Assassin's Creed: Syndicate - Technická stránky hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Re: Assassin's Creed: Syndicate - Technická stránky hry

Příspěvek od Vlastik80 »

Assassin's Creed: Syndicate - Patch 1.12 změny: (patch má cca 250MB)

- Vylepšena podpora Multi-GPU
- Vylepšena PCSS a HBAO+ kvalita vykreslování
- Přidán ukazatel VRAM zaplnění v nastavení grafiky v závislosti na volbách
- Přidáno HBAO+ Ultra v nastavení grafiky
- Opraveny chyby při spuštění hry v okně
- Opravena chyba při přepnutí hry do systému klávesami ALT+Tab
- Opravena chyba při přepnutí hry na celou obrazovku u více monitorů
- Opraveny chyby vykreslování
- Opraveny UI chyby
- Opraveny online chyby

Patch se stáhne automaticky skrze uPlay nebo Steam. HBAO+ Ultra nová volba - super! Zase pár fps dolů :-D
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Vlastik80 píše: HBAO+ Ultra nová volba - super! Zase pár fps dolů :-D
No jasný, na posledního Assasína byly k dispozici pouze GTX980. dnes tu je GTX980Ti, tak proč do hry nepřidat ještě náročnější "neviditelné" efekty co jí pořádně využijí. :-D
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Hmm, přijde mi, že chtějí i pc dostat jakýmkoli způsobem a bez ohledu na hw na konzoloidních 30 fps s "občasnými" propady klidně na 15 fps... Jen tak dál... Už před patchem to jelo na na i7-4790 + 980 Ti bez AA při 1080p a všem na max kolem 40 fps, takže teď to bude těch krásných a plynulých 30??? :|
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Tak něco z Londýna...je to mix běhání v ulicích, po střechách a nějakých fightů...

Obrázek
Obrázek
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ache píše:A co je tam tak náročnýho? Možná GameWorks Level2 ? :P
Tezko :razz: Je to to samy jako Unity a ikdyz Gameworks vypnes, jede to shitozne. Ubisoft se asi chtěl dostat na tech filmovych 30 fps, jinak nevim co timhle myslel. Hru nemam a nebudu ji pořizovat, ale nezmenil třeba Ubisoft osvetleni sceny s dynamickou zmenou dne a noci ? A nepridal tam tunu narocny "londynsky" mlhy ? Něco tam musel udelat jinak nez v Unity.
Ache píše:No jasný, na posledního Assasína byly k dispozici pouze GTX980.
Unity jede dobře i na Keplerovi. Hral jsem to na max jen s FXAA. Při mirnym stazeni detailu to ma 60fps rock stable. Ale tohle je tak o 100% narocnejsi.
HEAD píše:Pocitam, ze az vyjdou patche pujde vykon cca 50-100% nahoru.
Klidne si s jistotou tipnu, ze to patche nezvednou a ze to tak zustane. Tohle je featura. Kazdopadne urcite jsi to "koupil" :lol:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

nevim proc by to melo zustat.vypada to stejne jak unity, a pri stejnem nastaveni mam cca o 100-120% horsi vykon.
Kazdopadne tahle hra vyhraje cenu za nejhorsi optimalizaci roku 2015.
V unity zral vykon MSAA.Bez nej to jelo 60fps.Tady to mam vypnute a mam 30fps :mrgreen:
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Já hrál Unity na 780Ti na nějakejch 1400MHz s FXAA a nic moc, a víceméně mi to chodilo stejně jako teď ASC s 980Ti. Bez MSAA si to neumím představit, samotný FXAA a TXAA je na zblití...kór tady v ACS, bleh, prej filmovej mód, kurva hraju hru, nekoukám na film...

Nedělá to ten hybridní AA?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Prave ze v unity byl FXAA nejlepsi.V syndicate to vypada taky dobre.Nemaze to.
kazdopadne hra je sracka hrat to nebudu.Ted mam rozehranyho fallouta4.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

HEAD píše:Prave ze v unity byl FXAA nejlepsi.V syndicate to vypada taky dobre.Nemaze to.
No ono to sice nemusí mazat, ale geometrický aliasing to stejně nevyhlazuje = obraz v pohybu zrní stejně jako bez AA. Jediný post-AA, který hodně reduduke shimering je TAA, použité v UE4 nebo Falllout 4. To sice obraz maže, ale v pohybu je klidný jako když použiješ MSAA+TRAA. Samotné FXAA je hnus... hry které mají jen FXAA hraju s injektovaným SMAA (to taky vyhlazuje naprd, ale aspoň nemaže obraz).
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

TitanX 1300Mhz 1440P
https://youtu.be/-wZHe0p4HQM?t=142
Peknych 30fps.Jede mu to jeste hur jak me v 1080P na GTX970.

