chci se jen ujistit že můj PSU http://www.corsair.com/en-us/tx750w bude zvládat následující:
i5 4670K 4.5GHz (1.275V)
ASUS STRIX-GTX980TI
SSD
Asus Xonar Phoebus Solo
PS: lidi totiž píšou že 600W jim nestačí na provoz 980ti s i7.
Moderátoři: Walker1134, Wilik

znamy mal 980Ti+s brutal OC Vcore voltage + i7 2700K@ GHz + kopa diskov a tuning led a bla, bla...johnyangelo píše:To se mi ulevilo, ze jsem neutratil 17k zbytecne

no proste ze napr. cez afterburner, pridas napatie na jadre grafarneElkim píše:Co je brutal OC Vcore voltage?

tak to by bol asi 687W zdroj od Eurocasemorke píše:Jen tak jsem si tvou sestavu naklepal do PSU calculatoru + domyslel disky atd. Doporučený zdroj 687W.

Já jen že u Maxwellu přidávání napětí způsobí spíš nestabilitu, neškáluje to skoro vůbec...Ale po 101x to tu vysvětlovat nebudu. Navíc, pokud neměříš multimetrem, nemůžeš o hodnotě napětí mluvit, protože to tam lítá i o 50mV v SW readingu.blaho píše:no proste ze napr. cez afterburner, pridas napatie na jadre grafarneElkim píše:Co je brutal OC Vcore voltage?
a maximalne žmýkaš potencial grafickej karty . Napr. na dosiahnutie vyšších taktov jadra , je niekedy potrebne pridat napatie .
Ale jasne ze napr. dajme tomu 980Ti ma default spotrebu max. 250W
po posunuti napr. Power Limitu a napätia na jadre sa ti spotreba posunie 300W / len obrazne /
ja som musel nahodit na svoju 980Ti lightning specialny afterburner,
aby mi fungovalo pridavanie napätia na jadre a pamätiach , tak chcem kupit
merač spotreby lebo tiez som zvedavy co to robi , nemam ani paru o spotrebe PC,
nie ze ma to trapi , skor zaujima
google , je o tom plne, tak si to trocha naštuduj chlape, ani ja niesom na to odbornik,
ale ty zjavne namas ani paru![]()
ale kludne sa pytaj , ked viem , odpoviem, ale tu na forku su to lepsi odbornici
ja som tiež lamička
@AllowedCry , ty lumpe : )