Problém s grafickou kartou
Moderátor: Don
- kazulah
- Nováček

-
Problém s grafickou kartou
Zdravím, mám notebook lenovo ideapad y560, verzi s i7 a včera sem normálně vypnul pc a dnes ráno po zapnutí pc normálně naskočilo, ale pouze do zobrazení přihlašovací obrazovky do windows, místo ní pouze černo. Do nouzového režimu sem se normálně dostal, ale nic sem tam nevymyslil, tak sem zkusil přeinstalovat windows, instalace proběhla normálně až do instalace ovladačů ke grafice, pak nastalo opět to stejné, místo přihlašovací obrazovky jen černo. Takže pres bod obnovení jsem se dostal před instalaci ovladačů ke grafice a do windows se normálně dostanu. V device manageru je ke grafice napsáno jen Standart VGA Graphic adapter s nulovou pamětí, nefunguje HDMI, ale výstup na monitor funguje, ale nezobrazuje žádné rozlišení 16:9 pouze 4:3, videa fungují, hry ne. Nevím co se mohlo stát, asi umřela grafika, ale na čem to teda jede, když tahle verze notebooku nemá integrovanou grafiku. Nesetkal se někdo s něčím podobným?
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s grafickou kartou
Ano, pokud máš ATi grafiku odchází poměrně hodně. Je potřeba vyměnit grafický čip za nový cena cca 1650-2000 i více dle servisu. / v případě zájmu o opravu mě klidně kontaktuj přes SZ
ROZHODNĚ NE REFLOW, REBALL ČI NEDEJBOŽE OHŘÍVÁNÍ PISTOLÍ TROUBOU ATP!!!!!!
To je naprosto k ničemu a pouze krátkodobé řešení (pár týdnů, měsíců), problém je přimo v čipu který je poškozený.
ROZHODNĚ NE REFLOW, REBALL ČI NEDEJBOŽE OHŘÍVÁNÍ PISTOLÍ TROUBOU ATP!!!!!!
To je naprosto k ničemu a pouze krátkodobé řešení (pár týdnů, měsíců), problém je přimo v čipu který je poškozený.