War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Yawasaki
Začátečník
Začátečník

Re: War Thunder

Příspěvek od Yawasaki »

Myslím tím sázku na zlaté orly, kterou jsem získal z truhly která ti naběhne po přihlášení do hry.
Jinak hraju jen zjednodušené bitvy. Sice mi to žíly netrhá, protože lítám tak pro zábavu, ale toto bylo i na mne moc. Připadal jsem si po aktivaci prémie jako bych za sebou tahal nákladní větroň. A než jsem se dožul k někomu aspoň na teoretický dostřel tak ho někdo jiný sundal bo jak sem se zmínil šel jsem do kytek já. A to jsem se nesnažil letět jak kůň s klapkama na očích za nějakým cílem a nehledět kolem sebe.
A stejné je to i u ostatních "medajlí" jak těm nesmyslům říkám. Jak mám dát sázku na 10 sestřelů, když "rekord" mám 7. Tydli tydli. SU rád když udělám za bitvu průměrně tak 3. Jak říkám nejsu Pokryškyn a lítám si pro zábavu, ale změna charakteru letu po aktivaci prémií je dost iritující..... :blush:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vyhral nekdo 1000GE v eventu?Ja jsem vzal nejvic OP tanky ve hre-T34 linii a 10vyher v rade a 1000GE je doma.

Jinak britsky tanky stojej za hovno.Oba crusadery sou pomaly a prostreli je i kulomet.Dela stojej taky za hovno.Nemaj vubec silu oneshotovat.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Pz. IIIky stále nehrateľné? WoTko už nehrajem, v AW čakám na update, tak premýšľam že by som dokončil grind na Tigera.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Tak to gratuluju, ze si byl vzhuru od 3h rano aby si ziskal 300GE + 200GE bonus za vitezstvi.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

RiCK píše:Pz. IIIky stále nehrateľné? WoTko už nehrajem, v AW čakám na update, tak premýšľam že by som dokončil grind na Tigera.
Pz III rychle přeexpit a pryč na PZ IV. A nemysli, že si Tigerem pomůžeš. Přijede Black Prince se sabotem a vyndá tě na 2km. :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jedine rusaky a pak nemce s tiger/panther.Vse ostatni stoji za hovno.tier5 nevim.

Rusaci sou pak jeste o tridu lepsi bez vse ostatni.Az jsem neveril co se to deje kdyz sem za ne vcera hral...
Ta hra ma neskutecnej ruskej BIAS.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Mam projety vsechny tanky a nejvetsi utrpeni je M47, Jpz 4-5 aaaa M4 Sherman s 75mm. Jakmile ziskas HEATFS tak se z techto dvou nejhur hratelnejch tanku stanou zabijaci, M4 proste pretrpis :)
Pak jsou tu tanky, ktery sice maji pancir, ale bojuji prave proti HEATFS, takze IS3 a IS4 nic moc na hrani. Dal me napada T95, ktera je sice na expeni slusna, leze to rychle, ale ta jeji americka munice je des, navic je to jednoranka kdyz potkas nekoho kdo vi.
Na V je to stejne vse o HEATFS nebo o lidech a tam uz rusaci tolik nedominuji jako na 3.7 s T34 STZ, T34E atd.
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

HEAD píše:Vyhral nekdo 1000GE v eventu?Ja jsem vzal nejvic OP tanky ve hre-T34 linii a 10vyher v rade a 1000GE je doma.
Vyhral jsem presne 0... jestli to neni tim, ze jsem v tu dobu zrovna nehral. :-D

Jinak co se tyce tanku:

Shermany 75mm - jakmile se dostanes na BR4 a dal, tak naprosta bida. Prostreli te vsechno, i zepredu a ty sam moc poskozeni neudelas.
Sherman 76mm - jedna rana od cehokoliv a konec. Delo trochu lepsi. Tady jsem USA prestal hrat.

Nizsi verze T34, KV a SU jsou vsechny perfektni stroje, spis se zamerim na ty pozdejsi.

