Fallout 4
Moderátor: Baneshee
- jagoda
- Středně pokročilý

- Hladis
- Moderátor

Re: Fallout 4
Technicka stranka hry, kam patri i takovy dotaz, se resi jinde. Zde pouze gameplay.
- shorty25
- Začátečník

- T1ger
- Začátečník

-
jj bol tam myslim, ze perk ktory sa volal gifted. Ale perky boli kazdy 3ti level a rozhodne tento nebol najdolezitejsi. Plus sa mi zda, ze sa dal vziat len 3krat? Ale to uz nie som si 100% isty.xIndian píše:Do SPECIALs se dalo doplňovat i v NV, jestli se nepletu.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak počet opakování nevím, ale s těmi perky jednou za 3 levely to je pravda.
- shorty25
- Začátečník

K tomu levelovani. Ted jsem zjistil, ze od new vegas se pouziva tzv. rubberbanding. Tudiz rozmezi lvl pro mobky v urcitych lokacich.
Vždy prodávám i jinde.
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
T1ger: gifted se dalo vzit tusim 10x nebo mozna i vic -> ja to mam rozehrany a mam to tusim na 8 nebo 9
Ja spis mam dilema, jestli to rvat do special nebo do perku
Ja spis mam dilema, jestli to rvat do special nebo do perku
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kde mužu narvat blbosti, aby mi to z bedny nezmizelo? Mám "strach" to vrazit do první bedny co uvidím (to jsem sice udělal v tom prvním městečku v Muzeu a zatím nevím zda to nezmizlo
)
- Octopuss
- Začátečník

Fallout 4 nemá skilly jako Skyrim?
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak je to s tim craftenim?Taham sebou tunu kramu a pak v sanctuary sem to vyhazel a scrapoval, ale do inventare a ani do workshopu mi to ten material nepridalo..Bug?
- ArgCZ
- Začátečník

hm na metacritic to má doslova hrozný hodnocení, jsem přemýšlel o hře na zimní večery ale tohle mě poněkud zarazilo protože ta hra nestojí tři kila aby mě netrápilo že jsem jí koupil... co myslíte protože post-apo hry nejsou úplně 100% můj šálek kávy
jo na herní recenze kašlu protože dneska na ně nemá smysl koukat
jo na herní recenze kašlu protože dneska na ně nemá smysl koukat
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě baví, jak všichni kritizují, že FO4 nemá hardcore mode. Rád bych upozornil, že v původní sérii také nebylo potřeba jíst a pít. Brnění a zbraně se taktéž neopotřebovávaly.
Mě však trochu vadí, že radiace snižuje max. zásobu života. Resp. nevadí mi tento systém, ale že odstranili různé mutace v případě zasažení větším množstvím radiace.
Mě však trochu vadí, že radiace snižuje max. zásobu života. Resp. nevadí mi tento systém, ale že odstranili různé mutace v případě zasažení větším množstvím radiace.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Fallout 2 byl mnohem víc hardcore. Si pamatuju když jsem poprvé našel pistoli jak jsem se radoval, do tý doby jsem používal jen kopí a flusačku. Tady najdu pistoli v tutoriálu a kosím s ní raidery jako by se nechumelilo.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Hladis
- Moderátor

Nechci hodnotit Fallout 4, ale na metacritic ma dost her az nesmyslny hodnoceni, přitom to byly herni hity a vůbec ne spatny hry, takze bych to bral s rerzervou.ArgCZ píše:hm na metacritic to má doslova hrozný hodnocení
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ve F2 byla pistole k dostání skoro hned na začátku. Je pravda, že bylo těžší se probojovat začátkem s jednorannou trubkovou puškou, ale jakmile se člověk dostal k Desert Eaglu nebo lovecké pušce, tak už to šlo poměrně hladce. A je dobré poznamenat, že ve dvojce nebyli v počátečních lokacích žádní výrazněji vyzbrojenější raideři.
- Octopuss
- Začátečník

Mně přijde získat power armor a minigun v prvních deseti minutách hry naprosto, ale zoufale dementní. V původních Falloutech byl ten postup (když člověk hrál plus mínus podle dějový linie, ne hned dolů do SF
) normální a přirozenej.
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stejně ti u minigunu hned dojde munice, když musíš rozstřílet prvního "bosse" (abych nespoileroval).
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A hlavně i když dostaneš v prvních 10 minutách PA, je ti to k hovnu, dojdou baterky a jsi nahranej, tak bych to moc nehrotil...
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já měl zatím na sobě PA jen jednou a to při plnění questu právě na získání PA.
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj "boss" byl dobrej
Nevite pls někdo, jak se opravuje ten PA??
Nevite pls někdo, jak se opravuje ten PA??
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E