MMORPG: Mu Online (tohle určo nikdo nezná
Nejlepší hry všech dob
Moderátor: Baneshee
- Walker1134
- Moderátor

Re: Nejlepší hry všech dob
Akční: No One Lives Forever (jednička)
)
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 7 5700x3D, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: Asus Dual RTX5070 12GB, RAM: 2x16GB Corsair LPX DDR4@3600Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, SSD2: Kingston A400 960GB, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, HDD2: Western Digital 250GB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
- blaho
- Žlutá karta

-
ja som rozbehal Battlefield 2 Multiplayer
za pomoci BF2Hub
- Awee
- Začátečník

-
Já bych doporučil
RTS: State of War
je to česká hra docela už stará narazil sem na ní když byla v nějakým časáku jako bonus
hrál jsem to asi minulej rok naposledy sem měl takovou nostalgickou náladu (akorát sem to musel ukrást cdromku už fakt nevedu
) a pořád bavilo
RTS: State of War
je to česká hra docela už stará narazil sem na ní když byla v nějakým časáku jako bonus
hrál jsem to asi minulej rok naposledy sem měl takovou nostalgickou náladu (akorát sem to musel ukrást cdromku už fakt nevedu
MB: Asus Crosshair VI HERO, CPU: AMD Ryzen 7 5700X3D + Dark Rock Pro 4, RAM: Kingston Fury 2x32GB DDR4 3200MHz CL16, VGA: AMD Radeon RX 6800XT, SSD: Sillicon Power P34A80 512GB, Sillicon Power P34A80 1TB, HDD: Seagate 1TB, CASE: NZXT H440, PSU: Corsair RMx 1000W
- Jája
- Středně pokročilý

za sebe bych doplnil, co tu snad ještě nepadlo a rád na to vzpomínám:
Cyberpunk/stealth/rpg: Deus Ex (1. díl)
závodní: Test Drive Unlimited
závodní: Toca Race driver 3
akční: Hidden & dangerous 2
akční: Project IGI 1+2
sandbox středověk: Mount and blade Warband
RPG?: Blade of Darkness
závodní: Revolt
závodní: 1nsane
akční: Kingpin Life of crime
letadýlka: Dogfighter
akční: The Chronicles of Riddick
adventura: Syberia 1+2
RPG: Neverwinter nights 1
Cyberpunk/stealth/rpg: Deus Ex (1. díl)
závodní: Test Drive Unlimited
závodní: Toca Race driver 3
akční: Hidden & dangerous 2
akční: Project IGI 1+2
sandbox středověk: Mount and blade Warband
RPG?: Blade of Darkness
závodní: Revolt
závodní: 1nsane
akční: Kingpin Life of crime
letadýlka: Dogfighter
akční: The Chronicles of Riddick
adventura: Syberia 1+2
RPG: Neverwinter nights 1
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Vyjmenuju jen to u čeho jsem si jistej.
Nej FPS (multiplayer): Unreal tournament 99.
Nej FPS (single player): FEAR1
Nej RTS: Red Alert 1, AOE2.
Nej tahová: Heroes 3.
Nej MMP: Lineage2.
Nej FPS (multiplayer): Unreal tournament 99.
Nej FPS (single player): FEAR1
Nej RTS: Red Alert 1, AOE2.
Nej tahová: Heroes 3.
Nej MMP: Lineage2.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
nejlepsi hra? jakakoli, kterou wob nema rad 
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tahovka: Spellcross / Heroes 3 / Civilization / Worms
Akční: Prince of Persia (ten stary
) / Max Payne / GTA / Golden Axe / Doom / Hexen
zavody: Test Drive 2 / Wacky Wheels / Grand Prix Circuit / Carmageddon
RPG: Fallouty a Elder Scrolls
FPS: Unreal Tournament / CS / Wolfenstein / Left 4 Dead
strategie: Age of Empires II / Caesar IV / Simcity
sportovni: Winter a Summer challenge od Accolade / Fifa 96 / GHL 95 (tusim)
Akční: Prince of Persia (ten stary
zavody: Test Drive 2 / Wacky Wheels / Grand Prix Circuit / Carmageddon
RPG: Fallouty a Elder Scrolls
FPS: Unreal Tournament / CS / Wolfenstein / Left 4 Dead
strategie: Age of Empires II / Caesar IV / Simcity
sportovni: Winter a Summer challenge od Accolade / Fifa 96 / GHL 95 (tusim)
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
- huhla
- Začátečník