T34 85 -> na jednu ranu te zabije skoro cokoliv a proti BR6 nepratelum nechytacka.
IS-1 -> totez
IS-2 -> dokaze zabit ledacos, ale jeden zasah = minuta reload, dalsi = ko.
IS-2 44 -> vydrzi o neco vic, ale proti BR7,7 se nechyta vubec.
T44 -> vydrzi vic nez T34 a obcas dokaze nekoho z boku nachytat, opet ale proti BR7-7,7 nenadela skoro nic.
T54 47 -> spoustu ran odrazi, ale na svem tieru nezabije nic (aspon s default munici), takze useless.

U nemcu si uz lowtiery vubec nepamatuju, takze jen:

KT 105 -> na BR 7,7 bitvach nezmuze skoro nic, na ranu konci.
Maus -> hodne odrazi i par zasahu vydrzi (hlavne APCR), ale moc toho zabit nedokaze a vetsinou konci na vybombeni.

U anglanu se vsechny rezervy a T1 musi protrpet, jsou to papiraky. Jedna rana a konec. T2 se uz da, 75mm kanon obcas da celne i T34. Dal jsem se zatim nedostal.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Mas opravdu zvlastni pohled na tanky havli. Napsat ze KT105 neudela v 7.7 skoro nic to je teda sila.
A o Mysakovi napsat, ze moc toho zabit nedokaze, to je husty.
T44 nebojuje proti 7.7.

Me prijde, ze spis nechapes, ze tady kazdej tank je nebezpecnej a vetsinou jedna rana konci. To je jako bych napsal, ze Hunter F1 je na nic protoze neodrazi Miga17. :roll:
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Dokaze KT zepredu probit IS3/4 nebo T10? Ani nahodou. Muze se k nim dostat z boku? Tezko. Pro Mause plati totez.

T44 ma BR 6,7, takze bojuje proti 7,7 dost casto.

Kazdej tank nebezpecnej neni - kdyz ja treba 5x s mausem vystrelim na T10 bez ucinku... on na me taky 5x, pricemz jedna z tech strel mi vymlati polovinu veze a dalsi dorazi.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Aha, ty hrajes arkady. Tak o to spis by melo byt pro tebe lehci strilet. Samozrejme ze KT105 dokaze celne zabit IS3, IS4, T10. A Maus to ma jeste lehci kdyz ma delo z JT.
T44 ma totiz BR 6.3 takze v RB proti top tankum nebojuje.

Se 105 jde snad nejhur celne probit IS3, ale to je pak tezky v arkadach neco uhrat kdyz te kazdej vidi a neda ti sanci ani vystrelit.
V RB nahani KT105 a JT rozhodne strach.
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Driv jsem hral RB, ale jak odstranili ukazatele, stal se z toho extremni pixelhunting a proti ultra-low detailistum je to nuda.

Celne tyhle 3 jdou prostelit do spodku vany, ale nejde to tak snadno. Jednak se snazi uklidit nekam za kopecek... ikdyz s nulovou depresi ruskych del je to problem. A nez stihnu zamirit, vetsinou jednu ranu schytam. Jak KT105, tak maus maji weakspoty mnohem vetsi. No a defaultni delo na KT je tak zoufale nepresna vec, ze nad 500m netrefi ani stodolu (nebo to tak bylo v dobach, kdy jsem se 105 hodne hral).
meca
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meca »

tak zrovna odstraneni ukazatelu je pro me duvod hrat tankovy RB. v AB uz me stvalo jak te kazdej vidi pres pul mapy, nejaky flankovani nebo necekany prepady se nekonaj narozdil od RB.
ulq detailisti zas takovej problem nejsou az na par map, pixelhunt se sice obcas kona ale ono to k tomu patri, proste nez nekam vyjedu tak si to 2x rozmyslim a poradne se rozhlidnu ;)
rozhodne lepsi nez strilet v AB pres celou mapu na zelenej krizek skrz padesat krovi na tank kterej ani nevidim, ale hra mi nad nim vykresli znacku

v tankovejch AB jsem odehral tak 2k bitev, ale vracet se do nich fakt nebudu, RB se mi hraje daleko lip
zadnej spam kamikaze bombarderu, zadnej spam artyn, zadny znacky nad enemy tankama, zadnej krizek v zamerovaci...
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jackiii píše:Napsat ze KT105 neudela v 7.7 skoro nic to je teda sila.
A co by tam jako mel udelat? Vzdyt KT 105 je v podstate ve vsem horsi nez klasicky KTH.

