ASUS ROG Swift PG279Q Vadný pixel
Moderátor: maXXmilian
- Jamal753357
- Začátečník

-
ASUS ROG Swift PG279Q Vadný pixel
Ahoj pořídil jsem si před týdnem tento monitor a všiml jsem si na něm že má mrtvý pixel. čtu že se to dá opravit bud zamáčknutím nějakou gumou a nebo pomocí software ktereho už jsem vyzkoušel nespočet. Pomocí rychleho problikavani na určitém místě. máte stím někdo skušenosti vypadá to asi takto. Jelikož má monitor rozlišení 1440p tak je to fakt malé. ale i z jednoho metru to vidím. poradte prosím. http://img15.rajce.idnes.cz/d1503/11/11 ... .jpg?ver=0
- racecar
- Středně pokročilý

Re: ASUS ROG Swift PG279Q Vadný pixel
Vratit. Tie panely su snad vsetky zle.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- Jamal753357
- Začátečník

-
Nebudu vracet monitor s kterým jsem si udělal předčasně radost. velice dlouho jsem si vybíral Monitor bud 4K 60Hz a nebo QHD 165Hz IPS G-Sync vybral jsem si za 23 000,- tohle dělo a v žádném případě to nebudu vracet. prosím o radu, ne vracet !!! Tyhle panely jsou nejlepší co se týká her, filmu, videa.
- racecar
- Středně pokročilý

Ved vratis a vezmes iny kus (bez mrtveho pixela).
Jo delo s vadnym pixelom za 8 stoviek, to dakujem pekne. Asi mame rozdielne predstavy o "delach" skor je to odpad co do toho davaju za panely.
PS: aj tak to neopravis.
Jo delo s vadnym pixelom za 8 stoviek, to dakujem pekne. Asi mame rozdielne predstavy o "delach" skor je to odpad co do toho davaju za panely.
PS: aj tak to neopravis.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- Jamal753357
- Začátečník

-
Hele řeknu to takhle Vracet to nebudu ! mozna to jen v případě kdyby tam bylo 5 vadných pixelu jinač by to ani neuznali. a navíc nebudu měsíc čekat jak IDIOT než příjde novy kus který ani není skladem protože tenhle monitor jsem si musel rezervovat mesic předem. je vtom IPS panel a lepší už ani není.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tu nejlepší radu jsi dostal, nevím co jiného chceš slyšet...
- Jamal753357
- Začátečník

-
Nejhorší rada ! Přece není normální reklamovat Monitor s jedním vadným pixelem ?
vy nechápete že by to neuznali že tam musí být min. 5 vadných pixelů ? ... Chcu radu ne že to budu REKLAMOVAT. chcu někoho kdo má skušenosti se software který to umí opravit. Dík
- PKBO
- Moderátor

Ale oni o reklamaci nepíší nic, píšou aby jsi ho vrátil ve 14 denní lhůtě a koupil si ten samí, žádné čekání na peníze či reklamaci....
Sám píšeš že jsi vyzkoušel bezpočet software pro opravu a nepomohlo ti to...
Sám píšeš že jsi vyzkoušel bezpočet software pro opravu a nepomohlo ti to...
- zigo
- Černá karta

-
Můžeš ho vrátit do dvou týdnů bez udání důvodu.Jamal753357 píše:Ahoj pořídil jsem si před týdnem...
Není možné softwarově opravit vadný pixel... všechny ty rady a návody co najdeš na netu jsou jenom SNAKE OIL.
Nejlepší co můžeš udělat je vrátit to a vzít si nový... stejně dříve či později tě bude tam ten vadný pixel štvát.
- Zamek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bral jsem jeden z prvních kusů v Alze a žádný mrtvý pixel, takže všechny určitě nejsou na tom zle. Mám říjnovou revizi. Za to Acer XB270HUbprz jich měl několik a zpracování nic moc oproti 279Q.
CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
- Redemption
- Nováček

-
Pořizoval jsem před měsícem ten samý, po rozbalení hned několik vadných pixelů uprostřed obrazovky, zkoušel jsem gumu, speciální prográmky, problikávání RGB a ani po několika hodinách žádná změna. Na druhý den putoval zpět.
Myslím, že většina dala nejjednodušší a nejlepší radu - vrátit zpět, pokud možno v 14 denní lhůtě.
Myslím, že většina dala nejjednodušší a nejlepší radu - vrátit zpět, pokud možno v 14 denní lhůtě.
- pbjun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No holt je třeba koupit monitor od slušného výrobce, třeba dell má záruku na jediný vadný pixel a to ještě NBD...
Hlavní PC: Core i7 13700K, Asus TUF Z790-PLUS D4 , 128GB DDR4, RTX 4070 Ti, Gigabyte Aorus 500GB NVME, Samsung 2TB NVME, LCD Dell 34"
Garáž PC: Core i5 11400F, 32GB DDR4, GTX 1070 Ti, 1TB NVME Samsung
Garáž PC: Core i5 11400F, 32GB DDR4, GTX 1070 Ti, 1TB NVME Samsung