GTA V - Technicka stranka hry
Moderátor: Baneshee
- jagoda
- Středně pokročilý

Re: GTA V - Technicka stranka hry
trosku podozrive a hlavne aka karta to potiahne
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- Woyta
- Středně pokročilý

Po poslednim updatu ovladacu AMD (Crimson) pro moji R9 290x mi zacala zlobit mapa. Trasa problikava a stejny problem mam i s krizem u letadel.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- GROO
- Začátečník

-
Tady je to i v pohybu, auta na dešti vypadají divně, místy to je přebarvičkovaný, ale jinak docela hezký...Vlastik80 píše:vypadá to dobře, je tam samozřejmě možnost stažení (1GB)
- Riku
- Začátečník

strašně přebarvičkovaný a leskne se to jak psí kulky 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Stejný problém hlásím i jáWoyta píše:Po poslednim updatu ovladacu AMD (Crimson) pro moji R9 290x mi zacala zlobit mapa. Trasa problikava a stejny problem mam i s krizem u letadel.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- van Bellen
- Začátečník

Pripravuje sa velky vehicle pack
http://www.sector.sk/novinka/108956/ult ... lohami.htm
Da sa hrat online s modifikovanymi autami alebo nie?
http://www.sector.sk/novinka/108956/ult ... lohami.htm
Da sa hrat online s modifikovanymi autami alebo nie?
- GROO
- Začátečník

-
Jj, o tom jsem už slyšel, prý shání souhlasy autorů modelů a to chvíli potrvá. Samozřejmě že s modifikovatelnými auty do online nemůžeš, stejně jako s češtinou apod. R* si v rámci možností "hlídá" čistou hru, Ovšem u obtížných hackerů se mu to moc nedaří... 
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Znám 2 lidi, co češtinu používají jak v singlu, tak v mp a nemají s tím jediný problém....
Ovšem smysl neúplné češtiny do MP moc nechápu. Podstatné věci přeložené nejsou a ty ostatní si přeloží i putinovci, navic dvojjazyčné ui vypadá tak nějak zkriplene.
Ovšem smysl neúplné češtiny do MP moc nechápu. Podstatné věci přeložené nejsou a ty ostatní si přeloží i putinovci, navic dvojjazyčné ui vypadá tak nějak zkriplene.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- van Bellen
- Začátečník

Islo by to spojazdnit tak,ze by boli 2 adresare (cez steam), jeden by obsahoval original subory a druhy by bol s modifikaciami?Tak by sa dal single hrat s modami,a keby som chcel online,len by sa premenovali adresare s nainstalovanou hrou.
- GROO
- Začátečník

-
Smysl je ten, že když vydali češtinu, nesměla se hra upravovat a R* to postihoval, takže to tvůrci češtiny zabalili, protože to tak nějak pozbylo smysl dodělávat. Proto taky původní nainstalovaná čeština blokovala připojení hry k netu a pro hraní online se musela odinstalovávat. Před časem se to tu řešilo. Tady na té stránce cca v půlce.AllowedCry píše:Ovšem smysl neúplné češtiny do MP moc nechápu.
- 0martas0
- Začátečník

-
Jo, to funguje. Nejsem si ale jistej jestl i se steam verzi. Když máš R*, máš vytvořenou další složku mods a tam znova hozeny .rpf soubory a potom pokud v OpenIV zapnes ASI loadery, tak mas mody, kdyz je vypnes mody nemas. Tezko rict jestli u Steamu to funguje taky tak, tam se slozka mods nevytvarela, takze defakto nemas odkud brat neupravene soubory.van Bellen píše:Islo by to spojazdnit tak,ze by boli 2 adresare (cez steam), jeden by obsahoval original subory a druhy by bol s modifikaciami?Tak by sa dal single hrat s modami,a keby som chcel online,len by sa premenovali adresare s nainstalovanou hrou.
- Mac302
- Začátečník

