GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: GTA V - ONLINE
GROO: mám smůlu - tento heist jsem udělal již několikrát, ale tentokrát to fakt nemůžu udělat - buď se odpojí hned na začátku , nebo někdo zemře a už to nechtějí opakovat...
Já můžu dnes kdykoliv. Můj nick v gta je n.u.r.v.
Já můžu dnes kdykoliv. Můj nick v gta je n.u.r.v.
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
tak konečně to mám hotové - po dlouhé době tým, který to na podruhé zvládl (na poprvé někdo zalarmoval policii)... uff
- stylar
- Začátečník

Momentálně je to stejně nějaké vadné s tím připojování, klidně to kopne i bez důvodu, háže často connection error, timeout loading session, timeout locating a všichni left, připojuje do neexistující session atd.
a našel jsem bug, že po velkém množství loadingů přestanou fungovat nějaké sfx zvuky a bude to chyba hry, protože kamošovi se to párkrát stalo taky a to má úplně jiný PC.
a našel jsem bug, že po velkém množství loadingů přestanou fungovat nějaké sfx zvuky a bude to chyba hry, protože kamošovi se to párkrát stalo taky a to má úplně jiný PC.
DISPLAY: LG OLED48CX 3840x2160@120Hz 4:4:4 HDR 10bit GPU: MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB GDDR6X CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D CPU COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 MB: MSI MPG X870E CARBON WIFI BIOS 7E49v1A3 (AGESA PI-1.2.0.3a) RAM: Corsair 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MT/s CL30-36-36-76 Dominator Titanium EXPO STORAGE: Samsung 990 PRO 2TB@PCIe x4 4.0 (OS), Samsung 980 1TB@PCIe x4 3.0, Samsung 870 EVO 2TB@SATA, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004) PSU: Corsair RMx Series RM850x (v.2021) - 850W CASE: Corsair iCUE 7000X RGB Black (5x Noctua NF-A14 PWM) KEYBOARD: SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB MOUSE: Glorious Model D Wireless (+Grip Tape) SPEAKERS: Edifier R1280T (42Watt RMS) OS: Microsoft Windows 11 Pro CZ 64-bit v24H2
- stylar
- Začátečník

s tou policií úpně bug je tam či lag, když jede autobus k té vrátnici tak ten policajt tam někdy není a bere se to pak jako vloupání... takže musím opravdu pomalinky jet aby se načetl (vylétne ze země z matrixu na pozici jde vidět) pak už je to OKVáclav Sedlář píše:tak konečně to mám hotové - po dlouhé době tým, který to na podruhé zvládl (na poprvé někdo zalarmoval policii)... uff
stejně jako další bug/lag zamrznutí stíhačky či nejdou setřást policajti když letí Velum
DISPLAY: LG OLED48CX 3840x2160@120Hz 4:4:4 HDR 10bit GPU: MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB GDDR6X CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D CPU COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 MB: MSI MPG X870E CARBON WIFI BIOS 7E49v1A3 (AGESA PI-1.2.0.3a) RAM: Corsair 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MT/s CL30-36-36-76 Dominator Titanium EXPO STORAGE: Samsung 990 PRO 2TB@PCIe x4 4.0 (OS), Samsung 980 1TB@PCIe x4 3.0, Samsung 870 EVO 2TB@SATA, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004) PSU: Corsair RMx Series RM850x (v.2021) - 850W CASE: Corsair iCUE 7000X RGB Black (5x Noctua NF-A14 PWM) KEYBOARD: SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB MOUSE: Glorious Model D Wireless (+Grip Tape) SPEAKERS: Edifier R1280T (42Watt RMS) OS: Microsoft Windows 11 Pro CZ 64-bit v24H2
- KubasCZ
- Začátečník

Loadingy jsou fakt zabiják onlinu.. Hrajeme v partě čtyř lidí a taky to často padá, když lezeme z heistu a padne to vždy všem.. Nejdřív se to nepřipojí, pak to zkusí znovu a rovnou to pak spadne do SP.. Takže pak to musíš znovu připojit a zabiješ tím celkem několik minut...
S tím bugem u Prison Breaku se nám to nikdy nestalo a to, že jsme to hráli XY krát..
Co se mi ale v online občas stává, když dáme Air Race a začínám se stíhačkou, tak mi při odpočítávání startu padá ta stíhačka k zemi a já s tím nemůžu nic dělat.. Mám pocit, že se mi to stalo už i v nějaké misi..
S tím bugem u Prison Breaku se nám to nikdy nestalo a to, že jsme to hráli XY krát..
Co se mi ale v online občas stává, když dáme Air Race a začínám se stíhačkou, tak mi při odpočítávání startu padá ta stíhačka k zemi a já s tím nemůžu nic dělat.. Mám pocit, že se mi to stalo už i v nějaké misi..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem Prison Break hrál asi milionkrát a nikdy jsem ho nebyl schopný dohrát
Ve spoustě případů se někdo z teamu prostě odpojí a nebo zničí Velum apod. 
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- KubasCZ
- Začátečník

