PC do 11 000
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- MikeDosty
- Nováček

-
PC do 11 000
Dobrý den,
Potřebuji poradit, scháním PC na kterém by běžela hra league of legends uplně bez problému nejlépe vysoké detaily a stálích 60FPS. Potřebuji i case, OS nepotřebuji.
Můžete mi prosím někdo poradit?
Moc děkuji.
Potřebuji poradit, scháním PC na kterém by běžela hra league of legends uplně bez problému nejlépe vysoké detaily a stálích 60FPS. Potřebuji i case, OS nepotřebuji.
Můžete mi prosím někdo poradit?
Moc děkuji.
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
Re: PC do 11 000
No,za 11 000.-ká takové PC,které by naplnilo Tvé požadavky, asi nesestavíš.
- MikeDosty
- Nováček

-
Aha, mno to jsem si tak nějak myslel. 
A mohl by jste mi teda někdo poslat nějakou sestavu do 12 000 strop, s nejlepšími věcmi co se do té částky vejdou ? Já se v tom fakt nevyznám a kamarád říkal, že do takovéhle částky je lepší si to postavit sám než kupovat někde v alze celou PC sestavu .
A mohl by jste mi teda někdo poslat nějakou sestavu do 12 000 strop, s nejlepšími věcmi co se do té částky vejdou ? Já se v tom fakt nevyznám a kamarád říkal, že do takovéhle částky je lepší si to postavit sám než kupovat někde v alze celou PC sestavu .
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
Za 12 000.-ká pochopitelně postavíš docela slušné PC,ale na vysoké detaily ve hrách,zapomeň.
- Meridius
- Středně pokročilý

-
To jsou samozřejmě nesmysly, co sem píše reifik.....záleží na hře a záleží na nastavení.
https://www.alfa.cz/basket.php?items=_2 ... 5C0130XN01 toto je sice do 12k, ale grafika bude stačit na league of legend naprosto s přehledem, řekl bych, že se bude i flákat. A moderní hry si na ní užiješ bez problému rovněž.
Ušetřil bys, kdybys někde sehnal nějakou jetou 7770 nebo 5850(5870).
https://www.alfa.cz/basket.php?items=_2 ... 5C0130XN01 toto je sice do 12k, ale grafika bude stačit na league of legend naprosto s přehledem, řekl bych, že se bude i flákat. A moderní hry si na ní užiješ bez problému rovněž.
Ušetřil bys, kdybys někde sehnal nějakou jetou 7770 nebo 5850(5870).
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- MikeDosty
- Nováček

-
Děkuji Meridius. 
Ta sestava vypada dobře, díval jsem se na tu grafiku na YT a hrajou na ní i docela nový hry celkem v pohodě. Jen si nejsem jistý tím procesorem intel pentium, myslíte že je to dobrá volba? Já se v tom tedy nevyznám ale poslední dobou vidím jen samé řady i3 i5 apod. Nicméně chápu že řada i je zase v jiné cenové kategorii, jak říkám chci ten PC převážně jen na League of Legends
Ta sestava vypada dobře, díval jsem se na tu grafiku na YT a hrajou na ní i docela nový hry celkem v pohodě. Jen si nejsem jistý tím procesorem intel pentium, myslíte že je to dobrá volba? Já se v tom tedy nevyznám ale poslední dobou vidím jen samé řady i3 i5 apod. Nicméně chápu že řada i je zase v jiné cenové kategorii, jak říkám chci ten PC převážně jen na League of Legends
- MikeDosty
- Nováček

-
Tak se omlouvám, ten procesor o kterém jsem mluvil je v jiném seznamu 
Vypadá to dobře, asi do toho půjdu, ještě jednou děkuji.
Vypadá to dobře, asi do toho půjdu, ještě jednou děkuji.
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Na LoL podle mne stačí i slabší grafika....byť už toto je spíše lowend..co ubereš na ceně, razantně zaplatíš výkonem....
Jak jsem psal, dalo by se ušetřit na grafice (z bazaru) a pak bys tam klidně mohl dát i tu i5. Na online hry je fajn mít i dobrý CPU. Ta i3 je takový střed.....jsou to pořád jen dvě jádra, ale HT by tomu měl pomoct....
Jak jsem psal, dalo by se ušetřit na grafice (z bazaru) a pak bys tam klidně mohl dát i tu i5. Na online hry je fajn mít i dobrý CPU. Ta i3 je takový střed.....jsou to pořád jen dvě jádra, ale HT by tomu měl pomoct....
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- MikeDosty
- Nováček

-
Ještě se zeptám na jednu věc, kdybych si místo té grafiky jak jste mi posílal koupil tuhle: http://www.czc.cz/msi-n750ti-twin-frozr ... 65/produkt
Myslíte, že by se mi do té skříně vešla ??
Myslíte, že by se mi do té skříně vešla ??
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Vejít by se měla, ovšem, proč ji kupovat...když tato je výrazně rychlejší https://www.alfa.cz/product.php?eid=105 ... archType=1 Jinak si tu všichni většinou tykáme...na internetu je to tak nějak zvykem...
- MikeDosty
- Nováček

-
Ok, tak asi dám na tebe a koupím tu za 4 000 
Každopádně díky moc za ochotu, moc jsi mi pomohl

Každopádně díky moc za ochotu, moc jsi mi pomohl