CS:GO (i další) - problém s myší
Moderátor: L4mka
- Tromas494
- Nováček

-
CS:GO (i další) - problém s myší
Zdravím,
mám takový problém, poslední dobou mi ve hrách( nejenom cs:go ) nefunguje myš, tak, jak by "měla". Jednoduše řečeno, dříve fungovala lépe. Když hýbu myší, hra se tak nějak seká, popřípadě má myš menší zpoždění. Natočil jsem ukázku přes shadowplay, na videu to zdaleka nevypadá tak hrozně, jako na mém monitoru(benq rl2455hm - 75Hz [1024x768]), ale je to pořád vidět. Když mám vypnutý raw input, seká se to mnohem více, když je zapnutý, seká se to méně, ale zase je cítit, že je zde "delay". Zkoušel jsem už fakt vše možné.. Různé nvidia nastavení(default i specifické vlastní 3D..), vypnout nvidia exper., windows 6/11, políčko na přesnost vypnuté, žádná akcelerace ( jak wind. ( MarcC fix), tak SW myši ( synapse 2.0 )..
Jestli bude mít kdokoli nějaké nápady, co by to mohlo být, budu rád za jakýkoli příspěvek.
Můj pc : teď MSI GTX 950 2GB( po 2 letech odešla Sapphire HD 7950, to s tím ale asi nebude souviset), i5 3570 Boost 3.8Ghz; kingston 8gb ram 1600 Mhz; MB: MSI z77g43, Asus xonar DG (zvukovka)
Razer Deathadder Chroma - synapse : 400DPI, 1000Hz, mouse acc: 0, Surface calibr. OFF
[ingame 2.2 sens]
Windows 7 64bit Home Premium
ukázka problému : https://www.youtube.com/watch?v=aX-XUB0zCto
mám takový problém, poslední dobou mi ve hrách( nejenom cs:go ) nefunguje myš, tak, jak by "měla". Jednoduše řečeno, dříve fungovala lépe. Když hýbu myší, hra se tak nějak seká, popřípadě má myš menší zpoždění. Natočil jsem ukázku přes shadowplay, na videu to zdaleka nevypadá tak hrozně, jako na mém monitoru(benq rl2455hm - 75Hz [1024x768]), ale je to pořád vidět. Když mám vypnutý raw input, seká se to mnohem více, když je zapnutý, seká se to méně, ale zase je cítit, že je zde "delay". Zkoušel jsem už fakt vše možné.. Různé nvidia nastavení(default i specifické vlastní 3D..), vypnout nvidia exper., windows 6/11, políčko na přesnost vypnuté, žádná akcelerace ( jak wind. ( MarcC fix), tak SW myši ( synapse 2.0 )..
Jestli bude mít kdokoli nějaké nápady, co by to mohlo být, budu rád za jakýkoli příspěvek.
Můj pc : teď MSI GTX 950 2GB( po 2 letech odešla Sapphire HD 7950, to s tím ale asi nebude souviset), i5 3570 Boost 3.8Ghz; kingston 8gb ram 1600 Mhz; MB: MSI z77g43, Asus xonar DG (zvukovka)
Razer Deathadder Chroma - synapse : 400DPI, 1000Hz, mouse acc: 0, Surface calibr. OFF
[ingame 2.2 sens]
Windows 7 64bit Home Premium
ukázka problému : https://www.youtube.com/watch?v=aX-XUB0zCto
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Re: CS:GO (i další) - problém s myší
Kup si novou mys.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Tromas494
- Nováček

-
Myš mám asi 2-3 měsíce a stála 2.5k, něco jiného.. ?AllowedCry píše:Kup si novou mys.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Reklamace? Zkus ji na jinsim PC.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Tromas494
- Nováček

