HP Compaq 615 nejde spustit
Moderátor: Don
- Jakis
- Začátečník

HP Compaq 615 nejde spustit
Ahoj všichni,
Potřeboval bych poradit jak rozchodit tento notebook: http://www.alza.cz/hp-compaq-615-d126775.htm
Bohužel nevim co se stalo, že nejde (měla ho sestra)
Vím že notebook byl nonstop nabíjený (když byla nabíječka odpojená nešel spustit)
Taky to při načítání psalo nějakou chybu o baterce (jakou mi ale bohužel neřekla)
Prý se zničeho nic vypl.
Chtěl jsem ho spustit ale jen lehce blikla kontrolka u start tlačitka a to bylo vše.
Když připojím nabíječku k NB svítí bíle a pak zhasně (někdy začne blikat oranžově)
Zkoušel jsem vyndat a znovu nasadit baterku ale nic...
Neví někdo jestli se to dá rozchodit?
Díky Jakis
Potřeboval bych poradit jak rozchodit tento notebook: http://www.alza.cz/hp-compaq-615-d126775.htm
Bohužel nevim co se stalo, že nejde (měla ho sestra)
Vím že notebook byl nonstop nabíjený (když byla nabíječka odpojená nešel spustit)
Taky to při načítání psalo nějakou chybu o baterce (jakou mi ale bohužel neřekla)
Prý se zničeho nic vypl.
Chtěl jsem ho spustit ale jen lehce blikla kontrolka u start tlačitka a to bylo vše.
Když připojím nabíječku k NB svítí bíle a pak zhasně (někdy začne blikat oranžově)
Zkoušel jsem vyndat a znovu nasadit baterku ale nic...
Neví někdo jestli se to dá rozchodit?
Díky Jakis
- orgasmic
- Začátečník

-
Re: HP Compaq 615 nejde spustit
Zkus vyndat baterku, pripojit napajeni a book zapnout.
Nektere notebooky jdou i bez baterky.
Baterka je KO. Musis koupit novou.
Nektere notebooky jdou i bez baterky.
Baterka je KO. Musis koupit novou.
Asus Rog Strix G18
- Jakis
- Začátečník

Zkousel jsem ale nic...
Je to 100% baterkou? nemuze to byt nic jineho? nerad bych kupoval baterku a stejne by nejel...
Je to 100% baterkou? nemuze to byt nic jineho? nerad bych kupoval baterku a stejne by nejel...
- orgasmic
- Začátečník

-
Baterku muzes do 14 dnu vratit bez udani duvodu, kdyz nakoupis pres internet.
Kazdopadne kazdy slusny shop Ti nabidne moznost book prinest a baterku tam vyzkouset.
Tvuj problem ukazuje prave na KO baterku.
Kazdopadne kazdy slusny shop Ti nabidne moznost book prinest a baterku tam vyzkouset.
Tvuj problem ukazuje prave na KO baterku.
Asus Rog Strix G18
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokud se ti to na adaptéru (bez baterky) nerozjede, tak to s baterkou nemá nic společnýho a je problém někde na základní desce.Jakis píše:Zkousel jsem ale nic...
- orgasmic
- Začátečník

-
Ne všechny notebooky se umí bez baterky rozjet...kort tyhle starší kousky.
Asus Rog Strix G18
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
všechny notebooky se bez baterky (pouze z napájecího adaptéru) rozjedou. Ještě jsem neměl v ruce notebook, kde by to bylo jinak.orgasmic píše:Ne všechny notebooky se umí bez baterky rozjet...kort tyhle starší kousky.
Samozřejmě za předpokladu, že je notebook po hw stránce v pořádku. Nemá nějakou závadu na ZD, která by mohla za to, že se bez baterky notebook nerozjede. I takový situace jsem totiž zažil a nebylo to nic jednoduchýho přijít na příčinu takovýho problému.
HP Compaq 615 je sice starší notebook, ale žádný prehistorický stroj to rozhodně není
- Jakis
- Začátečník

A mohl by jsi mi pls napsat nějaký postup jak to vyzkoušet/opravit ? nebo s tím jít rovnou do servisu? S opravou pc mam zkušenosti ale s NB ne... 
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nevím, jak bych ti poradil.
Pokud notebook nejde vůbec zapnout - tváří se jako úplná mrtvola (např. zabliká nějaká kontrolka při stisknutí tlačítka a dál se nic neděje), tak může být klidně něco ve zkratu, a to mi věř, že to bez zkušeností neopravíš.
Pokud notebook nejde vůbec zapnout - tváří se jako úplná mrtvola (např. zabliká nějaká kontrolka při stisknutí tlačítka a dál se nic neděje), tak může být klidně něco ve zkratu, a to mi věř, že to bez zkušeností neopravíš.
- Jakis
- Začátečník

No tak vzhledem k tomu že mi nb nejel tak sem si pořídil novej
I tak mi to nedalo a snažil jsem se rozchodit ten starý. Dostal jsem se až k MB odkud jsem vytáhl CMOSku připojil jen LCD a tlačítka pro spuštění . a co se nestalo:
Při připojení nabíječkou ať už s baterií nebo bez se mi rozsvítí kontrolka u Wi-fi(neustále svítí) a tak na 1-3 pokusy o spustění notebooku se mi rožne klasicky dioda u power buttonu. Ale obraz nenajede větrák se taky neroztočí. Poté jen párkrát blikne oranžově dioda u napájení. Neví někdo co s tím
Při připojení nabíječkou ať už s baterií nebo bez se mi rozsvítí kontrolka u Wi-fi(neustále svítí) a tak na 1-3 pokusy o spustění notebooku se mi rožne klasicky dioda u power buttonu. Ale obraz nenajede větrák se taky neroztočí. Poté jen párkrát blikne oranžově dioda u napájení. Neví někdo co s tím
- orgasmic
- Začátečník

-
Ja bych zkusil sehnat nekde tu baterku na ozkouseni 
Asus Rog Strix G18
- Vonsmalhause
- Nováček

-
Dobrý den mám tento ntb a mám trochu jiný problém, baterka je sice KO, ale předtím se ntb v pohodě spustil. Jednu chvíli to blblo, že se ntb občas nechtěl spustit jen začal chčet zpli se vetraky a vypadalo to že se spustí ale nic nenaběhlo, tak jsem ho vždy nechal a po nejaké té hodince se v pohodě zapnul. Ale ted už se nezapne jen beží větráky svítí podsvícení a víc nic. Chtěl bych slyšet váš názor zda to pujde jeste opravit a jetli to má cenu ?
děkuju za odpověd.
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz vidim tu integrovanou HD3200, nebude to stejny problem?
http://www.ntbook.cz/index.php?pageID=H ... ATI-HD3200
A vyplati se davat za reflow v nejakem servisu 1000-1500Kc pripadne jeste vic? Kdyby to alespon byl treba B probook s dockem a dalsim prislusenstvim...
http://www.ntbook.cz/index.php?pageID=H ... ATI-HD3200
A vyplati se davat za reflow v nejakem servisu 1000-1500Kc pripadne jeste vic? Kdyby to alespon byl treba B probook s dockem a dalsim prislusenstvim...
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jedině dát nový čip, jinak to nemá smysl.