EDIT:

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Tobě to prdlo kvůli přepětí, ne kvůli teplotě... nebo se pletu?Ache píše:každopádně doporučuji teplotu VRM hlídat... vím o dobře chlazených kaskádách svoje.

Viděl jsem jinak na jiném fóru frajera, co přes módnutý trixx tam rval +198mVKrteq píše:Tobě to prdlo kvůli přepětí, ne kvůli teplotě... nebo se pletu?Ache píše:každopádně doporučuji teplotu VRM hlídat... vím o dobře chlazených kaskádách svoje.

blaho píše:presne to ma napadlo ...PET5 píše:@VeCkO: Jak to vypadá s hlučností. Ozývají se cívky, čerpadlo? Nebo je to už vychytané?
len ci to neni kusok zo začiatku produkcie ?

Cauko.VeCkO píše:No na základě zjištění, že mi čerpadlo mírně píská (nic hrozného) jsem se dnes rozhodl tedy sundat přední kryt karty abych se koukl na revizi karty..
Je to ještě ta první revize Fury X
Nějak jsem rozdíly revizí nestudoval.. ale pokud vím, tak se u druhé revize právě opravovalo pískající čerpadlo.. nebo ještě něco?
To pískání mi nevadí protože to za běžného používání v podstatě neslyším.. spíše mi vadí ten nesmyslný FAN a uvažuju, že bych si ho možná i vyměnil za jiný do budoucna.
Škoda, že se mi nepodařil sehnat ten laserový teploměr..jinak bych si ještě zkusil změřit teplotu VRM v zátěži bez a s +mV.
Jinak karta je zakoupená u SWS 2.10.2015 a mě osobně stála 12.000,-Kč
S špatným prodejem Fury X u nás se ani moc nedivím, že mám stále první revizi karty