohla by to být jedna z nejlepších her za poslední roky a podle mého tu není žádná překážka, co by jim bránila a to nejpodstatnější vývojáři mají k dispozici = zdroj peněz, zkušenosti, ale je tu jeden velký otazník, proč z toho nechtějí udělat perfektní hru po všech stránkách, ale raději předhodí polotovar se známou značkou, který třeba není úplně špatný, ale mohl by být daleko lepší ... O tohle mi jde :) Nevím jak ty, ale já chci, aby se hry zase někam posunuli ... F4 patří do old genu a to i hratelností. Pokrok nezastavíš a nároky jsou čím dál tím vyšší, což je dobře, ale tohle je prostě v roce 2015 ostuda a vadí mi obhajoby vývojářů, že místo grafiky zvolili jinou cestu a zaměřují se na jiné věci, ale na jaké? To je má největší otázka ... Grafiku jsem schopný dobré hře odpustit, ale zastaralou hratelnost, směšný dabing a trapné rozhovory a nulovou AI už ne .. a už vůbec ne AAA hře největšího formátu.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Ja sa bojim, ze vyvoj hier bude opat stagnovat peknych par rokov. Vdaka PS4/Xbone sme sa trosku posunuli vpred avsak hned si stanovili aj limit. U pc za tie nasledujuce roky zrejme posilnia 2k a 4k gaming. A bude to viac plynule. Ale nejaky obrovsky skok tu na dlhsiu dobu nebude. Nvidia a ani AMD to urcite v plane nema.
Perfekcionizmus je na druhej strane dvojsecna zbran. Prehnany moze byt skor na ukor nez by prinasal pozitiva. V pripade F4 vsak o perfekcionizme nemoze byt ani rec :D Skoda.
Ano tiez by som si prial paradnejsie textury ci viac polygonov a lepsie tiene. Ale to by chcelo zanietenost ludi ako mali v CD projekte. Je vsak este priskoro hodnotit. A ja sa radsej spoliahnem na svoju vlastnu skusenost z hrou. Nechcem vojst do hry z negativnym pristupom uz od zaciatku, kedze by to mohlo uplne skazit moj zazitok z hry. Z toho vyplivajuc nezacnem hned preskumavat textury pod lupou a hladat vsade chyby. Pockam kym ma hra obklopi svojou atmosferou a ak napriek tomu mi nieco bude kazit zazitok tak to veru spomeniem.
Ja sa na F4 hodne tesim. F3 a NV hravam dodnes. A cakal som nan hodne dlho. Ja mu sancu rozhodne dam.

btw kupoval niekto pipboy edition? A ak ano mate to uz doma? a ake to je?
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

ja jen doufam, ze to nebude tak desne natahovany jak je dnes zvykem pr. mad max, kterej byl tak velkej az byl prazdnej a vubec sem pak nemel chut to hrat..nebo zaklinac 3, ktery byl skvely, ale vim uz ted ze ho nikdy v zivote podruhe nedohraji.. :-( idealni delka by byla kolem 80hodin pro me.. s nabitym obsahem.. uz se tesim na utery.. :-)
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

edit: Ok, trochu to opravim. Uz jede dost streamu, hra je takova lepsi trojka. Maji proste par let spozdeni. :lol:
Naposledy upravil(a) keistown dne ned 8. lis 2015, 13:59, celkem upraveno 1 x.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tvle kašlete na trapný nadávání do ovcí, jedinej kdo pak vypadá jak ovce je ten co takhle nadává

Prostě ta hra bude s velkou pravděpodobností Fallout 3: 2, s trochu lepší grafikou a craftingem, ale dneska už bohužel tolik neoslní po New Vegasu a Zaklínači trojce.

Ale je furt fakt že tenhle typ her (first person open world RPG/shooter) zas tolik nevychází, takže co se dá dělat..
Upřímně ale doufám, že pokud ta hra opravdu nebude nějak extra skvělá, tak že se to podepíše na recenzích a Bethesdu to donutí se pro příště víc snažit.

A Kingdom Come by taky mohlo ukázat jak na to, pokud to Warhorse nepodělaj :-D
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“