Ahoj,
v příloze zasílám fotku, jak mám propojený svůj ASUS monitor s notebookem Lenovo. Mám to připojené skrze HDMI, ve Windows a také v Nvidia Control Pnael jsem se snažil nastovovat všechno možné, ale grafy a veškeré zobrazení na monitoru v pravo není ostré. Jde of ullHD monitor, a mám tam nastaveno správné full hd rozlišení (zkoušel jsem několik variant). Různě jsem upravoval i barvy a vše co šlo, ale nejsem schopný nastavit monitor tak, aby byli grafy a zbytek tak presně vykresleny jako na mém monitoru od notebooku. Tohle mě velmi zdržuje při práci. Z fotky to poznat nejde nejspíše.
obrazek
Chtěl bych poprosit o pomoc, jestli nevíte, o co by mohlo jít.
Moc děkuji
Radek
Špatné rozlišení na druhém monitoru
Moderátor: maXXmilian
- 00deluxe00
- Nováček

-
- Sk1X1
- Začátečník

-
Re: Špatné rozlišení na druhém monitoru
Chtělo by to asi lepší fotku, z textu nejde dobře vyčíst, co přesně je špatně.
Corsair 400R Carbide Series, EVGA SuperNova G2 750W, MSI Z170A KRAIT GAMING, Intel Core i7-6700K, Scythe SCMGD-1000 Mugen MAX, Sapphire Radeon RX 470 NITRO+ 8GB DDR5, CRUCIAL Ballistix Sport LT Single Ranked 2400MHz CL16 2x8GB, LG 23MP75HM, Trust GXT 280, ConnectIT CI-78
- 00deluxe00
- Nováček

-
full hd rozlisení mám nastavené dobře na tom monitoru, jde o to ,že i když se zdá vše být ok, tak prostě nic na tom extrerním monitoru není ostre, vse je trosku rozmazane... jde mi obecne o ot, jestli se tohle nekdy nestava a neni na to nejaky jednoduchy fix.. programe, update neceho.. c itak... nevím pak jak lépe to popsat...
- Sk1X1
- Začátečník

-
Můžeš vyfotit, jak to máš nastavené v ovladačích grafiky (NVIDIA controla panel)?
Corsair 400R Carbide Series, EVGA SuperNova G2 750W, MSI Z170A KRAIT GAMING, Intel Core i7-6700K, Scythe SCMGD-1000 Mugen MAX, Sapphire Radeon RX 470 NITRO+ 8GB DDR5, CRUCIAL Ballistix Sport LT Single Ranked 2400MHz CL16 2x8GB, LG 23MP75HM, Trust GXT 280, ConnectIT CI-78