No já ho nemohl dohrát v publicu, kdy se furt všichni odpojují, nebo dělají peetchoviny.. Buď přivolají pozornost policie, dělají piruety a napálí to do země, při finálním seskoku hodí faceplant apod..
Jakmile jsem sehnal další tři lidi a šli jsme na TeamSpeak, tak jsme to dali hned a na pohodu.. Prostě jsme si rozdělili role a hráli jsme podle toho.. Takhle jsme to odehráli pod každým profilem úplně v pohodě.. Ten public je na heisty v podstatě nehratelný.. Nebo musíš mít megakliku na kvalitní hráče..
Jakmile jsem sehnal další tři lidi a šli jsme na TeamSpeak, tak jsme to dali hned a na pohodu.. Prostě jsme si rozdělili role a hráli jsme podle toho.. Takhle jsme to odehráli pod každým profilem úplně v pohodě.. Ten public je na heisty v podstatě nehratelný.. Nebo musíš mít megakliku na kvalitní hráče..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
bohužel mám jediného kámoše který hraje gta a ten teď už moc nehraje (nová přítelkyně)
Ostatní co znám hrajou fantasy hry
Ostatní co znám hrajou fantasy hry
- GROO
- Začátečník

-
Tak to mám asi tu megakliku, bo Prison break (stejně jako ostatní Heisty) mám úspěšně dokončený tak minimálně 70x každý. To že lidi leavnou z mise vídám minimálně, že někdo umírá je běžný stav, ne každému hra na hard jde (nic jiného nenastavuji), je to hodně o rozdělení rolí v týmu (například jako vězně dávám nejslabšího hráče (dostane za úkol nevystrkovat hlavu a přežít)
, k němu dozorce s většími zkušenostmi atd.) pak to většinou jde. Bug s nemožností ztratit wanted level s Velumem je už dlouho, možná už od začátku, taky po vyskočení z letadla Rashkowski sám z ničeho nic umře, to se děje od lowerider updatu.
Loadingy a kopání ze hry je od posledního předvánočního updatu, R* totiž spustil novou "proticheaterskou ochranu" která nefunguje a jen zatěžuje připojení.
S kamarády to už mám taky na štíru, většina hraje pouze občas, vychází spousty her, tak hrajou i jiné hry. Doby kdy jsem měl 15 přátel online a nestačil se omlouvat, že nemůžu do mise jsou už dávno pryč...
Loadingy a kopání ze hry je od posledního předvánočního updatu, R* totiž spustil novou "proticheaterskou ochranu" která nefunguje a jen zatěžuje připojení.
S kamarády to už mám taky na štíru, většina hraje pouze občas, vychází spousty her, tak hrajou i jiné hry. Doby kdy jsem měl 15 přátel online a nestačil se omlouvat, že nemůžu do mise jsou už dávno pryč...
- blaho
- Žlutá karta

-
Hm... to Vy tu nemate nejake TS?Václav Sedlář píše:tak konečně to mám hotové - po dlouhé době tým, který to na podruhé zvládl (na poprvé někdo zalarmoval policii)... uff
ste ako sociopati ?
ale ked pride nejake zaujinava gameska, tak ideme do toho spolu
- jagoda
- Středně pokročilý

Tak tak, ohladom GTAV pripadne inych hier podte na LamaTS.
ts3.fastline.cz
ts3.fastline.cz
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- GROO
- Začátečník

-
Na co do GTAV TS??blaho píše:Hm... to Vy tu nemate nejake TS?
ste ako sociopati ?![]()
Nezlob se na mne, ale používat další soft do hry, která má dostatečnou hlasovou komunikaci, TO bych si teprve připadal jako sociopat!
- Woyta
- Středně pokročilý