-
tahovky:
civilizace 4 - bohužel kvalita skončila 4. dílem(s datadisky), nové díly nejsou vyloženě špatné, ale ve srovnání se čtyřkou neobstojí
heroes 3 - klasika
taktické tahovky:
Jagged Alliance 2: Wildfire (2004) - je to vlastně vylepšená JA2, pokud skousnete grafiku, tak je to skvěle hratelné i dnes
Silent Storm (2005), Silent Storm Sentinels - za mě nejlepší hra v daném žánru, jde vlastně o vyvrcholení vývoje, který začal klasickým xcomem, nikdy poté už nevyšla hra s takovými možnostmi
XCOM: Enemy within (2013) - moderní předělávka klasiky, zamrzí zjednodušení herních mechanismů, ale hraje se to dobře, enemy within je datadisk, který hru podstatně vylepšuje, nemá cenu si ji pořizovat bez něj
mix žánrů:
minecraft - kdo nezkusil nepochopí
gnomoria - pokud je pro vás Dwarf fortress se svou ascii grafikou příliš hardcore, tak zkuste tohle, grafika je teda taky strašná, ale aspoň to už není ascii
civilizace 4 - bohužel kvalita skončila 4. dílem(s datadisky), nové díly nejsou vyloženě špatné, ale ve srovnání se čtyřkou neobstojí
heroes 3 - klasika
taktické tahovky:
Jagged Alliance 2: Wildfire (2004) - je to vlastně vylepšená JA2, pokud skousnete grafiku, tak je to skvěle hratelné i dnes
Silent Storm (2005), Silent Storm Sentinels - za mě nejlepší hra v daném žánru, jde vlastně o vyvrcholení vývoje, který začal klasickým xcomem, nikdy poté už nevyšla hra s takovými možnostmi
XCOM: Enemy within (2013) - moderní předělávka klasiky, zamrzí zjednodušení herních mechanismů, ale hraje se to dobře, enemy within je datadisk, který hru podstatně vylepšuje, nemá cenu si ji pořizovat bez něj
mix žánrů:
minecraft - kdo nezkusil nepochopí
gnomoria - pokud je pro vás Dwarf fortress se svou ascii grafikou příliš hardcore, tak zkuste tohle, grafika je teda taky strašná, ale aspoň to už není ascii
- ifkopifko
- Začátečník

-
Z toho čo tu ešte myslím nezaznelo:
Akčné RPG/adventura: Silver - Príbeh taký obyčajný, ale malo to atmosféru.
Ozbrojené autá: Interstate '76 - Neopakovateľná atmosféra, hral som Gold Edition. Ach, keby tak vznikol remake...
Závody: NFS 4 High Stakes - Kariérny mód a deštrukčný model áut.
Taktické FPS: Rainbow Six: Rogue Spear
No a z tých čo tu už boli, ale nezaškodí zopakovať:
Gothic I a II, Fallout 1 a 2, Baldur's Gate 1 a hlavne 2, Planescape Torment, prvé GTA, Diablo 1, StarCraft, Half-Life séria.
Akčné RPG/adventura: Silver - Príbeh taký obyčajný, ale malo to atmosféru.
Ozbrojené autá: Interstate '76 - Neopakovateľná atmosféra, hral som Gold Edition. Ach, keby tak vznikol remake...
Závody: NFS 4 High Stakes - Kariérny mód a deštrukčný model áut.
Taktické FPS: Rainbow Six: Rogue Spear
No a z tých čo tu už boli, ale nezaškodí zopakovať:
Gothic I a II, Fallout 1 a 2, Baldur's Gate 1 a hlavne 2, Planescape Torment, prvé GTA, Diablo 1, StarCraft, Half-Life séria.
CPU: R7 7700 COOLER: Endorfy Fera 5 MB: ASUS B650M-E RAM: 2x16GB DDR5 VGA: Asus GTX 1060 3GB OC HDD: Samsung 980 Pro 1TB + Crucial MX500 1TB + WD Red 6TB PSU: Seasonic Focus GM550
CASE: Thermaltake Swing Silver w/o window -trošku modifikovaná (skôr znásilnená) DISPLAY: Asus MX239H
CASE: Thermaltake Swing Silver w/o window -trošku modifikovaná (skôr znásilnená) DISPLAY: Asus MX239H
- ferfon
- Nováček

-
Rpg Gothic
Akční gta vice City
Rts c&c tiberian sun
Simulator Richard Burns rallye
Online Counter strike 1.6
Akční gta vice City
Rts c&c tiberian sun
Simulator Richard Burns rallye
Online Counter strike 1.6
- Patrez
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
tak za mně
trilogie Crysis, warlords 1 a 2, warcraft 1 a 2, starý dobrý DOOM, C&C tiberian sun + Tiberium wars, Unreal, Unreal tournament 2004 + 2007
Poslední dobou mě chytlo celkem WOT a Settlers II 10 výročí
trilogie Crysis, warlords 1 a 2, warcraft 1 a 2, starý dobrý DOOM, C&C tiberian sun + Tiberium wars, Unreal, Unreal tournament 2004 + 2007
Poslední dobou mě chytlo celkem WOT a Settlers II 10 výročí
- Ladis1
- Začátečník

