Pořídil jsem si tento panel trochu mě zaskočil efekt IPS Glow. Předtím jsem používal MVA panel a tohle není příjemná změna. Mám ho týden a rozhoduji se, zda ho mám vrátit. Zvyknout by se na to asi dalo.

Fotografie to zvýrazňuje, je to při 50% jasu, při menším se i glow efekt zmenšuje. V praxi vadí vlastně jen levý spodní roh a vlevo nahoře trochu průsvit.
Monitor provozuji na 15% jasu a to na fotografii není vidět skoro nic, ale v reálu je glow stále docela patrné.
Na netu jsem ale našel mhoho horších případů, takže mám strach, abych si ještě nepohoršil. Jinak se mi monitor líbí, je tichý, žádný vadný pixel a barvy jsou přirozené i při nízkém jasu. Má USB 3.0 hub. Input lag ve hrách nepociťuji žádný.
Jen černá je spíš šedá plus to neštastné IPS Glow. Také dotyková tlačítka OSD menu fungují trochu neochotně, ale to je nepodstatný detail.
Rozlišení je pro mě trochu jemné. Na hraně, řekl bych. 25" bych v tomto rozlišení mít asi nemohl. A to ještě docela obstojně vidím.
Vím, že chtít dokonalý monitor za 13K je bláhovost, ale od Dellu jsem čekal trochu víc.