grafiku určitě 4gb a radějí r9 380/380x od AMD,které dosahují lepších výkonů a hlavně při vyšších rozlišeních,case bych možná volil také jinou,pokud zalmana,tak z3 plus s jíž 4 integrovanými větráky
Tak jsem to tedy trochu poupravil, jen ta základní deska se mi nezdála, ponevadž podporuje maou frekvenci pamětí U té grafické, je rozdíl mezi MSI a Gigabyte?
za "herni" desku vyhozene penize ,bud vem co ti radi ,nebo k ni vem i5 6600k , nebo 6600k a levnejsi desku napr. https://www.alfa.cz/product.php?eid=105 ... archType=1
nebo desku ,kterou ti radi a k tomu i5 6600 (jeste usetris a zvednes si vykon ), nebo penize vraz do grafiky ,ale ne do desky ,ktera ti je k nicemu
edit: doslo k uprave prispevku ,takze muj komentar je asi zbytecny
edit : jinak je asi lepsi ten puvodni prispevek nechat ,pokud menis cely jeho obsah a jeste k tomu reagujes na potom nasledujici komentare,jinak nasledujici konverzace (odpovedi) nedavaji vubec zadny smysl
Aniž bych četl cokoliv jiného z této diskuze, ano 120GB disk stačí.
W10 oproti W7 nemá složky hybersys a sleepsys, prostě ty mega soubory(ani když je povolen spánek, hybernace pak už vůbec není). Zabere tak třeba 30GB, mě teď po delším používání, a tedy i několika netemporary temporary souborů i s virtuálním diskem, zabírá cca 60GB a dál se nešplhá, což je ideální.
Omlouvám se po delší odmlce, trochu jsem to poupravil. Jen se chci zeptat zda tato deska není až zbytečná. Co myslíte není lepší počkat a koupit až po Vánocích tu sestavu? Má cenu dnes investovat do pamětí 2x8GB či stačí pouze jedna 8GB?