Fallout 4
Moderátor: Baneshee
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Fallout 4
Je třeba využívat rohové moduly stěn, ale je pravda, že stavba je dost obtížná a nepřehledná.
- Elkim
- Redaktor PCT

xIndian píše:6/10 v den vydání nepovažuji za vypovídající.
QFT.
- Broxik
- Začátečník

4k je samo za kolektorku. Sem velky fanousek fallouta ale mam obavy ze to proste ted neni worth it! Jeste pockam do vikendu a proctu si metacritics jeste jednou a pak to kdyztak v sobotu z posty vytahnu nebo necham poslat zpatky do JRC.
100% vypovidajici to teda neni ale je to slusnej pozor pockej! Nevim jak vy ale ja jiz vyrobucm her neverim vubec nic. I baron prasil kolikrat vedle nich vypada jako pravdomluvka.
100% vypovidajici to teda neni ale je to slusnej pozor pockej! Nevim jak vy ale ja jiz vyrobucm her neverim vubec nic. I baron prasil kolikrat vedle nich vypada jako pravdomluvka.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
chronograph
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OT: pozor, software se zpravidla nedá vracet v zákonné 14 denní lhůtě!
- Elkim
- Redaktor PCT

Já přemýšlel stejně a Fallout je moje dětství, nakonec jsem prostě před chvíli grabnul komplet i s Season Passem z Kinguin a když budou problémy, zapařím si ACS a počkám, než vyjdou fixy.
- Broxik
- Začátečník

Ja si jej samozrejme nevyzvednu z posty ze jo. Nejsem blbec abych jim tam vysolil 4 koliky a pak to resil s JRC. Kazdopadne to s tim sw sem nevedel tak diky za tip abych nevypadal nevdecne.
Okurek!
chronograph
chronograph
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jasný, pohoda. Myslel jsem, že jim to budeš příp. posílat zpět až po převzetí. Jinak nevztahuje se to jen na software, ale i na audio a video nosiče. A už dost OT...
- KubasCZ
- Začátečník

Tak konečně dorazil F4 z Xzone s giftama.. Na DVD je zhruba 5 GB dat a zbylých 19 GB si to stahuje teď ze Steamu.. S mojím 12MBit si doufám ještě dnes zahraju 
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Uz nekdo prisel na to kde sehnat jidlo pro osadu?
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano, buď počkáš, až ti za barákem s dílnou něco vyroste, nebo se vydáš prozkoumat blízké okolí a určitě něco najdeš.
- Broxik
- Začátečník

Tak sem znovu ocihl meta a uz se to prehouplo. Vetsina negativnich celkove hodnoceni 5.3. Za pul dne je to skoro o 1 bod dole. Docela me zklamalo ze jsem se docetl ze clovek hnedka fasne power armor a minigun dyt to je prave takova tresnicka na dortu ach jo...
Okurek!
chronograph
chronograph
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
neremcej kvuli armoru, beztak je porad vybitej

- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Presne, power armor je diky potrebe fusion core k nicemu. Pouzitelny na naskriptovany situace, jinak akorat tak opruz.
- keistown
- Žlutá karta

-
Tak doufam ze budou mody co tohle odstrani a udelaji z toho klasicky armor.
Dal samozrejme ENB nebo poradny graficky mody, mod na normalni rozhovory, nejaky lepsi stavebni bloky nez tech par drevenych prken, teba BOS style, nebo na styl baraku z F1, a mod na vsechny klasicky armory ze starych Falloutu, aspon vzhled.
A nakonec jako vlhky sen Falloutisty F1 nebo F2 predelany do tohohle enginu s mechanikama co nejbliz tem puvodnim.
Allowed: Z modu se prave poseru, hlavne kdyz zadny kvalitni nebudou. Je to jak minecraft. Sice hra neni spatna ale mody z toho muzou udelat hodne kvalitni hru.
Dal samozrejme ENB nebo poradny graficky mody, mod na normalni rozhovory, nejaky lepsi stavebni bloky nez tech par drevenych prken, teba BOS style, nebo na styl baraku z F1, a mod na vsechny klasicky armory ze starych Falloutu, aspon vzhled.
A nakonec jako vlhky sen Falloutisty F1 nebo F2 predelany do tohohle enginu s mechanikama co nejbliz tem puvodnim.
Allowed: Z modu se prave poseru, hlavne kdyz zadny kvalitni nebudou. Je to jak minecraft. Sice hra neni spatna ale mody z toho muzou udelat hodne kvalitni hru.
Naposledy upravil(a) keistown dne úte 10. lis 2015, 19:03, celkem upraveno 2 x.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Neposerte se z těch modů 
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Divně se to sekalo dokud jsem nezapnul borderless windows, s tim je to perfektně smooth
TAA maže hnusně obraz při pohybu kamery
FXAA nemaže při pohybu, ale zase je všude shimmer
Oba AA stojej za hovno
TAA maže hnusně obraz při pohybu kamery
FXAA nemaže při pohybu, ale zase je všude shimmer
Oba AA stojej za hovno
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Riku
- Začátečník

Já ten zkurv*nej vy*rdanej z*sranej zpí*enej čůr*ckej steam p*ča ku*va nesnáším, po restartu mi to začlo stahovat od 0 a to jsem měl staženo 16GB z 24....
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Alfajk
- Začátečník

-
to se me jeste nikdy nestalo, vzdycky to pokracuje tam, kde to posledne skoncilo, prece ty stazeny data jentak nezmizeli
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Riku
- Začátečník

Mně právě taky ne, proto jsem v klidu restartoval komp, to nechápu.. složka ve steamu downloading má 25,2GB, ale asi se smazaly ty soubory "*.patch"
no nic no už jsem mohl hrát, tak si počkám zas hodinu...
PS5 Pro | LG OLED CX55
- WOB
- Červená karta

-
Riku jahahahahaa dobře ti tak 
jiank asi přestanu to tady číst, objevují se tady spoilery a to by mi kazilo chuť.
jiank asi přestanu to tady číst, objevují se tady spoilery a to by mi kazilo chuť.