GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- jagoda
- Středně pokročilý

- Woyta
- Středně pokročilý

Re: GTA V - ONLINE
Vanoce jsou tady. Aneb modderi v GTA.
http://images.akamai.steamusercontent.c ... 1CAF5F428/
BTW Rockstar ma dnes vypadek?
Nejede mi ani jejich web.
http://images.akamai.steamusercontent.c ... 1CAF5F428/
BTW Rockstar ma dnes vypadek?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- GROO
- Začátečník

-
Asi ano, taky se nepřipojím, ovšem přátelé co mám ve friend listu hlásí, že hrajou normálně. Spíš asi podcenili množství lidí co budou hrát před updatem.Woyta píše:BTW Rockstar ma dnes vypadek?
- van Bellen
- Začátečník

No pripravte si penazenky, je co kupovat
my chudobni zatial len pozerame 
- jagoda
- Středně pokročilý

- van Bellen
- Začátečník

Pribudli nove milionove apartmany resp penthousy, vily v kopcoch,auta no a jachta moze stat az 10mil.Ta je ozaj luxusna.
- 0martas0
- Začátečník

-
jdu nakoupit:D
- blaho
- Žlutá karta

-
jojovan Bellen píše:Pribudli nove milionove apartmany resp penthousy, vily v kopcoch,auta no a jachta moze stat az 10mil.Ta je ozaj luxusna.
ta dole je moja za 10 mega

+ nejake nove kary

- van Bellen
- Začátečník

Bol som navstivit dve slovenske jachty, tvoju Blaho som nevidel 
- blaho
- Žlutá karta

-
Na mojej veje Maďarska zastava na počesť maďarského veľvyslanca Frostysa
tak snaď zajtra
:

tak snaď zajtra

- Woyta
- Středně pokročilý

Barak jde dokoupit patej nebo zase nahrazuje?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- blaho
- Žlutá karta

-
ani ja nemam paru, prid zajtra na TS , snad konečne zaparime 
- 0martas0
- Začátečník

-
Jop, dá se koupit pátej. 
- blaho
- Žlutá karta

-
super0martas0 píše:Jop, dá se koupit pátej.
- GROO
- Začátečník

-
Tak jsem taky trochu utrácel, TOP jachta to jistila, navrch ty tři sporťáky + zbraně a oblečení. Bydlení jsem ještě nekupoval, chci je nejdřív vidět všechny, než je koupím. Prolezl jsem zatím dva apartmány na Eclipse a až na custom vzhled a výhled směrovaný jinam úplně identické byty, ale vypadají hezky. Vily mne zatím zklamaly, byl jsem v jedné a je to spíš tuctový domek v příměstské zástavbě, než luxusní bydlení. Uvidím, až jak vypadají ty další, ale zatím za ty prachy určitě ne. Vrtulník v carbonu, co je k jachtě je teda fakt nádhera, zvlášť, když je spolu se skůtry a čluny barevně sladěný s jachtou, to se povedlo.
Na jachtě jsem bohužel objevil obrovskou a závažnou chybu!!
Pozvaná roštěnka sice nabízí klasický soukromý taneček, ALE DO VÍŘIVKY JI PROSTĚ NEDOSTANETE!!! SAKRA!!!
Na jachtě jsem bohužel objevil obrovskou a závažnou chybu!!
Pozvaná roštěnka sice nabízí klasický soukromý taneček, ALE DO VÍŘIVKY JI PROSTĚ NEDOSTANETE!!! SAKRA!!!
- jagoda
- Středně pokročilý

Tiez som kupil vsetko co sa dalo, jachtu, dom, auta, zbrane oblecenie... 25 mega v cajku...
A teraz uz len vytunit, tvl tie Bentley su uzasne, aj tie Eckove medaky, ten zvuk...mmmm
Skor by ma zaujimalo ako sa stat VIP alebo Bodyguard, lebo potom sa odomkne skin na nozik a revolver. A uplne top je flegmaticky outfit co som si spravil zo zupanu a papuc.
A teraz uz len vytunit, tvl tie Bentley su uzasne, aj tie Eckove medaky, ten zvuk...mmmm
Skor by ma zaujimalo ako sa stat VIP alebo Bodyguard, lebo potom sa odomkne skin na nozik a revolver. A uplne top je flegmaticky outfit co som si spravil zo zupanu a papuc.
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- GROO
- Začátečník

-
Jojo, tak v župánku a papučích jsem včera přijímal přátelské návštěvy, co přišly okukovat moji kocábku, už jen dýmka a sklenka whisky chyběla.jagoda píše:A uplne top je flegmaticky outfit co som si spravil zo zupanu a papuc.
Ale chtít 1000$ za poslání MÉHO VLASTNÍHO! vrtulníku z lodi, který navíc přistane skoro kilometr daleko je pěkný zvěrstvo!! A denní (v reálu 48minut) taxa 1500$ za provoz jachty a bytů je taky zlodějina!!
Chápu, že chtějí, aby lidi hráli jako o život, ale tohle?
- jagoda
- Středně pokročilý

- GROO
- Začátečník

-
Ano, 25k za přesun jachty (doufal jsem, že jachta popluje sama, ale v reálu, ne skokem), je "jen" 12 míst na mapě. Já myslel 1500$ denní platbu za jachtu a byty, před updatem to bylo 250$ každý herní den.
- jagoda
- Středně pokročilý

v pohode update, setko som kupil a paci sa mi to, tesim sa na xmas update co bude teraz o tyzden a potom na zaciatku jari vraj lowrider update part2
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760