World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od oneill_sx1 »

Vrcholem jeho snažení v bitvě bylo asi 100 dmg, když do něj někdo narazil. Tohle nejspíš byl bot, bohužel jsem ho s WZ-132 neměl jak nahradit. Někdy ale na podobných účtech hrají i lidi, protože jim občas ze zvědavosti po bitvě pošlu zprávu a často odpoví nějaký nesmysl.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

oneill_sx1 píše:Mimochodem už zase nefungují reporty v post-battle okně
Mně fungují v pohodě
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Aha, tak jedině že by mi to nešlo kvůli XVM.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Snaha o x3 se trochu zvrhla. Ano stydím se za to :(

http://wotreplays.com/site/2289693#stats

Kód: Vybrat vše

Vítězství!
Bitva: Ensk 
Vozidla: M44
Získáno zkušeností: 4 779 (x3 za první vítězství každý den)
Získáno kreditů: 70 653
Úspěchy v bitvě: Válečník, Velká ráže, Rozparovač, Mistr dělostřelec, Ostrostřelec, Vzorný tankista: "Hrdina"
WN8: 10 869 (100) 
Goldnoob team proud member!
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

S tímhle se musím podělit, snad jsem teďka nevzbudil nějakýho chudáka souseda smíchem :-D
Obrázek
MrJojo97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrJojo97 »

čo hovoríte na Škodovku? ja som do nej investoval a teda nelutujem paradny tank na skirmishe 6t a do tymoviek este lepsi... nemam problem ani s IS-3 bez GOLDOV! a to delo ;-) :shock:
PC -> Acer Predator 17 (i7 7700HQ, GTX 1060 6GB, 16GB Ram, Samsung 960 Pro 512GB)
Mobil -> Honor X
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

T40 má sice solidní alfu a pěkný DPM, ale to je všechno. Penetrace je slaboučká a to, že jsi dal bez goldu IS3? Buď jsi ho dal zezadu nebo haluzí z boku.
Na SH se u nás Škodovka moc nebere, protože v porovnání s běžně dostupnou a používanou technikou zaostává jak na rychlosti, tak penetraci i DPM.
Samozřejmě netvrdím, že s ní nejde zahrát dobrá bitva. :-)
MrJojo97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrJojo97 »

Tak to tých haluzí z boku bude dosť :D pretoze nemam sebemensi problem s IS-3 do boku aj s tymi 135mm :wink: staci poriadne mierit 8-) :lol: Ale dnes sa podarila jedna velmi pekna s Škodovkou s kolegom v čate. 2 Škodovky vs 8 random 5-6t easy :D najvecsia sranda bola ze proti nam bola ceta 2x skoda + cromwell a na zaciatku maly blbe recicky ze easy win... no chlapci sli ako prvi do garaze :D pokial najdem replay v tom bordeli :oops: tak to hodim na wotreplays a aj sem :)
PC -> Acer Predator 17 (i7 7700HQ, GTX 1060 6GB, 16GB Ram, Samsung 960 Pro 512GB)
Mobil -> Honor X
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Za tu cenu v tom balíčku nee ... možná až bude za goldy a ve slevě, tak o ní pouvažuju. Cromwell B je podle mě jak na random tak do SH ve všem lepší.
MrJojo97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrJojo97 »

Tak ked si odcitas 7dni premka je to 15€ coz je normalna cena za 6t. cromwella b mam tiez ale neviem preco mna viac bavi ta skodovka mozno je tym dpmkom a mozno mi len lepsie sadla.
Mobil -> Honor X
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

WOWSALIENWARE 1 dzień premium
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

To vypadá, že je jen pro loďky. :sad:
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

nein
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

MrJojo97 píše:Tak ked si odcitas 7dni premka je to 15€ coz je normalna cena za 6t. cromwella b mam tiez ale neviem preco mna viac bavi ta skodovka mozno je tym dpmkom a mozno mi len lepsie sadla.
Cromwell má lepší DPM než Škodovka, včera jsme to s klukama z klanu počítali, vychází to na 2600 vs 2200, takže nechápu, jak ti díky DPM mohla Škodárna sednout? Jestli se ti hraje líp s tankama, co mají horší DPM a dělo, tak chápu.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

chalani wtf, wargayming mi na stránkách při přihlášení nebere heslo a při pokusu změnit heslo mi řekne že muj email neexistuje že žádnej takovej neni zaregistrovanej

přitom normálně hraju (autologin), chtěl jsem akorát zkus na těch stránkách ten kód
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

osudové znamenie že toho máš nechať :roll:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

asi jo, už vim čim to je, nutilo mi to z nějakýho duvodu NA server a mě nedošlo že ta stranka je normálně česky, normálně sem při loginu kliknul na EU vlaječku

za všechno může amerika
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

vskutku

Inak ja som si rozjel nový acc ( :roll: :roll: :roll: ) a už drtím T-34 :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Copak, AW už začalo nudit? :sigh:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Dotiahol som to na tier 8 zrazu je to krutě monotónne :lol: PVE furt a furt a furt to isté dookola, PVP nehrateľné kvôli shot lagu. Hold tá hra mala zostať v CBT minimálne ešte zopár mesiacov... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“