Pani v zasilkovne mi mojim Falloutem mavala pred xichtem a rikala: divejte, jasne tu je fixou napsane, ze vam to muzu dat az zitra... no tak mi nezbylo, nez: Tak nashle zitra...
Fallout 4
Moderátor: Baneshee
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fallout 4
Prave jsem byl potrestan za predobjednavku
Pani v zasilkovne mi mojim Falloutem mavala pred xichtem a rikala: divejte, jasne tu je fixou napsane, ze vam to muzu dat az zitra... no tak mi nezbylo, nez: Tak nashle zitra...
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
trosku demence ne? vzdyt t ostejne bez cracku nerozjedes...
. si ji to mel vyskubnout z rukou a utikat jak o zivot

- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jako zkusil jsem to na pani s tim, ze to stejne nejde pouzit a vysvetloval jsem ji DRM v podobe Steamu...no odsekla mi neco ve stylu: me by za to vedouci vyhodila...
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
- Broxik
- Začátečník

Cim vice lidi to proklepne tim lepe. Necham to pekne do konce tydne na poste uzrat stejne neni cas
. Jinak to hodnoceni je presne jak sem cekal. Secko ve sve podstate 9/10 az 10/10. Ale to dostal i rome total war a jaka to byla spinavost pri vydani.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
chronograph
- Octopuss
- Začátečník

PC verze už se myslím pár hodin streamuje na Twitchi.
- Hladis
- Moderátor

Technickou stranku kdyztak reste uz tady http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=234179
- Krteq
- Středně pokročilý

-
havli píše:Co takhle cist?
Testovali to bez GW... a bez optimalizovanych AMD ovladacu, protoze jaksi nejsou.google translator píše: Nvidia has tended to nose in the benchmark quite clearly in front, also with deaktiverten Gameworks-Godrays. However, we also have a Game Ready Driver Nvidia obtained (358.85 WHQL, or 358.87 WHQL), which according to Bethesda up to 25% and should bring around 5% more power on average. On an adjusted AMD driver we wait as yet.
První test byl ještě se vším on - na ten jsem taky reagoval, bez GW je ten test až po Update 2
Viz. výšeAche píše:@Krtek: dobrej fail - testovali bez GW.
- Hladis
- Moderátor

Coz ale na věci nic nemeni, viz. ten výsledek. Rozdil vesmes stejnej s off/on a technicky téma je uz jinde. Kazdopadne se jim (havli, Ache) to ztratilo nekde v prekladu.
- havli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud maji jako popisek
"Benchmark The Dark Road, max. Detail, except Godrays="High", 16:1 HQ-AF"
Tak bych cekal, ze zapnuli vsechno krome Godrays... No ale to je fuk, uz se to vysvetlilo.
"Benchmark The Dark Road, max. Detail, except Godrays="High", 16:1 HQ-AF"
Tak bych cekal, ze zapnuli vsechno krome Godrays... No ale to je fuk, uz se to vysvetlilo.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
- Octopuss
- Začátečník

Ta grafika je naprosto příšerná. V podstatě omalovánky s mlhou v popředí. Nechápu, proč ty barvy tak strašně přepálili. Nic takhle nepřirozenýho jsem už pěkně dlouho neviděl.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No nastesti reshade s FO4 funguje a zrovna dnes vysla nova verze, takze se to da celkem upravit k obrazu svemu. http://www.reshade.me
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
octo, tak to nehraj
me se zatim f4 zamlouva docela dost.
nejsem malej abych ho hodnotil jen podle vizualu. me bohate staci nova pribehova linie 
me se zatim f4 zamlouva docela dost.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak intro se vazne hoodne "povedlo".
Spoiler:
Kousek od hrace vyroste hrib a on je uplne v pohode?
Pak domky v ulici po 200 letech? Vypadaji jak novy...
Autori by si asi meli zajet do Cernobylu...
Spoiler:
Kousek od hrace vyroste hrib a on je uplne v pohode?
Pak domky v ulici po 200 letech? Vypadaji jak novy...
Autori by si asi meli zajet do Cernobylu...
- Riku
- Začátečník

Jak je na tom krabicová? Aktivuju ji normálně na steamu? nemám totiž dvd mechaniku 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pomoci klice, ktery by mel byt v krabici 
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aby se tu netlachalo pořád jen o grafice:
!SPOILER!
+ moc se mi líbila úvodní kapitola, hezky vymyšleno. A design vaultu super.
+ líbí nový systém vybírání beden (skvělé, konečně nemusím otevírat každou skříňku).
+ V.A.T.S - jako krok správným směrem považuji systém zpomalení času, nikoliv úplného zastavení. Nutí to tak hráče k rychlejšímu rozhodování.
+/- Power Armor - hezky vymyšleno, doplňování energie, vyměnitelné a opravitelné jednotlivé komponenty, svlékání a oblékání dává smysl. Jen mě zarazilo, že když jsem sundal PA, stále jsem unesl minigun, i když přesně o tom byl úkol získání PA, abych unesl minigun
Nelíbí se mi, že jsem PA získal hned na začátku (ve starých Falloutech jsem se vždycky těšil na svůj první PA
).
+/- stavba osady - zajímavý nápad, jen by možná chtělo zapracovat na realizaci staveb. Měl jsem poměrně problémy postavit si vlastní stavbu z jednotlivých stěn a předdefinovaných je málo.
Dál jsem se zatím nedopracoval, nicméně dojmy zatím pozitivní.
!SPOILER!
+ moc se mi líbila úvodní kapitola, hezky vymyšleno. A design vaultu super.
+ líbí nový systém vybírání beden (skvělé, konečně nemusím otevírat každou skříňku).
+ V.A.T.S - jako krok správným směrem považuji systém zpomalení času, nikoliv úplného zastavení. Nutí to tak hráče k rychlejšímu rozhodování.
+/- Power Armor - hezky vymyšleno, doplňování energie, vyměnitelné a opravitelné jednotlivé komponenty, svlékání a oblékání dává smysl. Jen mě zarazilo, že když jsem sundal PA, stále jsem unesl minigun, i když přesně o tom byl úkol získání PA, abych unesl minigun
+/- stavba osady - zajímavý nápad, jen by možná chtělo zapracovat na realizaci staveb. Měl jsem poměrně problémy postavit si vlastní stavbu z jednotlivých stěn a předdefinovaných je málo.
Dál jsem se zatím nedopracoval, nicméně dojmy zatím pozitivní.
- Broxik
- Začátečník

Sem tedka stravil chvili na metacriticu a nevypada to uplne nejlepe. Je to skoro riznute napul s temi co si to pochvaluji a s temi co ne
. To se mi moc teda nchce davat 4k za neco s hodnocenim 6/10...
Okurek!
chronograph
chronograph
- Elkim
- Redaktor PCT

4K? Já teď dal 70€ za steam verzi i s season passem...
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
6/10 v den vydání nepovažuji za vypovídající.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hraju na Hard a hra je prekvapive tezka
Ale je to dost zabugovany.Treba pri stavbe baraku mi tam nejde poradne umistit stena atd...
Ale je to dost zabugovany.Treba pri stavbe baraku mi tam nejde poradne umistit stena atd...