Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
Nechci rýpat ale FX5200 dnes stále za bezproblémovou ještě nepovažuji - problémy s různými hrami, R9100 je na tom rozhodně líp ale s vydáním dalších ovladačů se to určitě zlepší - podobně jako cca před půl rokem MX440.Jafido píše:nVidia má drivery o kterých si Ati může nechat jen zdát. Navíc ty problémy s Ati mi za nákup této karty nestojí. Raději budu provozovat Kartu s nižším výkonem ale bezproblémovou (relativně)
Pořád ti ale naběhnou Windows bez potíží což se mnohdy u Ati říci nedá. Karty nejsou náchylné na frekveci AGP. měl jsem 3 FX5200 a všechny běželi i při AGP na 100, Ati 9100 se už u 75 nechytali.Jája píše:Nechci rýpat ale FX5200 dnes stále za bezproblémovou ještě nepovažuji - problémy s různými hrami, R9100 je na tom rozhodně líp ale s vydáním dalších ovladačů se to určitě zlepší - podobně jako cca před půl rokem MX440.Jafido píše:nVidia má drivery o kterých si Ati může nechat jen zdát. Navíc ty problémy s Ati mi za nákup této karty nestojí. Raději budu provozovat Kartu s nižším výkonem ale bezproblémovou (relativně)
Je toho více. Např. definovatelná rozlišení. U Ati neřešitelný problém. Nějaké rozumné nastavení, prakticky nelze. Spousta her se podivně seká v všech rozlišeních. Prostě jsem byl z Ati docela zklamánJája píše:To je možný, ale rychlost AGP není vše