Fallout 4
Moderátor: Baneshee
- keistown
- Žlutá karta

-
Re: Fallout 4
Tzn cela "obtiznost" je v obrovskych hp poolech a jeste nekonzistentni protoze RNG zbrani? U tech supermutantu u satelitu nekdo napsal o 0 vic hp a uz to nemini fixnout. Ten quest dostanes prakticky na zacatku. Trochu ulet. Vypada to jak kdyby pulka lidi co delali tuhle hru nepremysleli.
- WOB
- Červená karta

-
Když o tom tak přemýšlím, tak 10.000 kulek z rotačáku na ghůla je fakt moc.
Ale sniperka polodomací výroby (né magnum se střelou magnum) do hlavy mutanta mi přijde normální, protože přece jen FEV virus měl za úkol udělat z vojáka supervojáka, a s tou jeho kebulí kde místo lebky z kosti, ocel by mohl zvládnout. (nějakou rádoby postapokalistickou ráží odstřelovačky ho to může jen lechtat)
Mají to asi jen trošičku nevyladěné a nevyvážené no...
Ale sniperka polodomací výroby (né magnum se střelou magnum) do hlavy mutanta mi přijde normální, protože přece jen FEV virus měl za úkol udělat z vojáka supervojáka, a s tou jeho kebulí kde místo lebky z kosti, ocel by mohl zvládnout. (nějakou rádoby postapokalistickou ráží odstřelovačky ho to může jen lechtat)
Mají to asi jen trošičku nevyladěné a nevyvážené no...
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Minigun je nahovno.Zkousel sem i laserovej gatling s perkem na tezke zbrane na max a taky stoji za hovno.Nejlepsi zbran ve hre je ta utocna puska s 80nabojema a pak gaus puska.
- Hladis
- Moderátor

Ten silene nerealnej splacanec kulometu maxim s puskou je dobrej kvůli tomu ze nehazi a ma dobrou kadenci. Paradoxne papirove silnejsi energeticky zbrane mají velkej rozptyl s hazenim, coz postrada kapku logiku. Gauss puska haze jak kobyla a tak je dobra jen jako sniper puska. Minigun ma slabej dmg a je to spis sprejovani protivníka a plytvani munici.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jop s tou puskou je to vylozene super lehky i na survival.
Tady jsem nahral bitku u satelitu se supermutantama.Ztratil jsem asi 40% HP
https://www.youtube.com/watch?v=34lMWmH ... e=youtu.be
Tady jsem nahral bitku u satelitu se supermutantama.Ztratil jsem asi 40% HP
https://www.youtube.com/watch?v=34lMWmH ... e=youtu.be
Naposledy upravil(a) HEAD dne pon 14. pro 2015, 19:09, celkem upraveno 1 x.
- Gamesnik2003
- Začátečník

-
No tak ja nedam dopustit na combat pusku, ted sem jen tak na zkousku v noci naklusal na very hard k tomu Satelite array s combat puskou upravenou na 0.308 a tlumicem a vysledek byl, takovej ze sem vsechny vystrilel bez toho abych dostal jedinej zasah. Laserova sniperka ma mit vetsi dosah, ale na supermutanty ja jekasi o dost mene ucinejsi nez obyc puska.
- Hladis
- Moderátor

Divny. U me s perkama na max dmg to takhle vůbec nevypada. Hedashotem jsem mu i ze sneaku ubral sotva desetinu. Tedy x2.0 +50% dmg ze sneaku u zbrane s tlumicem + rifleman a Blody mess, coz je dalších xx procent na dmg a mutanty jsem i tak jen lechtal. Nemel jsem perk na zvyseni nasobku dmg ze sneaku. Když doslo na ferovku, tak i s touhle flintou proste strasne moc vypatlanych strel nez vůbec padl jeden k zemi a to ostatní me většinou obklicili a bylo. I ted na Hard je potřeba dvou ran přes VATS do hlavy ze sneaku na vyssi levely mutantu. Mimochodem tobe se nezobrazuje ve VATS jejich level, zbroj....HEAD píše: Tady jsem nahral bitku u satelitu se supermutantama.Ztratil jsem asi 40% HP![]()
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To dela awareness perk a ten je onicem a tak ho nepouzivam.
Jinak ja jsem na 77lvl...
Vsechny staty na 10 krome lucku a str + jeste neco pridava obleceni.
Jinak ja jsem na 77lvl...
Vsechny staty na 10 krome lucku a str + jeste neco pridava obleceni.
- Hladis
- Moderátor

