schválení herní sestavy

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Re: schválení herní sestavy

Příspěvek od PaulCZE »

S podporou paměťových modulů to není tak horké, napájecí napětí o hodnotě 1.35V je vyšší certifikovanou hodnotou pro paměťový řadič CPU architektury Skylake, není tedy třeba mít přehnané obavy.
Malkar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Malkar »

dobře...díky za vysvětlení :),ještě bych se rád zeptal,jaký je rozdíl mezi jednotlivými výrobci grafik a základních desek.Nějaké cenové rozdíly tam jsou,tak v čem to je? :) děkuji
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Grafiky jsou spíš o kostrukci chadiče, hlučnost zahřívání atd. dají se najít různé zahraniční recenze na konkrétní model atd.. Desky zase podle chipsetu vybavenosti atd. Každý má třeba nějakou oblíbenou značku. Hlavně ať to má 3 roky záruku. Já dávám nejradši desky Asus a grafiky Gigabyte, někdo miluje MSI (není můj případ :) ). Ale z těch 3 by neměl být problém.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
Malkar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Malkar »

takže s deskou a grafikou od gigabyte neudělám chybu :),to jsem potřeboval vědět,díky moc :)...sestavu bych řekl,že už mám složenou,takže procesor i5 6600k,desku z170,grafiku r9 390,1x 8gb ram 2666MHz Fury ddr4 (na foru píšou,že jsou dělané přímo pro 6 gen. intelu a pracují s ním nejlépe ),620W zdroj,monitor od lg.Zbytek tedy nechávám podle původního plánu.Všem děkuji za rady,upřesnění a ''vylepšení'' mé sestavy,moc mi to pomohlo :)
Malkar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Malkar »

tak jsem narazil na ještě jeden problém,vzhledem k tomu,že budu pc z osobních důvodů skládat v alfě,která nemá zdroj Seasonic S12II,tak bych se rád zeptal na vhodnou alternativu v podobné cenové relaci,díval jsem se zde na recenzi Seventeam ST-P0620PBA,která vypadala dobře,dokonce je zdroj levnější,ale pak tu někdo psal,že mu to odrovnalo základní desku,tak nevím jestli do toho jít,případně ještě Seasonic SSP-650 RT 650W Gold,ZALMAN ZM600-LX
Děkuji
PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PaulCZE »

Osobně bych v tomto případě volil CoolerMaster V650S, který je asi o 500Kč dražší, než 620W S12II:

https://www.alfa.cz/product.php?eid=10514008O0V41NM2JUM
Malkar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Malkar »

dobře,děkuji :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“