-
Far Cry 1
S.T.A.L.K.E.R ( srdcovka, zrušení dvojky nemůžu do dnes rozdýchat
)
Call of Duty 1,2 (2 i mulťák)
Return to castle wolfenstein
Mafia
Gothic 3 (tady se mnou asi nebude moc lidí souhlasit
, dohráno 2x)
Nyni jedu WoWS, kvůli kterému jsem nehrál 3/4 roku nic jiného
S.T.A.L.K.E.R ( srdcovka, zrušení dvojky nemůžu do dnes rozdýchat
Call of Duty 1,2 (2 i mulťák)
Return to castle wolfenstein
Mafia
Gothic 3 (tady se mnou asi nebude moc lidí souhlasit
Nyni jedu WoWS, kvůli kterému jsem nehrál 3/4 roku nic jiného
- Patrez
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Joooo Mafia, jak jsem na tuhle pecku mohl zapomenout
Dejte mi facku, ať se proberu 
- Chief4
- Začátečník

sw kotor
half life 2
richard burns rally
C&C generals
CS 1.6
half life 2
richard burns rally
C&C generals
CS 1.6
9800x3d, 5080, 4k@240Hz OLED
- Ladis1
- Začátečník

-
jj do dnes nepřekonaný RBR, kvůli něj jsem si koupil volant a zažil spousty hodin zábavy
- kupco
- Začátečník

Ako spomina Chief4, vela ludi radi KOTOR za jednu z najlepsich RPG ever.
Chcel som si doplnit historicke medzery a momentalne KOTOR hram, ale nejako sa neviem do hry vcitit. Nejako ma mechanizmus subojov a celkove spracovanie (podla mna dost zastarale) od hry odradza. Pred par mesiacmi som si podobne plnil medzeru hrou Witcher 1 (a Witcher 2) a tam po pociatocnom odpore ma hra pohltila. KOTOR zatial hram nasilu a dufam, ze sa to zlomi (mam nahranych asi 16 hodin), ale neviem. Chcel som potom skusit dalsiu ocenovanu seriu od BioWare - Dragon Age (Origins, II a Inquisition), ale viem, ze Origins maju byt subojmi dost podobne prave KOTOR, tak neviem, ci sa do toho pustim...
Samozrejme nesmiem zabudnut na inu "klasiku" od BioWare - Mass Effect 1,2 & 3, ktore boli uzasne! Jednotka je velmi podobna KOTOR pribehom, ale zpracovanie mi prislo ovela lepsie (pochopitelne).
Chcel som si doplnit historicke medzery a momentalne KOTOR hram, ale nejako sa neviem do hry vcitit. Nejako ma mechanizmus subojov a celkove spracovanie (podla mna dost zastarale) od hry odradza. Pred par mesiacmi som si podobne plnil medzeru hrou Witcher 1 (a Witcher 2) a tam po pociatocnom odpore ma hra pohltila. KOTOR zatial hram nasilu a dufam, ze sa to zlomi (mam nahranych asi 16 hodin), ale neviem. Chcel som potom skusit dalsiu ocenovanu seriu od BioWare - Dragon Age (Origins, II a Inquisition), ale viem, ze Origins maju byt subojmi dost podobne prave KOTOR, tak neviem, ci sa do toho pustim...
Samozrejme nesmiem zabudnut na inu "klasiku" od BioWare - Mass Effect 1,2 & 3, ktore boli uzasne! Jednotka je velmi podobna KOTOR pribehom, ale zpracovanie mi prislo ovela lepsie (pochopitelne).
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
- Chief4
- Začátečník

na svojí dobu byl kotor na tom technicky celkem dobře, a u SW to bylo důležitý, tam vizuál hraje celkem velkou roli, zpracování lokací, světelný meče atd, to se povedlo. Ale na dnešní dobu už to hodně zestárlo. Pak taky důležitej byl příběh, a když ho znáš a ta je na dnešní dobu vyloženě hnusná, plus ty lehce konzolové prvky tak už to znova hrát nechceš prostě, já bych to teda nehrál i když to považuju za nejlepší hru téměř co jsem hrál.
Zato RBR bych si asi zahrál, kdybych měl volant
Zato RBR bych si asi zahrál, kdybych měl volant
9800x3d, 5080, 4k@240Hz OLED
- ifkopifko
- Začátečník

-
Náhodou, s komunitným patchom 1.6+ to bolo viac než dobré (hoci sám som to nikdy nedohral do konca).Ladis1 píše:Gothic 3 (tady se mnou asi nebude moc lidí souhlasit, dohráno 2x)
CPU: R7 7700 COOLER: Endorfy Fera 5 MB: ASUS B650M-E RAM: 2x16GB DDR5 VGA: Asus GTX 1060 3GB OC HDD: Samsung 980 Pro 1TB + Crucial MX500 1TB + WD Red 6TB PSU: Seasonic Focus GM550
- Shaquille
- Středně pokročilý

