Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout 4

Příspěvek od Still.Lord »

Ano, SSD fakt nepřidá FPS :lol:
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Exp píše:Doufam ze nereagujes na me :roll:
a na koho asi
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Víš co je to sarkasmus? Měl sem za to, že je to z tý reakce zřejmý.

BTW, používáte někdo pip boy aplikaci na telefonu? Předpokládám, že aby to fungovalo, musí bejt počítač i telefon ve stejný síti?
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Já jsem appku zkoušel a funguje bezvadně. Samozřejmě musíš být na stejné síti, mít povolenou možnost používat appku ve Falloutu a mít povolený prostup na firewallu.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak sturdy combat armor uz vypada slusne.Jeste sehnat helmu, ale tu sem jeste nikde nevidel.. :(
Jinak je to jak jsem psal.Sturdy se zacina objevovat po 30lvl a heavy od 40lvl
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_18_09yum4.png

SPOILER!
jinak doporucuju si promluvit s brotherhood of steel hned jak se objevi jinak na vas budou utocit a zkurvite si hru..
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja helmu sehnal hned v Covenantu a to na nizkym levelu. Prodala mi to ta otravna zenska v krame a ta helma ještě byla specialni, tedy pridava charisma a ještě něco.

Reakce na spoiler.
Proc by měli utocit na me bezduvodne ? To musim tedy udelat ten quest v policejni stanici ?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hladis:
asi protoze jsi pro ne noname raider dokud si snima nepromluvis
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

tak jsem zjistil , ze najit konkretni power armor je dost problem, protoze vsechny veci skalujou podle levelu.Treba kdyz projdete celou mapu a nenajdete zadnej power armor a potom si na netu sezenete lokace, tak ten power armor bude mit level jaky jste meli v te lokaci.

Tzn pokud to prosel na low lvl a vrati se tam na 50lvl, tak najde jen T45.
Takze pruzkum mapy je kontraproduktivni.. :(

Ja nasel svuj prvni power armor na levelu 30 a byl to x01 skoro kompletni set bez helmy...
Taky to znamena, ze T51 a T60 uz si nevyzkousim pac sem moc vysokej lvl.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak to je ovšem hovadské. Já našel T51 před chvilkou, ale chybí ruka a noha, tak ty mám z T45.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

No tech problemu ve hre je daleko vic treba Gaus rifle je ted predelana na 2mm cartridge a ty se sakra blbe shanej.

No je dobry se nekterym lokacim vyhnout a nechat si je na konec nebo nastevovat prubezne, T-60 by mohla byt v Abdonen shack nebo v Court 35 ale muze tak byt taky X01.

Imho penize se daji vydelat dost rychle tim, ze pokud postavite velkou masinu na vyrobu ciste vody, to co se nespotrebuje se uklada do workshopu, kde si to muzete vyzvednout a prodat.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja jsem odhalil uz asi pul mapy a teprve jsem na brehu reky k Diamond city, kde jsem ještě nebyl a chybi mi ještě dost baraku na my strane reky prosmejdit nez pujdu dal. Pripada mi to jako normalni a systematicky postup. Tak doufam, ze nedelam něco blbe.

PS: Power armor jsem ještě nepouzil ani jednou :|

Edit// http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1235/? Je libo klasicky dialogy a vedet co reknete ?
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

jj ten mod na dialogy mam od vcera a je to fajn.
PA je u brotherhood of steel -> ja mam od nich T60 (nevim jak ostatni) - ted mam lvl 18
+ na deathclaw a velke supermutanty se fakt hodi, byt to jde i bez nej
Asi je jedno, jak to clovek prochazi - jestli systematicky nebo ne...zalezi co koho bavi -> ja se rozhoduju podle aktualni nalady jestli chcu neco kosit nebo spis prozkoumavat :-D
...zatim jsem moc nedal staveni vesnicky, to se priznavam bez muceni -> jen tech par nutnosti a nechavam je jejich osudu :D
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

HEADe, dle wiki jsou spawnpointy, ktere maji level omezeny. Tzn nektery muzou spawnovat do T51 nektery do T60. Jestli to tak fakt je, nezkousel jsem.

V odkaze je to popsany, nectete pokud si nechcete spoilnout lokace armoru:
http://fallout.gamepedia.com/Fallout_4_power_armor
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

HEAD píše:tak jsem zjistil , ze najit konkretni power armor je dost problem, protoze vsechny veci skalujou podle levelu.Treba kdyz projdete celou mapu a nenajdete zadnej power armor a potom si na netu sezenete lokace, tak ten power armor bude mit level jaky jste meli v te lokaci.

Tzn pokud to prosel na low lvl a vrati se tam na 50lvl, tak najde jen T45.
Takze pruzkum mapy je kontraproduktivni.. :(

Ja nasel svuj prvni power armor na levelu 30 a byl to x01 skoro kompletni set bez helmy...
Taky to znamena, ze T51 a T60 uz si nevyzkousim pac sem moc vysokej lvl.
No tak to je pěkně na hovno, já jsem prošmejdil většinu mapy, objevil nevím kolik PA a to jsem teprve 15 level....
PS5 Pro | LG OLED CX55
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Na hovno to neni, vim o jednom miste ktery je v baraku, kde jsi nejspis na 15 levelu nebyl a je tam cely X01, a od BoSu dostanes T60, cili ti chybi sehnat do sbirky akorat T51. A to jenom ze sberatelskych ucelu, oba dalsi PA jsou lepsi.

Navic u Atomic Cats prodavaji nejaky dily. Nevim jak moc se jim obmnenuje shop, ale taky by slo neco poskladat.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

casti t51 jsou ve strazny boude u fort strong nebo jak se jmenuje. ta v tom malym vybezku vpravo na mape :oops:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Podle redditu se spawnuje armor v momente kdy loadnes tu cell ve ktery je. Netusim jak je velka, Skyrimari nam povi, ale pak uz se armor na novy (prej) nenaspawnuje. U fort strong muze byt dle ty wiki jakykoliv armor, takze kdyz tam prijdes moc brzo, mas kulovy.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Aha, takže jsem mohl jít v cell u daleko víc PA než o kterých vím a na konci hry budu mít pořád všude t45 :D pecka
PS5 Pro | LG OLED CX55
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja mel stesti a nasel jsem T51 :) Takze budu mit kompletni sbirku.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“