Dpbre rano
Po mnoha letech zde zalozim take jedno tema. Snazil jsem se najit odpoved nejen zde, resim to uz par dnu a nemuzu na nic prijit.
Takze ted k veci.
po upgrade na win 10, kdyz zapnu pocitac tak to probehne pres UEFI, zobrazi se logo WIN 10 (ani se nezacne vrtet to jejich puntikate behaci kolecko) a pocitac se okamzite vypne. Musim znovu zmacknout tlacitko pro zapnuti pocitace. Pote vse najede naprosto korekne a kompl slape bezproblemu. Pak muzu pocitac klidne vypnout a znovu zapnout a opet najede bez padu.
Nemam tuseni kde je problem a to hlavne z toho duvodu, ze notebook mi toto dela take. Cili nebude problem v nastaveni UEFI, notebook ma jeste klasiku bios, nebude to v zadnejch pripojenejch periferiich, bude to proste nekde ve woknech. Tento pad pri bootovani se deje vzdy kdyz je pocitac nebo notebook delsi dobu ve vypnutem stavu, ale stale pripojen k siti 230V. Jak pocitac tak notebook maji wifi na desce, nejsou tedy pripojeny k internetu sitovym kabelem.
Aktualizovane to je z win7, jedna licence je win 10 pro-ta je na pocitaci a na notebooku je home.
Prosim o radu, doufam ze se s tim nekdo setkal.
diky
cuir
problem se zapnutim pocitace s WIN 10
Moderátor: Loki5567
- cuir
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- cuir
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem se zapnutim pocitace s WIN 10
jo a pokud by bylo treba neni problem natocit video, kdyz by muj popis nebyl jasnej.
- cuir
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jestliže počítač nepracuje po vypnutí a následném prvním spuštění správně, ale po dalším spuštění je již vše v pořádku, zkuste vypnout rychlé spuštění systému.
-Přejděte do: Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Možnosti napájení
-Nastavení tlačítka napájení
-Změnit nastavení, které nyní není k dispozici
-Odškrtněte Zapnout rychlé spuštění (doporučeno)
-Uložit změny
-Restartujte počítač
zjistil jsem, ze toto se deje od instalace Build 10074.
takze podle hesla odpovez si sam holt sem asi uz moc zkusenejch lidi nechodi.
-Přejděte do: Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Možnosti napájení
-Nastavení tlačítka napájení
-Změnit nastavení, které nyní není k dispozici
-Odškrtněte Zapnout rychlé spuštění (doporučeno)
-Uložit změny
-Restartujte počítač
zjistil jsem, ze toto se deje od instalace Build 10074.
takze podle hesla odpovez si sam holt sem asi uz moc zkusenejch lidi nechodi.
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, rychlé spuštění systému - zatím jsem nepoznal notebook, kde by to nedělalo problém... Je to první věc kterou vypínám...
- AllowedCry
- Začátečník
Všichni jsou v AMD vs Nvidia Intel vláknechcuir píše: holt sem asi uz moc zkusenejch lidi nechodi.
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.