980TI a 1080P
https://www.youtube.com/watch?v=z228guXlGoQ
Vetsinu casu jede pod 40fps.
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

mu to pada i k 30fps kdyz pak jede s dostavnikem
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Spíš nechápu, proč má 980 Ti na defaultu, já oproti němu jedu o 330MHz víc na jádře a znát to je...
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Elkim píše:Spíš nechápu, proč má 980 Ti na defaultu, já oproti němu jedu o 330MHz víc na jádře a znát to je...
Kolik normálních kusů tohle dá? ... aha ty nemáš normální kus - kingpin + voda :roll:
Ta GTX 980Ti co tu mam já dává max kolem těch 1400MHz stable (kvůli power limit to nelze přesně určit ale končí na +220MHz).
Známý si dával teď dohromady skylake + GTX980Ti (Gigabyte)... konečná kolem 1430MHz (bez overvoltu - na něj už není TDP).

Ta hra je fakt vtip no... jediná grafika, kde se to dá s odřenýma ušima hrát je fakt ta 980Ti a TITAN X.
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Nevím, nemáš spíš podprůměrný kus? Kámoš si teď kupoval Lightninga, 1500+ mu dá v pohodě. Stratos s Flankerem měli nějakýho Strixe a dávala taky přes 1500, snad i víc. Jelikož GM200 neškáluje skoro vůbec s voltáží, tak tam v OC ten rozdíl voda/vzuch takovej není. Klidně mě oprav, ale mám dojem, že těch 1500MHz dává snad skoro každý Tičko, pokud prostě nemáš smůlu a 1400MHz max OC je imho smůla, dyť to mi dávala 780Ti. A i kdyby na tom videu dal 1400MHz, tak co, ale řešit a demonstrovat něco na defaultu...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hru stejne kurvi gameworks.
pcss ultra 32fps
Pcss 45fps
High stiny 64fps.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Elkim píše:Klidně mě oprav, ale mám dojem, že těch 1500MHz dává snad skoro každý Tičko, pokud prostě nemáš smůlu a 1400MHz max OC je imho smůla, dyť to mi dávala 780Ti. A i kdyby na tom videu dal 1400MHz, tak co, ale řešit a demonstrovat něco na defaultu...
To tě rád opravím, protože stejná fáma kolovala u GTX 970. Kecy typu "každá dává 1500". Můj kus třeba dával 1500 (i s nějakou malou rezervou i v Apocalypse When), ale pak dva kusy co jsem viděl končily na 1470MHz. GM200 je vetší čip, takže je blbost čekat stejné frekvence - to platilo vždy. Já viděl zatím je dva kusy GTX980Ti (ASIC 74% a ASIC 61%) a oba končí kolem 1400 (přičemž ten s ASIC 61 to dává s rezervou... tam fakt až těch 1430-1440 bylo na hraně.

Tyhle řeči "každá dává..." prostě miluju. ...a dost OT. :-D

Stejně by tam těch 1400 moc nepomohlo, já to pak asi zkusím. Asassína si nemůžu nechat ujít, každým rokem je to stále lepší a lepší hra. :P

@HEAD: hej. tak to je mazec, tvoje měření? To je jako ty GodRays Ultra v Fallout4. :-D
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

No když se podívam na tenhle snímek a pak na ukazatel fps, tak tomu se nelze nezasmát. :-D
Hlavně že na geforce.com je: GeForce GTX 970: NVIDIA's Recommended GPU For Assassin's Creed Syndicate
... možná jo, ale bez GameWorks supr trůpr efektů.
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Dokázal bys ukázat na mapě, jaká je to přesně vyhlídka? Pro porovnání...
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jde jasne videt rozdil mezi jednotlivym nastavenim stinu. Na Ultra to stinuje i uplny detaily, takze ta narocnost je jasna. Jinak snad nikoho hra nenuti hrat to uplne vse na Ultra.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“