1) Kdyz vas to rozhodi do jinych lobby tak komunikace pokracuje.
2) Jde se domlouvat proti ostatnim hracum aniz by to slyseli.
3) Do komunikace nelezou deti rvouci Alahu akbar.
4) ...
2) Jde se domlouvat proti ostatnim hracum aniz by to slyseli.
3) Do komunikace nelezou deti rvouci Alahu akbar.
4) ...
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- GROO
- Začátečník

-
1) pokud nás to rozhodí, tak mám aspoň audiokontrolu že to někoho kopnulo. (ale chápu tvůj argument)
2) ale no tak, snad umíte číst, vždyť tam je nastavení jako kráva, stačí nastavit aby tě slyšeli jen kamarádi/tým/atd.
3) cizáky jsem už neslyšel snad 3/4 roku stačí nastavit viz. bod 2)
4) hm, tak tohle je asi jedinej neprůstřelnej argument, na ten asi odpověď nemám. Uznávám, že kvůli ... si ten TS asi pořídím.
2) ale no tak, snad umíte číst, vždyť tam je nastavení jako kráva, stačí nastavit aby tě slyšeli jen kamarádi/tým/atd.
3) cizáky jsem už neslyšel snad 3/4 roku stačí nastavit viz. bod 2)
4) hm, tak tohle je asi jedinej neprůstřelnej argument, na ten asi odpověď nemám. Uznávám, že kvůli ... si ten TS asi pořídím.
- GROO
- Začátečník

-
V podstatě slyším randomy jen v Heistech, protože v tu chvíli se stanou členy týmu, takže s nimi komunikuju a taktizuju, ale jakmile skončí mise, tak mi je to zase mutne, protože už nejsou členy týmu, ale zase jen random hráči. Ale spíš by mne zajímalo, jak to řešíte vy s TS, protože pokud půjdete do Heistu s random hráčem, tak jak se s ním domluvíte co a jak, když nemají váš TS a neslyšíte se. To se pak nedivím, že tu čtu nářky, že to s randomama nejde a musíte X krát opakovat misi (neberu že se odpojí, nebo je to kopne, to je jiná situace). Já si na random hráče nějak moc stěžovat nemůžu, mám s nimi dost vysokou úspěšnost co se týká zakončení misí (odhadem cca 80-90%).
- jagoda
- Středně pokročilý

Tak mu dam ip na TS3 server alebo mu strucne napisem ze co v tom heiste ma robit...
- GROO
- Začátečník

-
Ale no tak, to je argument jak od malého děcka. Každému random hráči (a že já jich klidně vystřídám za hodinu i 10-20 pokud hraju random mise) budeš dávat IP na TS? Doufám že jen vtipkuješ. A v pekle přestřelky budeš psát o co jde a co má dělat?
Většina misí netrvá víc než 15minut, často se randomové z předchozí mise už neozvou, to bych si vůbec nezahrál, ale jen rozdával IP adresy na TS...
Většina misí netrvá víc než 15minut, často se randomové z předchozí mise už neozvou, to bych si vůbec nezahrál, ale jen rozdával IP adresy na TS...
- jagoda
- Středně pokročilý

Jop, uhadol si, dam mu ip na ts alebo mu v lobby v skratke vysvetlim co ma robit.
Samozrejme hracom co su vysoky lvl nemusim vysvetlovat nic.
In-game voice chat som nikdy nepouzil, pre mna je to cancer v akejkolvek hre.

Samozrejme hracom co su vysoky lvl nemusim vysvetlovat nic.
In-game voice chat som nikdy nepouzil, pre mna je to cancer v akejkolvek hre.
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
no jenže já hraju s random hráči a AJ fakt mluvit neumím... Takže TS mi je k ničemu... Když jsme to s kámošem hráli v červenci-srpnu, tak jsem v pohodě dávali každý heist na hard a my jsme si vždy brali ty nejtěžší role, ale teď je ta úroveň v teamu fakt hrozná - v noci jsem s 3 random hráči hrál tu misi jak jezdíte s popelářským autem - ani na pátý pokus jsem to nedali - vždy někdo chcípl - a to měli klidně level 120 (já mám 77)...
- stylar
- Začátečník

ježiš marjá, ještě se mi do těch problémů plete ISP prej kybernetický DDOS útoky to sou fakt lamy hlavně, že to valí na optice a 120/100 ale padá a je to nestabilní, kterých dají všem ve městě i když má zaplaceno jen 10Mb/s pak není divu, že to nestíhá... (kámoš na mobilním netu se mi směje)
a to ještě mají 1Gb/s za 690Kč to bych chtěl vidět
a to ještě mají 1Gb/s za 690Kč to bych chtěl vidět