nefunkcni nova mys Connect IT

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Erse
Nováček
Nováček

nefunkcni nova mys Connect IT

Příspěvek od Erse »

Ahoj, dneska jsem si dovezl z obchodu novou mys - Connect it Biohazard CI-191

mam jen problem ze mi PC hlasi ze usb zarizeni nebylo rozpoznano a mys nefunguje...
zkousel jsem vsechyn svoje USB porty (vsechny jsou 3.0.), restart etc... ve Winech jsem nenasel zadnej zadrhel nebot predesla mys normalne beha, a ovladace primo na mys jsem nikde na netu nenasel ani na ofiko strankach prodejce.

Nekdo nejaka rada jak ji zprovoznit nebo ji mam holt vratit ?
nemuze to byt zpusobeno tim ze neni kompatibilni s 3.0 ?

//PET5: Přesun do správné podsekce
PKBO
Moderátor
Moderátor

Re: nefunkcni nova mys Connect IT

Příspěvek od PKBO »

Jestli nefunguje ani na jiném PC tak jí vrať...
Erse
Nováček
Nováček

Příspěvek od Erse »

no problem je ze na kamaradovym PC jede :)
je to stary lenovo co ma Visty a usb 2.0.

ja jsme vsechny ovladace aktualizoval pres spravce zarizeni a ani to nepomohlo...
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

V tom případě to vrať ve 14 denní lhůtě a vezmi si jinou myšku, bude to rychlejší než nějaký krkolomný řešení na který budeš čekat 3 dny než někoho napadne.
Drakes12
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drakes12 »

Vem usb hub napoj do usb 3 a do usb hubu zapni myš
:-D
Edit:
''Zapoj,, ne zapni. :oops:
CPU:Intel Core i5-4690K; MB:ASUS B85-PRO GAMER GAMING; RAM:Crucial Ballistix Sport 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz CL9; VGA:MSI NVIDIA GTX 970 GAMING 4G; HDD: Intel SSD 530 Series 120GB, WD Green 2TB; PS:Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze; Case:Zalman Z3
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Ahoj, mám dotaz, syn si koupil výše uvedenou myš Connect it Biohazard CI-191.
Myš synovi v PC (win 7 64bit) nefunguje a pouze svítí, zkoušel USB 2.0 i 3.0, stále mu píše, že zařízení nebylo rozpoznáno a nebude fungovat správně. Zkoušeli jsme v mém PC (win 7 64bit), USB 2.0 stejný stav (Zařízení nebylo rozpoznáno), USB 3.0 mi funguje v pohodě (Myš kompatibilní s technologií HID). Pro jistotu zkoušeno na dalších dvou PC s win XP i Linux, opět funkční. Reklamaci prodejce neuznal, protože v obchodě fungovala také. Na stránkách výrobce lze najít tak maximálně wallpapery a spořič, podpora ovladačů žádná. Na netu jsme se dočetli o problémech u win 8, ale u win 7 nic. Má někdo nějaký nápad jak myš zprovoznit?
Rady typu ať si ji s ním vyměním, když u mne chodí prosím nepsat, myš je hnusná a anatomická a já jsem levák, zlomil bych si na ní ruku.
Je mi jasné, že to byla blbá koupě, ale když už si ji koupil, rád by ji rozchodil, ať se mu doma neválí. Děkuji předem

P.S: USB Hub nepomohl
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

A už je to déle než 14 dní co to koupil? Protože pak by jí stačilo vrátit bez udání důvodu a nemuselo by se to řešit reklamací.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Kupoval to v kamenném obchodě tuším před týdnem o víkendu, prý se s ním nehodlali bavit, s tím že zboží nic není.
jikratom
Nováček
Nováček

Příspěvek od jikratom »

Mozna by mohlo pomoci jak pise moravec na czc
Problém jsem vyřešil změnou nastavení v UEFI. Nastavil jsem Internal USB3.0 Controller na Disabled v Power Management nastavení a myš šlape bez problému.
ASUS Z170 PRO GAMING, Intel Core i7-6700K, Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 + Arctic Cooling MX-4, Kingston HyperX FURY Black Series 16GB(Kit 2x8GB) 2666MHz DDR4, Samsung SSD 850 EVO - 250GB (OS), WD Red - 2TB (DATA), Fractal Design Define S - Window, EVGA SuperNOVA 750 G2, MSI NVIDIA GTX 970 GAMING 4G, Creative Sound Blaster Z, Windows 10 Pro - x64, Audio-Technica ATH-T500, Genius GX-Gaming Manticore, Corsair Gaming M65 RGB, Corsair Gaming MM600, Steam and XBOX 360 Controller, ASUS VG248QE (144Hz), LG W2361V (60Hz) + malého pindíka :D
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Bohužel nepomohlo... :(
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“