-
MUJ vyber, mozna nemaj nejlepsi recenze, ale ja se u nich bavil nejvice...
RPG: Diablo serie - tisice hodin
AKČNÍ: Doom 1+2
AKČNÍ: Duke Nukem 3D (MP kdysi na zakladce)
AKČNÍ: Blood https://www.youtube.com/watch?v=CS6BX-gcJqw
AKČNÍ: Quake - pamatuju si, jak jsem si ho privezl z Invexu a hral jen jeden lvl denne, aby mi vydrzel co nejdele ))) a pak si kvuli nemu (a Turokovi) kopil 3dfx
AKČNÍ: Mafia 1
AKČNÍ: CS
AKČNÍ: Half-Life
AKČNÍ: FarCry (s HDR) a Crysis - za NEjen prelomovou grafiku
ZÁVODNÍ: Richard Burns Rally
ZÁVODNÍ: Colin McRae 2 - a Logitech Momo Force (ne Facing Force)...
ZÁVODNÍ: Project Cars/Asseto Corsa - kvuli nim (hlavne te prvni) jsem si udelal "kokpit se sedackou"
ZÁVODNÍ: GT + Forza serie
ZÁVODNÍ: NFS Porsche
RTS: Starcraft 1+2 - Hello, everyone, this is H to the usky Husky))
RTS: Warcraft 1+2
Nesmim zapomenout ani na Fifa, ISS/PES, NHL, NBA serie (mozna bych u rodicu jeste nasel NHL 95) - vetisnou hrano v parte, to je pak jina hratelnost...
Na automatech jsme mackali Metal Slug, Mortal Kombat, Ramba, Street Fightera...
Jeste si vzpominam na jednu pecku - znam to pod jmenem Achtung die Kurve (https://cs.wikipedia.org/wiki/Achtung,_die_Kurve!) pry je zase popularni. (nehral jsem ji snad 20 let)
Urcite vyborne i konzolovky
Heavy Rain, Last of Us, Uncharted
Hry z comodore a amigy si uz nepamatuju, ale mnohe byly hratelnejsi nez soucasna produkce.
Bylo toho tolik...
RPG: Diablo serie - tisice hodin
AKČNÍ: Doom 1+2
AKČNÍ: Duke Nukem 3D (MP kdysi na zakladce)
AKČNÍ: Blood https://www.youtube.com/watch?v=CS6BX-gcJqw
AKČNÍ: Quake - pamatuju si, jak jsem si ho privezl z Invexu a hral jen jeden lvl denne, aby mi vydrzel co nejdele ))) a pak si kvuli nemu (a Turokovi) kopil 3dfx
AKČNÍ: Mafia 1
AKČNÍ: CS
AKČNÍ: Half-Life
AKČNÍ: FarCry (s HDR) a Crysis - za NEjen prelomovou grafiku
ZÁVODNÍ: Richard Burns Rally
ZÁVODNÍ: Colin McRae 2 - a Logitech Momo Force (ne Facing Force)...
ZÁVODNÍ: Project Cars/Asseto Corsa - kvuli nim (hlavne te prvni) jsem si udelal "kokpit se sedackou"
ZÁVODNÍ: GT + Forza serie
ZÁVODNÍ: NFS Porsche
RTS: Starcraft 1+2 - Hello, everyone, this is H to the usky Husky))
RTS: Warcraft 1+2
Nesmim zapomenout ani na Fifa, ISS/PES, NHL, NBA serie (mozna bych u rodicu jeste nasel NHL 95) - vetisnou hrano v parte, to je pak jina hratelnost...
Na automatech jsme mackali Metal Slug, Mortal Kombat, Ramba, Street Fightera...
Jeste si vzpominam na jednu pecku - znam to pod jmenem Achtung die Kurve (https://cs.wikipedia.org/wiki/Achtung,_die_Kurve!) pry je zase popularni. (nehral jsem ji snad 20 let)
Urcite vyborne i konzolovky
Heavy Rain, Last of Us, Uncharted
Hry z comodore a amigy si uz nepamatuju, ale mnohe byly hratelnejsi nez soucasna produkce.
Bylo toho tolik...
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
- Hladis
- Moderátor

First person shooter singleplayer: No One Lives Forever
First person shooter multiplayer: Counter Strike 1.6
Third person action game: Tomb Raider
Role playing game: Baldur's Gate
Hack and slash game: Diablo II Lord of Destruction
Racing: Need For Speed III
Real time strategy : C&C Generals: Zero Hour
Turn based strategy: Heroes of Might and Magic III