Ale vyska tvyho levelu snad neovlivnuje dmg. Stejne tak by to nemela ovlivnovat vyska ostatních statu. To ovlivnujou perky a pokud se vymaxuji, tak by uz dmg s levelem nemel stoupat. Je to nejaky divny. Jinak ja koukal, ze ti perky chybej. Mimo awareness třeba od companionu, jinak bys mel na hlavu porad 95% zasah. Ja vesmes přes VATS na hlavu neminu 
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To mi reknete, jak to, ze mate na hlavu dycky 95%
Ja mam na většinu casti tela 95% ale na hlavu většinou kolem 60 (samozrejme zalezi na situaci) -> v F4 není zadny perk primo na headshoty ne?
Ja mam na většinu casti tela 95% ale na hlavu většinou kolem 60 (samozrejme zalezi na situaci) -> v F4 není zadny perk primo na headshoty ne?
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
- Gamesnik2003
- Začátečník

-
No na to potrebujes sniper perk teda ten nejvyssi.
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ajo uz to vidim scoped non-automatic rifles -> sem si rikal ze by to bylo fajn i u tech bez optiky 
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
- WOB
- Červená karta

-
Máš jen poloviční pravdu, hlavní je co přidáváš s každým lvlem za vlastnost, V původních faloutech stačilo mít vzduchovku a při hodnotě umění dvouručních zbraní nad 120 bodů jsi byl nesmrtelný zabiják kdy jednou ranou šlo věechno k zemi.Hladis píše:Ale vyska tvyho levelu snad neovlivnuje dmg.
Bereš celou hru moc jednoduše, ale né všechny perky budou působuit u všech zbraní +. Fallout je založenej na tom že si vezmeš jedno a tím se ti pokazí něco jiné. Mohl sis na začátku vzít něco špatně co ti ovlivňuje zbytek. Vývoj postavy není lineární jak v třeba v Diablu.
- keistown
- Žlutá karta

-
- Bhall1
- Začátečník

-
Nejlepší jsou two-shot legendární zbraně.
Lehce dostupná je útočná puška, která se dá koupit ve Valoutu 81 za pár tisíc.
Jinak se svou 2-shot Gaus puškou, základní damage 700. 4x sneek damage. Víceméně všechno je na jednu ránu do hlavy. Perfektní na velkou i střední vzdálenost. Na krátkou vzdálenost se mi velice osvědčila útočná brokovnice s explosivním legendary perkem. Kadenci má slušnou a každá exploze způsobí stagger, takže pokud do něčeho začnete pálit tak se nemá šanci vzpamatovat.
Lehce dostupná je útočná puška, která se dá koupit ve Valoutu 81 za pár tisíc.
Jinak se svou 2-shot Gaus puškou, základní damage 700. 4x sneek damage. Víceméně všechno je na jednu ránu do hlavy. Perfektní na velkou i střední vzdálenost. Na krátkou vzdálenost se mi velice osvědčila útočná brokovnice s explosivním legendary perkem. Kadenci má slušnou a každá exploze způsobí stagger, takže pokud do něčeho začnete pálit tak se nemá šanci vzpamatovat.
- Hladis
- Moderátor

Nemam. Tenhle perk ti da MacReadyGamesnik2003 píše:No na to potrebujes sniper perk teda ten nejvyssi.
Hodne dulezity perk, kdy pak mam vesmes na hlavu 95% skoro porad. Pak hraju vesmes se sniperkou a davam headshoty jak na bezicim pasu skoro bez moznosti minout. Obecne perky od comapanions stoji za to, takze se vyplati je skoro všechny vyuzit.V.A.T.S. Headshot Accuracy increased by 20%
- 3482
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
1.společníci jsou nesmrtelní?
2.a můžu mít jen jednoho? sem měl psa, pak sem si dal nějakýho vyhazovače a pes je v čoudu asi bude čekat u té benzínky na začátku hry že? a žádnej mod na nexusu jakože unlimited companions sem tam nenašel.
2.a můžu mít jen jednoho? sem měl psa, pak sem si dal nějakýho vyhazovače a pes je v čoudu asi bude čekat u té benzínky na začátku hry že? a žádnej mod na nexusu jakože unlimited companions sem tam nenašel.
- Gamesnik2003
- Začátečník

-
To Hladis nejvyssi sniper prida 25% na hlavu.
Na pro psa je dobre postavit boudu u te benzinky, pak by se tam mel objevit.
Na pro psa je dobre postavit boudu u te benzinky, pak by se tam mel objevit.
- keistown
- Žlutá karta

-
1. ano3482 píše:1.společníci jsou nesmrtelní?
2. ano, na nexusu je mod jeste trochu hledej, kdyby se ti companion nekam zabehl a nechce se ti ho hledat, je console command co ho portne k tobe
- Hladis
- Moderátor

Coz je zbytecny tam utrácet body, když v globalu to da MacReady. Staci ho chvili tahat sebou.Gamesnik2003 píše:To Hladis nejvyssi sniper prida 25% na hlavu.