-
Ahoj lidi,
chci se zeptat, jak naložit s nastavením Population Variety. Mám 2GB VRAM (MSI GTX760) a mám GTA V momentálně nastavené tak, že vše mám na High (kromě Post FX, to mám na VH, abych mohl mít zupnutý efekt In-Game Depth of Field Effects) + zapnuté vyhlazování FXAA + 2x MSAA. Samozřejmě jsem někde musel ubrat, protože už nyní limit přesahuju (2181 MB / 2047 MB). Onen detail Population Variety (což je nějaká rozmanitost postav/aut) mám nastavené na cca 30%.
A teď otázka, když dám Population Variety na 100% přesahuju limit už o dost (cca 400mb) a to nechci, aby hra nezačla lagovat (zahlcováním paměti - nebudou se stíhat dočítat textury, atp.) protože nyní i když přesahuju, tak hra jede plynule. Jediná možnost je vypnout 2x MSAA....stojí to za to? Tedy vyměnit MSAA a nechat jen FXAA za Population Variety. Díky za váš názor.
chci se zeptat, jak naložit s nastavením Population Variety. Mám 2GB VRAM (MSI GTX760) a mám GTA V momentálně nastavené tak, že vše mám na High (kromě Post FX, to mám na VH, abych mohl mít zupnutý efekt In-Game Depth of Field Effects) + zapnuté vyhlazování FXAA + 2x MSAA. Samozřejmě jsem někde musel ubrat, protože už nyní limit přesahuju (2181 MB / 2047 MB). Onen detail Population Variety (což je nějaká rozmanitost postav/aut) mám nastavené na cca 30%.
A teď otázka, když dám Population Variety na 100% přesahuju limit už o dost (cca 400mb) a to nechci, aby hra nezačla lagovat (zahlcováním paměti - nebudou se stíhat dočítat textury, atp.) protože nyní i když přesahuju, tak hra jede plynule. Jediná možnost je vypnout 2x MSAA....stojí to za to? Tedy vyměnit MSAA a nechat jen FXAA za Population Variety. Díky za váš názor.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
- stylar
- Začátečník

tak tam bude běhat víc tlusťochů no, jinak to co popisuješ je spíše individuální záležitost a každému to vyhovuje jinak, ale nechat jen FXAA asi nebude taky problém když máš aktivní DoF efekt, kterej taky maže.
DISPLAY: LG OLED48CX 3840x2160@120Hz 4:4:4 HDR 10bit GPU: MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB GDDR6X CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D CPU COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 MB: MSI MPG X870E CARBON WIFI BIOS 7E49v1A3 (AGESA PI-1.2.0.3a) RAM: Corsair 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MT/s CL30-36-36-76 Dominator Titanium EXPO STORAGE: Samsung 990 PRO 2TB@PCIe x4 4.0 (OS), Samsung 980 1TB@PCIe x4 3.0, Samsung 870 EVO 2TB@SATA, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004) PSU: Corsair RMx Series RM850x (v.2021) - 850W CASE: Corsair iCUE 7000X RGB Black (5x Noctua NF-A14 PWM) KEYBOARD: SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB MOUSE: Glorious Model D Wireless (+Grip Tape) SPEAKERS: Edifier R1280T (42Watt RMS) OS: Microsoft Windows 11 Pro CZ 64-bit v24H2
- GROO
- Začátečník

-
O tohle se s vámi musím podělit, to mi hlava nebere. Tady je moje debata s člověkem, kterému nevadí, že mu GTAV poběží na minimální nastavení 5-10fps, protože je na to zvyklý.
Já ho prostě nedávám...
Já ho prostě nedávám...
- RiCK
- Začátečník

Tak keď mamka nič iného nekúpi, neostáva nič iného len si zvyknúť na tých 5-10fps 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- jagoda
- Středně pokročilý

Na yt je kopec videi kde ide gtav 30fps+ a maju silnejsie dvojjadro od intel, cize da sa, ale rozhodne nemaju 4gb ram a prehistoricku kartu.
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- keistown
- Žlutá karta

-
GROO: Vzdyt ma ten borec pravdu. 
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
AllowedCry píše:Stejný problém hlásím i jáWoyta píše:Po poslednim updatu ovladacu AMD (Crimson) pro moji R9 290x mi zacala zlobit mapa. Trasa problikava a stejny problem mam i s krizem u letadel.
Já mám taky ten problém s mapou, ale mám pocit, že to dělali i poslední ovladače před Crimsonem....
Edit: tady je nějaký fix na to, ale nezkoušel jsem: https://support.rockstargames.com/hc/co ... D-CRIMSON-
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Po pár měsících jsem si to chtěl znovu zahrát, ale hra neustále padá. Předtím šla uplně bez problémů a já během toho jen vždy aktualizoval ovladače grafiky.
Teď se mi během 20ti minut stalo, že hra 3x zamrzla, jednou spadla do win a hned se sama zapnula v safe modu v 800x600...
Byly tam nějaké updaty během té doby a dělá to taky někomu bordel? Tohle se bohužel už hrát nedá
Teď se mi během 20ti minut stalo, že hra 3x zamrzla, jednou spadla do win a hned se sama zapnula v safe modu v 800x600...
Byly tam nějaké updaty během té doby a dělá to taky někomu bordel? Tohle se bohužel už hrát nedá
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- GROO
- Začátečník

-
Tak update určitě byl, ale já bych řekl, že to naopak chodí líp. Oni prý v posledním updatu vypnuli ten anticheat systém, který zatěžoval připojení a pracují na novém, který zatím nevyšel.
Jsem v Los Santos téměř denně, tak bych si snad něčeho všiml.
Jsem v Los Santos téměř denně, tak bych si snad něčeho všiml.