- 105mm delo ma v podstate stejny damage jako 88mm, ale strili 2x pomaleji
- naprosto katastroficka presnost (vcetne upgradu)
- naprosto katastroficka rychlost elevace dela (i na Germany je to neskutecne spatne)
- ammo racky uplne vsude, i kdyz vyhazes vetsi pulku munice -> narozdil od KTH dostava blowup zasahem do veze
- je o neco rychlejsi. To je jedina opravdova vyhoda proti KTH, kterou jsem ochotny uznat po com, jsem s obema tanky nahral peknych par bitev

Obecne je KT 105 komunitou vniman jako jeden z nejhorsich tanku ve hre vubec, coz ja musim jednoznacne potvrdit. Nedavno jsem v 7.0 lineupu s JT swapnul KTH za KT 105, protoze v AB je 105 asi 4x levnejsi a v RB stoji taky asi zhruba polovinu na opravy (a je celkem jasne, proc tomu tak je).

JT je sice lina mrcha bez turretu, ale v hulldownu dokaze byt hooodne neprijemny a se 128mm delem umi jeste relativne spolehlive likvidovat top tanky, zatimco KT 105 je treba proti T-10M nebo IS-4M totalne, ale totalne v <|>. Pokud komunisty nehraje nekdo po mozkove mrtvici, tak jim KT 105 maximalne tak poskrabe lak, a to plati i pro stredni tanky.

KT je prerostla pomala krabice z WWII ery, ktera ma naprosto nedostatecny kanon/pancir na svuj BR. Co ma jako delat proti povalecnym tankum z 50. let, ktere ho ve vsem vyrazne prekonavaji a casto strileji APDS/HEAT munici, ktera si z jeho pancire dela dobry den?

Abych to zakoncil: tvrdit, ze KT 105 v top tier biteve se 7.7 tankama neco zmuze, je teda docela sila. Mozna muze znicit nejaky smutny 6.7 tank, ale proti 7.7 je totalne k nicemu. Muzes jenom doufat, ze ti nejaky trouba ukaze bok, to je tak vse.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Obecne je KT 105 komunitou vniman jako jeden z nejhorsich tanku ve hre vubec, coz ja musim jednoznacne potvrdit.
To by me zajimalo, kde si na tohle prisel? Ktera ze komunita je kolem tebe.
Az budes expit M47 nebo Jpz 4-5 tak si vzpomen, nez dostanes naboje tak ti slezou vzteky vlasy.

Mysli si co chces Sobo, ale pripada mi, ze kazdej hrajem jinou hru.
Me se s KT105 hraje super a na jeho delo si nemuzu rozhodne stezovat, nepotrebuju 2x rychleji nabijet, staci jedna rana a je po tanku.
To, ze nevynda munici s veze je dalsi kapitola, ale tady stejne jedna rana do tanku a koncis, vetsinou jsem nepotkal cloveka, ktery by nevedel jak te vyndat. Plati tu stale pravidlo kdo prvni vystreli vyhral a kdyz sakra vim, ze neprostrelim, tak nestrilim abych se neprozradil ne?
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jackiii píše:To by me zajimalo, kde si na tohle prisel? Ktera ze komunita je kolem tebe.
Lidi v anglicke sekci fora. Muzes si neco precist treba tady. Nenajdes tam snad nikoho, kdo by si myslel, ze ten tank je nejakym zpusobem dobry a nepotrebuje buff.
Jackiii píše:Az budes expit M47 nebo Jpz 4-5 tak si vzpomen, nez dostanes naboje tak ti slezou vzteky vlasy.
Tyhle grindy jsou samozrejme pekne na prd, ale rozdil je v tom, ze z obou tehle HEAT spammeru se po upgradech stanou zabijaci (do urcite miry), zatimco KT 105 bude porad k hovnu. Jinak si rozhodne pamatuju, ze grind stock Tigera s penetraci vyrazne horsi nez klasicka 88 byl teda opravdu porod.
Jackiii píše:nepotrebuju 2x rychleji nabijet, staci jedna rana a je po tanku.
Ty mas 100% OHK statistiku? Tak to bych teda chtel videt, to nemam ani se 128mm delem viz. treba tohle. A co delas, kdyz vystrelis (a dejme tomu i toho enemaka sejmes), ale do deseti vterin ti vyjede druhy nepritel? Ja bych nastalou situaci oznacim prinejmensim jako "mirne problematickou".
Jackiii píše:To, ze nevynda munici s veze je dalsi kapitola, ale tady stejne jedna rana do tanku a koncis, vetsinou jsem nepotkal cloveka, ktery by nevedel jak te vyndat.
S normalnim KTH muzu do xichtu dostat 122mm laufem od Ivana, ale v podstate vzdycky to preziju. Pokud to neni vylozene knife-fight, tak si zajedu do coveru, opravim se a jedu dal. I s dvema borcema v posadce to porad strili prinejhorsim stejne "rychle" jako KT 105 bez jedineho skrabance. :D Jenze s tema kokotskyma ammo rackama (a zdaleka nemyslim jen ten ve vezi) se po prvni rane rozpadnu jak cikansky hracky. GG
Jackiii píše:kdyz sakra vim, ze neprostrelim, tak nestrilim abych se neprozradil ne?
A co delas, kdyz na tebe vyjede T-10M / IS-4M / IS-3 / T-54 / M60 a dalsi tanky s pancirem? M60 se da zabit skrz bug v mantletu nebo do commanderu, ale na rusaky se nechytas. LFP T-10M ma proti 105mm delu imunitu i pri solidne dobrem uhlu, jejich ostatni tanky taky spolehlive neprostrelis. Nevim, asi sedis nekde v kraku se zapnuty ULQ a doufas, ze ti nekde vjede pred kanon, jinak fakt netusim, co s temahle vecme delas.

