Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout 4

Příspěvek od HEAD »

15level 17hodin cistyho a z hlavni dejove linky sem udelal jen jeden quest.
Taky sem musel nahodit power armor pac supermutanti sou nechutne silny :-D

Pekny sou i radioaktivni boure.

Edit:jinak ve hre je T45 PA,T51,T60, X-01 a raiders PA.Vsechny jdou modovat a upravovat.Fusion core uz sem nasel 12 a pouzivam porad to puvodni co bylo na 50% :mrgreen:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

To quick travelujes? To core ma v defaultu 30 minut? Nebo jakto ze ti porad drzi.
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

HEAD píše:15level 17hodin cistyho a z hlavni dejove linky sem udelal jen jeden quest.
Taky sem musel nahodit power armor pac supermutanti sou nechutne silny :-D

Pekny sou i radioaktivni boure.

Edit:jinak ve hre je T45 PA,T51,T60, X-01 a raiders PA.Vsechny jdou modovat a upravovat.Fusion core uz sem nasel 12 a pouzivam porad to puvodni co bylo na 50% :mrgreen:
Screenshoty?
To máš asi buglý, protože co jsem koukal, jak lidi hrajou, to původní core vydrží tak zhruba na boj s deathclawem a cestu zpátky :P
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Já mám tedy zatím také původní core (asi na 50 %). PA jsem zatím použil přibližně 3x (včetně počátečního boje. Je nutné v PA neběhat, jinak energie mizí sakra rychle!
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Octopuss píše:vydrží tak zhruba na boj s deathclawem a cestu zpátky :P
Pche jsem ho zmastil "kozlici" bez PA :)
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Inteligence pry vyrazne zvysuje dobu pouzivani power armoru/rychlost spotrebovani fusion core.Ja mam int10 takze to mozna je tim.
Vcera za cca 15-20min hrani to spadlo ze 47 na 40%
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

omg není nekde napsany, co která věc všechno ovlivnuje??
U inteligence je všude sucha veta, ze dostanes vic expu a tim padla...
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Jednak by to mel delat ten perk Nuclear Physicist v INTu, druhak mam int 7 a sprintem jsem to core vybil okamzite.

A za treti:
https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3 ... ion_cores/

Je to troll nebo neco delam spatne, protoze mi to v muzeu nejde.

E: Tak to byl kec, uz ho smazali :|
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak v nem nebehej :-D
Btw v diamond city se da zmenit oblicej i vlasy.Jsou tam novy moznosti proti puvodnim
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_12_1j1sgz.png :lol:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Na nexusu uz je mod, kterej vypina ten nesmysl s corem. S nim uz neubyva.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Me to prijde realisticky.Hra bez toho bude moc lehka a nektery perky ztratej smysl.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Mne to zase z herneho hladiska tiez prijde logicke, ze sa opotrebuvava. To by hra hodne rychlo stratila na obtiaznosti. Ja osobne som ho pouzil este len raz pri tej misii v concorde s deathclawom. Mam uz 12 corov a rozhodne nemam v plane ich pouzit. Budem ho brat len na questy kde si inak neporadim.
Mam ho vsak vystaveneho v domceku kde som si ho aj pekne osvetlil. Pracujem na jeho upgrade vzdy ked mam dostatok materialov :)
Chce to uz len tu enclavovsku hlavu.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Mně se ten nápad se šťávou do PA dost líbí a vůbec to zpracování PA, konečně to není jen jako obyč oblečení, který prostě oblíknu a jdu..
PS5 Pro | LG OLED CX55
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Jako nebudu slepe tvrdit ze to neni urcity pokrok, ciste teoreticky po par hodinach muzes nahrabat dvacet coru a s int perkem ti vydrzi az do konce hry, ale osobne by mi bylo milejsi kdybych PA dostal az opravdu v endgame a nemusel si hlidat nejakou baterku.

Klidne kdyby ten fight v Concordu byl takovy tutorial a baterka byla naskriptovana tak, ze po fightu chcipne a na poradny nerezavy PA bych cekal do budoucna na story quest, kde mam vyrabovat vojenskou bazi, kde je PA s plnou baterkou, ktera opravdu vydrzi desitky let, jak ve starym F.
1-Honza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 1-Honza »

Nechápu proč ti buzerati, nemůžou dát do tý krabičky pár dvouvrstvejch DVD. To je fakt demence, člověk si koupí karbicovou verzi a pak stejně musím skoro celou hru stahovat z netu. už to stahuju druhej den a už mě to fakt s..e :angry2:
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

1) Je to fusion core takže je dost divný že ti par servo motorů vybije oblek zvlašť když roboti jako sluhove byli po dobu 200 let ve vzduchu (více váš sluha) s tryskovým motorem....

2) je děsné, že vám naserviruji Power armor hned na začatku a ještě ktomu vybavený! možna bych ocenil kdyby dodali jen skelet a jednu ruku stím že bys součastky musel hledat a hledat... opravdu PA by mělo byt High Tech military raritka a nacházet by se měla jen v dobře hlidaných, zapomenutých, nebo chraněných oblastech!
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nechapu to, copak lidem takovy veci nevadi? 1 300 000 kusu prodano jen na steamu a stale prudce stoupa
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Dithius píše:1) Je to fusion core takže je dost divný že ti par servo motorů vybije oblek zvlašť když roboti jako sluhove byli po dobu 200 let ve vzduchu (více váš sluha) s tryskovým motorem....

2) je děsné, že vám naserviruji Power armor hned na začatku a ještě ktomu vybavený! možna bych ocenil kdyby dodali jen skelet a jednu ruku stím že bys součastky musel hledat a hledat... opravdu PA by mělo byt High Tech military raritka a nacházet by se měla jen v dobře hlidaných, zapomenutých, nebo chraněných oblastech!
Jo to je pravda v tomhle ohledu.. taky jsem si říkal "wtf, hraju 10 minut a mám komplet PA???"
PS5 Pro | LG OLED CX55
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Hele tak ze se ta hra nelibi vsem fanouskum serie neznamena ze se to nebude libit hracum co maji radi akcnejsi pojeit. Koukal sem an twitch a da se dost vyblbnout i s tou zakladnou.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“