Po probuzení ntb ze spánku bliká num+caps lock

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Xander
Začátečník
Začátečník

Po probuzení ntb ze spánku bliká num+caps lock

Příspěvek od Xander »

Zdravím,

vzhledem k tomu, že se mi to zatím stalo s každou verzí Win(8, 8.1 a momentálně i 10), tak jsem se to rozhodl dát sem.

Mám notebook Elitebook 8560w a funguje naprosto bez problémů. Nedávno jsem i sundal kompletně chlazení a na cpu a dgpu dal novou pastu. S čím mám ale delší dobu problém je takovej, že když počítač uspím a pak ho probudím, nenaběhne Win, ale caps a num locky blikají.

Tak déle podržím Power tlačítko, ntb vypnu a nastartuju a běžím bez jakýchkoli problémů. Jako nemám s tím problém.

Mám v ntb Samsung EVO 840 120Gb ssd. Windowsy jsou samozřejmě legální. Jako nemám s tím problém počítač normálně vypínat, mám v ntb 2 ssd a tahle mašina z roku 2009 lítá jak dnešní notebooky. Prostě mě to zajímá a trochu i trápí, že jsem zvyklý mít všecko plně funkční :)
exHackintosh, nyní Win11 => i9900K, Gigabyte Aorus Z390 Pro WIFI, ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB, 48 Gb DDR4 @3200Mhz, GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8G rev3.0, System SSD EVO 970, Cache SSD 980, Data SSD SN850X + 4Tb HDD, BenQ EX2780Q 1440p 144Hz ICC calibrated + woofer, !Logitech G400s se spínači HUANO brown silent! + 5D Classic + R6ii + M57D30.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Po probuzení ntb ze spánku bliká num+caps lock

Příspěvek od Flegy »

ahoj, klasicky problem elitebooku. updatuj bios. hlavne at se ti to nestane s vybitou baterii, pak se ozivujou strasne. mel jsem ten samej problem uz se 3mi elitebooky a par probookama a porad to same dokola. kdybys mel k tomu vytlucenou baterku, tak se ti pak nb ani nenabije. je to od nich demence.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“