-
Doma mám akorát druhý PC, co má ještě Pentium 4 and nějakou grafiku s pasivním chlazením. Zkusit to můžu, ale možná tak na Quake 3. Hledal jsem po webu a u téhle myši nikdo moc podobný problém neměl.. Nejsem si jistý, zda je problém v myši. Každopádně to zkusím.
- LoCo99
- Začátečník

já tam ten problem nějak nedokážu vidět na tom videu, ale co takhle zkusit hrát v 16:9 kde bude myš fungovat tak jak má
jinak bych ještě zvážil reinstall OS, vždycky tam může bejt nějakej problem
- Tromas494
- Nováček

-
Zkoušel jsem hrát i 1920x1080 ( native ), výsledek je stejný.. Systém jsem právě nedávno reinstaloval kvůli tomuto problému.. Měl jsem tam i windows 10, teď jsem zpátky na w7.LoCo99 píše:já tam ten problem nějak nedokážu vidět na tom videu, ale co takhle zkusit hrát v 16:9 kde bude myš fungovat tak jak má
Je to vidět například v 0:10, soustřeď se hlavně na ty krabice na A site. Jak jsem říkal, nevím proč, ale na tom videu to vypádá celkem v pohodě, avšak na monitoru real time, to vypadá několikanásobně hůř.. Jestli bude potřeba, můžu natočit mobilem přímo monitor..
- LoCo99
- Začátečník

tak udělej video kde je vidět pohyb myší a co je vidět na monitoru
jinak jinej USB kontektor si zkoušel ? nepoužíváš nějakej USB hub nebo prodlužku ? a kdyžtak zkusit jinej pc nebo tablet
jinak jinej USB kontektor si zkoušel ? nepoužíváš nějakej USB hub nebo prodlužku ? a kdyžtak zkusit jinej pc nebo tablet
- Tromas494
- Nováček

-
Zkusil jsem ještě do PC napojit druhou myš, je taková lehce pofidérní. Ale výsledek byl podobný jako u té 25x dražší myši, akorát jsem měl navíc extrémní porci negativní akcelerace. Je tam vidět ten efekt sekání, který je i u toho předchozího videa, kde není tak zřetelný.
https://www.youtube.com/watch?v=ghecEAdd0oM
https://www.youtube.com/watch?v=ghecEAdd0oM
- Sk1X1
- Začátečník

-
Mně z toho videa spíš přijde, že myš "dojíždí". Dokončíš pohyb a ona ještě kus ujede. Měl jsem to samý s jednou myší a po použití jiný to zmizelo.
Corsair 400R Carbide Series, EVGA SuperNova G2 750W, MSI Z170A KRAIT GAMING, Intel Core i7-6700K, Scythe SCMGD-1000 Mugen MAX, Sapphire Radeon RX 470 NITRO+ 8GB DDR5, CRUCIAL Ballistix Sport LT Single Ranked 2400MHz CL16 2x8GB, LG 23MP75HM, Trust GXT 280, ConnectIT CI-78
- Tromas494
- Nováček

-
No divný konkrétně mi teď přijde, že když jsem to zkusil na cs 1.6, tak tam ten "lag" nebyl.
Ještě jednou.. problém je vidět na tom prvním videu https://www.youtube.com/watch?v=aX-XUB0zCto
Od cca 0:10, pustit 4x zpomaleně v 720p, je vidět, jak se ten objekt tak nějak seká, posouvá, není plynulý.
Tenhle efekt vypadá ale na monitoru několikrát umocněně. Někdy zítra se snad dostanu k tomu, natočit to kamerou přímo, ať je to vidět.
Ještě jednou.. problém je vidět na tom prvním videu https://www.youtube.com/watch?v=aX-XUB0zCto
Od cca 0:10, pustit 4x zpomaleně v 720p, je vidět, jak se ten objekt tak nějak seká, posouvá, není plynulý.
Tenhle efekt vypadá ale na monitoru několikrát umocněně. Někdy zítra se snad dostanu k tomu, natočit to kamerou přímo, ať je to vidět.