Hele, pokud se ti s tim kramem dari a hrajes ho rad, tak ti uprimne gratuluju. Jsi zatim zrejme jediny clovek, kteremu se ta vec libi. Ale opravdu bych se nepokousel presvedcovat ostatni o tom, jak uzasny ten stroj je, protoze objektivne vzato na zaklade cisel a statistik opravdu neni. Dokonce i Gaijin v Q&A uznal, ze Tiger 105 muze dostat buff. A vime prece dobre, ze oni v tehle hre jen tak neco nemeckeho nebuffnou. :)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Jenze ja nestrilim stock munici na KT105, ten tank se rozhodne zmeni s vyzkoumanim munice a tanky jako T54, IS4, T10, IS3 uz nebudou takovy protivnici.
Z M60 ani z M103 jsem nikdy vitr nemel. Co se tyce fora v anglicky sekci, tak lidi plodi spousta nesmyslu a narku a pritom hraji tuzku.
Zeptej se koho chces, ale KT105 rozhodne neni spatnej tank. Porad zminujes klasickyho KT H, ale ten klidne muze vystrelit 5x, ale kdyz ani jednou neprostreli protivnika, tak k cemu mu je ta jeho rld? To radsi vystrelim jako ivan a zlikviduju tank.
Na ULQ nehraju, navic jsem jezdil v dobe kdy Panther II jezdil proti IS4 a kdyz jsem si s ni tenkrat poradil, tak netusim proc bych si dneska neporadil s ni v KT105.

P.S. to video je pres pul roku stary, takze jako dukaz ze JT nefunguje moc brat nejde.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Ehm, celou dobu se bavim o tanku v topu. Sam mam na nem vyzkoumanou asi polovinu modulu vcetne granatu. Penetrace te lepsi munice je v podstate stejna jako 88mm APCBC. Ten rozdil neni v praxi vubec znat - co neprostreli KTH, to neprostreli ani KT 105.

Jackiii píše:Panther II jezdil proti IS4 a kdyz jsem si s ni tenkrat poradil, tak netusim proc bych si dneska neporadil s ni v KT105.
Tak asi patris ke svetove elite, nebo mas posunuty prah bolesti. Taky jsem s PII a KTH jezdil v dobe, kdy na BR 7.0 nonstop valcili s IS-4M, ale prijemne to teda rozhodne nebylo. Asi jako kdybys mel v ringu bojovat se spoutanyma rukama. BTW: Panther II je vyrazne lepsi tank, nez KT 105 kdy byl. Pancir maji oba stejnej (to je vesmes zadnej), Panther je mhohem rychlejsi a 88mm >>> 105mm, just as simple as that.

