Alien Isolation , nová hra o vetřelcích

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kesi
Začátečník
Začátečník

Re: Alien Isolation , nová hra o vetřelcích

Příspěvek od kesi »

Objednávám, jsem zvědavej. Predátoři a vetřelci, to bylo dycky moje. Doufám, že u toho nebudu moc nervit. :)
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Už potřetí mi hra vytuhla se vzkazem, že program AL.exe (tak nějak) přestal pracovat. Má někdo prosím tuchu, čím to?
Naposledy upravil(a) kesi dne sob 8. srp 2015, 10:01, celkem upraveno 1 x.
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Jaká je verze GeForce driveru?
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Hmm... verze ovladače je 9.18.13.5286, poslední to určitě nejsou. Nějak jsem neměl potřebu aktualizovat. Dospěl jsem tedy do bodu, kdy je potřeba aktualizovat? :)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Ne, kašli na to a dál si užívej tuhnutí hry :) (čti: Ano)
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Tak jestli jsem kdysi bral prášky na úzkost, tak teď můžu začít s léčbou znova. :-D Musím uznat, že hrát to v noci je nářez, podobně jako Doom 3. Fakt jsem z toho hnízda vetřelců zdrhal jak vo život a občas jsem při hře musel dál i esc, pro uklidnění tepové frekvence. :) A to se bojím rád.
Ještě nejsem u konce, ale už teď můžu napsat, že jsem z toho vysr*nej víc, než z Dying Light.

Psáno z mobilního zařízení.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Dying Light je boží, ale strach evokuje snad jen v noci a na Hard obtížnost, a i tak je to spíš adrenalin než strach. Isolation je trochu jinde, podobně jako Amnesia.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Jste mě nahlodali že to snad i dohraju :-D
del42sa
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od del42sa »

kesi píše:Tak jestli jsem kdysi bral prášky na úzkost, tak teď můžu začít s léčbou znova. :-D Musím uznat, že hrát to v noci je nářez, podobně jako Doom 3. Fakt jsem z toho hnízda vetřelců zdrhal jak vo život a občas jsem při hře musel dál i esc, pro uklidnění tepové frekvence. :) A to se bojím rád.

škoda že tam nebyla královna :-D
"The more you buy, the more you save" AI everywhere - Nvidia CEO at Computex 2023 https://www.youtube.com/watch?v=FhlE3m1trM4
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/

Case NZXT H230 Silent, CPU AMD Cezanne, Ryzen 7 5700G + SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024, GPU Sapphire Radeon RX 7600 8GB, MB Gigabyte Aorus B550-PRO V2, 16GB DDR4 4400Mhz CL18 Patriot Viper 4 Blackout, system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III , data HDD WD RED 1TB SATA III, Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR, Win 10-64 bit Pro, zdroj Cooler Master V550 Semi-Modular 550W 80 PLUS GOLD
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Nespoilovat pls :x
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Krteq píše:Jste mě nahlodali že to snad i dohraju :-D
Taky jsem se na to vykvajznul, ani nevím proč... asi strach 8)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Nedohrál jsem to kvůli ojedinělýmu bugu, kdy se nespustila jedna naskriptovaná sequence (při uzavření vetřelce). Co jsem koukal na fóra, tak to už opravily a hra je podle steamu updatovaná, tak uvidíme až přijdu dom.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Nevím, já hru dohrál 2x, poprvé ve verzi 1.0 a pak po půl roce se všemi updaty a pokaždé na jiném a čistém OS a ovladačů (win 7 pak jsem přešel na 8.1...)
del42sa
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od del42sa »

Krteq píše:Nespoilovat pls :x
to není žadné spoilování krtku, to je obecně všem známý fakt od vydání hry.....
"The more you buy, the more you save" AI everywhere - Nvidia CEO at Computex 2023 https://www.youtube.com/watch?v=FhlE3m1trM4
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/

Case NZXT H230 Silent, CPU AMD Cezanne, Ryzen 7 5700G + SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024, GPU Sapphire Radeon RX 7600 8GB, MB Gigabyte Aorus B550-PRO V2, 16GB DDR4 4400Mhz CL18 Patriot Viper 4 Blackout, system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III , data HDD WD RED 1TB SATA III, Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR, Win 10-64 bit Pro, zdroj Cooler Master V550 Semi-Modular 550W 80 PLUS GOLD
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Hrozně mi v té hře skáče boost (i voltáž), co na to říkáte?

Obrázek
nebo
Obrázek

tohle je na default
Obrázek

Když mám spuštěnou hru na liště, tak stable 1.218V a 1450Mhz.

Edit: Heaven po půl hodině a benchmarku:
Obrázek
Všechno krásně drží.
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Tak jo, nebudu to řešit, je to jen tahle hra. Ale je to prda, lítaj i paměti, fakt divný. Nejdříve jsem si myslel chyba Afterburneru, ale mám ten neblahý pocit, že GPU-Z ukazoval taky takový skoky ve frekvencích. Na samotné plynulosti hry to znát nebylo, asi to fakt všady blbě ukazuje. :)

Dohráno dnes ráno (už jsem zase na horách), začátek trochu nuda, ale pak super až do konce! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Dohrál to někdo na Nightmare? Docela hukot, včera jsem to rozjel. Nemáte mapu, lokátor pohybu snad ani nefunguje a surovin i nábojů vážně poskromnu.
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

Dohráno na Nightmare. Za mě nejlepší hra roku 2014. :thumbsup: Letos ji nic nepřekonalo, alespoň u mě.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Ja cakam na oculus kedze som to po vydani dohral na najvyssiu tedajsiu moznu uroven. A hru som si naramne uzil. Po releasu VR ak sa podari tak hned nacnem nightmare, ci jak sa to vola.
U mna tiez jedna z najlepsich hier. A najlepsia alien hra vobec.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Tak co, hraje ještě někdo? Já přemýšlím s novým HW, že si ji dám potřetí...a napadlo mě, neví někdo o nějakém GRAPHIC UPDATE, kde by se výrazně zlepšilo i grafické zpracování?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“