Předem se omlouvám, zda píšu do špatné sekce, ale nevím kam to zařadit.
Mám takový problém a to, že občas při zapnutí PC nebo někdy i při chodu PC zamrzne ntb. Když jdu do správce úloh, tak je tam vidět, že procesor je na 100%, pričemž u každého procesu je vytížení nulové. Nic s ntb dělat nemohu, pustí me to jen do správce, takže ho pak musím natvrdo vypnout a zapnout, někdy i vícekrát, než se rozběhne, jinak zase naběhne, je tam 100% a nic s tím neudělám.
Vůbec nemám tušení, čím by to mohlo být. Operační systém používám Win10, ntb pravidelně čistím od prachu, před rokem jsem vyměňoval i pastu. Antivirák mám placený Eset, ale vir to nebude, na to už jsem se ptal na jiném fóru, které ze tím zabývá.
Jedná se o Lenovo Y570 - Intel Core i5 2430M, 15.6" LED 1366x768 lesklý, RAM 4GB, NVIDIA GeForce GT555M 2GB, HDD 750GB 5400 otáček.
Poradí prosím někdo co by mohlo být špatně? Myslím, že to bude nějaky hw problém, ale na todle jsem laik a ani pořádně nevím jak udělat nějakou diagnostiku.
Dělal jsem testy na HD, ale Crystal Disk Info hlásím, že stav je dobrý, v HD tune mě píše, že disk je OK, žádné vadné segmenty.
Potřeboval bych zjistit, kde je problém, abych to nějak vyřešil výměnou komponenty, popřípadě celého ntb.
Za každou radu díky
//edit morke - přesun z disků