Tak jsem to konečně vyzkoušel na volantu a musím říct že to je zábavný a hodně chytlavý. Fyzika mi příjde vybalancovaná tak že tolik nefrustruje jako v RBR ale jet na hraně taky vyžaduje grif a nějakej skill.
Do reality mají všechny hry hodně daleko ( jsou to jenom hry, které se víc nebo míň pokoušejí o simulaci ). V reále je težký se s rallye speciálem vůbec rozjet. Auta v DiRT mají rozhodně víc gripu než v RBR, nicméně situace kdy v RBR auto uletí z asfaltu při rychlosti 70km/h jako by vážilo 100kg jsou taky podivný.
V DiRT mi ale chybí pár docela důležitých věcí:
1 - Větší uskákanost tratí a neočekávané výmoly a díry v cestě. Auta v DiRT (hlavně tedy na asfaltu v německu ) "plujou" jak po dokonalé asfaltce po položení nového koberce. Přitom bývalý vojenský prostor Baumholder je hodně rozbitý a uskákaný asfalt, který dává na tvrdo nastaveným WRC pěkně zabrat. V RBR je to krásně zpracované v čekých RZ Hrádek, Příbram, Liptákov, Semetín ... tento pocit uskákeného asfaltu mi tam přidává velkou porci pocitu reality.
2 - Dost mi vadí nemožnost nastavení kamery při replay. Neustálé přepínání na záběry které mne vůbec nezajímají je otravné. Potřebuji vědět jak jsem kterou pasáž jak projel a kamera je v ten moment zacílena třeba na zadní blatník, popř. z kokpitu.
3 - Málo tratí a pro mne hlavně těch asfaltových. Miluji rally na asfaltu. Tak jak tam je zpracované německo, kdy se často jezdí po poli ( louce ) s rovnými úseky a pravoúhlými točkami mi příjde moc monotóní. Chybí mi klikaté asfaltky s úzkými průjezdy přes dědinky třeba ve Francií, Španělsku, Itálii nebo Korzice ... Doufám že nové tratě budou s dalšími updaty přibývat.
Jaké úhly v nastavení rozsahu volantu jezdíte ? Laboruju s nastavením nového volantu a zjistil jsem že 900° nebo nedejbože 1080° se vůbec nedá utočit - hlavně v ostrých točkách. Předtím jsem jezdil na MOMO které mělo max 270°, takže tam nebylo co nastavovat

Na RBR fórech jsem četl že většinou se doporučuje cca 540° tak to otestuju.