Jen tak pro info: vetsina lidi BR kompresi nesnasi a chtela by mensi rozsah - https://forum.warthunder.com/index.php? ... -10-to-07/
Jackiii píše:to video je pres pul roku stary, takze jako dukaz ze JT nefunguje moc brat nejde.
A ono se za tu dobu neco zmenilo v souvislosti s PaK 44 nebo damage modelem? Oh, wait... Ale klidne mi tu nalinkuj nejake patch notes, treba mi neco uniklo. :)
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Opravy tohodle typu, kdy neco zmrsi nejakym jinym patchem sam vis, ze neuvadeji. A sam dobre vis, jak jsme se bavili o tom, ze JT obarvuje osadku do zluta nebo zabije jen ridice a zbytek zezloutne. Mel jsem tech screenu ze hry taky nekolik desitek.
Sobo mozna je to tim, ze neresim proti cemu KT105 jezdi. Ano MM je problem, ano bojovat proti Ivanum se 105 neni sranda, ale nejsou rozhodne nesmrtelny, mozna kolikrat jsou prekvapeny jak je vymlasknes jednou ranou.
Ale porad nereknu, ze KT105 je spatnej tank a ze to s nim proti TOPu nejde. Nevim jestli to delas, ale pokud jsem se 105 probil, tak ta nicivost bylo daleko vetsi nez u 88. Ta hra ma spousta chyb, castokrat je tam russian bias, ale presto vsechno ma vetsi potencial nez ta arkada u ktery jsme oba stravili nejaky cas.

Zkus si naopak zahrat V rusky tanky a uvidis ten bias v obraceny mire. Nic netrpi tak jako V rusky tanky proti HEATFS munici.
Zasadni chyba byla ta, ze byt v jisty mire ale stejne spojili 8.0 se 6.7. Ted i 6.7 potkaji 4 top tanky.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Aha, takze kdyz oni neco neuvadej, tak to znamena, ze z naprosto neznamych duvodu se rozhodli buffnout PaK 44 i pres to, ze zamitli bug report na opravu jeho penetrace?

Oukej, tady mas klip z posledni doby:

https://www.youtube.com/watch?v=42rOwV6 ... e=youtu.be

Jeden tankan a turret ring? Wow, monster damage. Jsem zvedavy, co si vymyslis tentokrat.
Jackiii píše:Ta hra ma spousta chyb, castokrat je tam russian bias, ale presto vsechno ma vetsi potencial nez ta arkada u ktery jsme oba stravili nejaky cas.
Omyl, mela potencial. Z vyvoje za posledni dobu je zrejme, kam chce Gaijin tu hru smerovat. Nejdriv brutalni buff surviveability posadky proti srapnelum, zmeseni snad vsech alespon trosku vetsich map, predstaveni jeste vice mestskych CQC map, tezka redukce zoomu, komprese battle ratingu, nerf APCR munice na naprosto smesne a nerealne hodnoty atd. To vsechno dohromady primo krici "Chceme byt arkadovejsi hra jako WoT". Jenze to je fatalni chyba, protoze wotko NIKDY neporazi. Jejich jedina sance byla snazit se udelat co nejvice historickou a zaroven v ramci moznosti realistickou hru. Jsou lidi, kteri jsou zhnuseni papirovymi tanky, spotting systemem, RNG, goldama, artynama a dalsima vecma z wotka, a pro takove lidi je hra jako WT v podstate dar z nebes.

Jenze to by to Gaijin nesmel totalne posrat a snazit se z toho za kazdou cenu udelat arkadu, kde v prumeru potrebujes tak tri rany na zniceni tanku (pokud zrovna nemas opravdu velkorazni delo) - to uz fakt neni moc daleko od wotka. Aneb WWII Ballistics: Armor and Gunnery rika, ze 88mm KwK 43 s PzGr 40/43 APCR strelou prorazil 304mm pancire na 100m @ 0°. Gaijin rika "Nasrat, bude to mit jenom 276 nebo kolik, protoze to rikame my, a vlastne ani nejsme schopni vysvetlit, proc zrovna tohle cislo, ani uvest nejake relevantni zdroje". S timhle pristupem at si laskave polibi prdel.

Ovsem wotko je narozdil od WT vyladene a developeri jsou si vedomi jeho nejvetsich problemu (napr. arty) a budou je v ramci 2016 resit. To Gaijin razi politiku "My jsme neomylni a vy vsichni si naserte". A na tohle jednou dojedou.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“