Far Cry Primal

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

zhor
Začátečník
Začátečník

Re: Far Cry Primal

Příspěvek od zhor »

Tohle bude nejspis prvni FC kterej nebudu hrat. S kamennym ostepem proti mamutum a dinosaurum, to muze bejt akorat zoufalstvi a frustrace. S modernima zbranema by to bylo jiny kafe, dalo by se to logicky zduvodnit treba cestovanim v casoprostoru (nakonec kdovi jestli tam neco takovyho nebude)...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Já si naopak myslím, že je to plus, nesmyslných kravin kde se běhá v minulosti s kanónem ala Turok je dost, ale takových "simulátorů pračlověka" moc nebude. Tahle série šla až na první Far Cry mimo mne, ale tohle mne opravdu zaujalo. Ale dost mne mrzí, že tam nebude i multiplayer, ono založit s hráči pravěkou tlupu a umlátit klackama mamuta by bylo k nezaplacení. :lol:
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Bude to rozhodně něco "nového" :mrgreen: :lol:
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Mac302
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mac302 »

jako by nestačilo ARK :-D FC: Primal bude podle mě titul, který hodně rychle upadne v zapomění. Popravdě ani gameplay-e mě nějak nenadchly.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Jednotka a trojka ma bavili, dvojka a stvorka ma zas absolutne nebavili. Takze podla mojich vypoctov by ma FC5 Primal mal bavit. :lol:
Necham sa prekvapit. Mozno to nebude az tak zla hra.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
WOB
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od WOB »

Viděl jsem toto video, a pánové chce se mi z toho blít.

Krajina na uchcání, grafika nádherná jako prase.

Pak interakce se zvířaty, dobře dám vlkovi maso a on bude můj kamarád. V rámci ulechčení chápu, dem dal, jezdit na slonovi a lovit jeleny antilopy nebo co to je ok.

Pak jde přepadnout nějakou osadu. Ze zálohy a ve dne? Dobře... místo vlka se vedle něho plíží levhart nevím kde se vzal a najednou příjde útok, holýma rukama tam zabije borca a druhej borec co to tam má hlídat je od něj 5metrů a neslyšel hluk aby se ani nepodíval? Dobře AI je podobně pitomá i v Hitmanovi (a to jí docela křivdím protože většinou si všimne hluku). Dobře dem dál. Obsadit slona/mamuta fajn, no skočím rovnou na skoro konec kdy zaútočí na další základnu, nebo co to je, nevím, ve skalách, a tady mě teda držka spadla na zem.

Zavolá si sovu, vidí co vidí sova, tohle bych k přihlédnutím ke všem kouzlům keltů fakt ještě strávil ale následující už ne:

ta sova nejen že prozradí polohu nepřátel, ale začne házet vybuchující granáty a ještě sejme nějakýho týpka, po převtělení zpět jsou zobrazovni všechni nepřátelé i za horizontem a jinak skovaní. Zabije tam dva týpky, evidentně AI naprosto neschopná regovat. A když přiběhnou posily v počtu dvou dalších týpku, tak si na ně zavolá nějaký nestvůry? z blízka začne střílet šípy a pak si zavolá obr medvěda co nakonec dorazí i předposledního týpka? Tak co tam ten hráč dělá? Proč tam je? To klidně může být Sauron, pozvat miliardu skřetů a pak se podívat co zbylo. No bordel jako prase. Ale nakonec zajde kousek dál na kopeček a tam stojí týpek a celýho toho cirkusu a vraždění si nevšímne? Nic neslyší? To jako fakt? To myslí někdo vážně? Mají konzolisti fakt tak vymytý mozky? Tohle bude fakt někdo hrát? Doufám že ji dost lidí na steamu vrátí aby se nad sebou výrobce trošku zamyslel.

omlouvám se za délku, snažil jsem se být co nejstručnější.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

WOB: souhlasim..ta hra je brak stejne jako posledni ubishit hry, ale uricte to vsude jeste dostane 8 a bude to hrozne dobry a pak to zase zapnu na prvnich 5min a bude to totalni picovina a ani to nedohraju..klasickej recept ubi her: chyt 10ryb aby sis vyrobil oblek z ryb a byl si kluzkej a nemohli ti ublizit..umlat 10havranu abys mohl nosit u sebe vic kamenu... vylez na rozhlednu - ehm skalu abys objevil mapu..a porad jedes...sranec jako svine
pedro125
Nováček
Nováček

Příspěvek od pedro125 »

Hra ještě ani nevyšla a vy už děláte závěry.Bože můj. :roll:
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

AI byla extrémně tupá ve všech FC mimo jedničku :mrgreen:
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Tak a teď to vypadá, že tam bude ještě navrch Denuvo. :(
Tady o tom píšou.
Tak se rovnou zeptám, co je pravdy na tom, že tahle ochrana poškozuje SSD disky? Slyším ze všech stran, že ano, ale taky jsou názory, že to tak horké není, že to možná dělaly rané verze ochrany, ale nyní prý už poškození SSD nehrozí. Tak jak to podle vás je...
pedro125
Nováček
Nováček

Příspěvek od pedro125 »

Být tebou, tak bych se Denuvo ochranou příliš nezatěžoval.Každý má svou pravdu, ale pravou pravdu zná jen Bůh. :wink:
WOB
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od WOB »

Nebyl bych tak pokakanej. Koupíš si hru, krabicovku a stáhneš si cracknutou verzi. Nikdo ti právně nemůže nic a nějaký ochrany a reklamy ti mohou být u zadele.

Úplně nejvíc miluju, když chci něco pustit, vezmeš originálku, a čtvrt hodiny čteš že to nesmíš kopírovat, pak nějaký reklamy, pak ještě filmečky producentů a výrobců a po čtvrt hodině totálně otrávenej teprve začne film. Piráti mají navrh už jenom tím, že když si chceš pustit film, tak ho pustíš a jede.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

WOB píše:Nebyl bych tak pokakanej. Koupíš si hru, krabicovku a stáhneš si cracknutou verzi.
No, to asi těžko, v ranných verzích Denuvo byl crack ve formě jakási emulace ochrany, ale jinak to zatím nikdo neprolomil. Mně nejde o placku v mechanice, nebo reklamy apod. ale o to, že ta ochrana údajně opakovaným zápisem ničí SSD disky. Hry si kupuju, s tím nemám problém, ale nechci aby mi nějaká ochrana dojebala komp, živím rodinu, rekonstruuji byt, tak jsem v situaci, kdy každá koruna dobrá a odpálený SSD by byl problém... :(
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Firma Denuvo tvrdi ze ochrana nezatezuje disky castym ctenim/zapisem, takze zrejme bezi jen v RAM. Horsi je ze to slozity decryptovani je narocny na vykon, takze pokud jede zaroven se hrou (zrejme ano), tak to musi mit zakonitej dopad na FPS. Otazka je jen do jaky miry ten dopad bude znedbatelnej. Kupovat drahej procesor a GK jen abych eliminoval nejakou sracku, to je docela hustej humus..
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
WOB
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od WOB »

GROO: Dřív nebo později se všechno prolomí, víš kolik těchto systémů bylo? Všechny padli.

Jinak dovol mi malé rýpnutí, nemáš prachy, staráš se o rodinu, rekonstrujueš byt ale na hraní Primal Huntu si čas najdeš?
Rekonstrujuji dům, rodinu živím z 50% a auto ze 100% a dokážu se zapřít a nekupovat herní grafiku, protože stejně nemám moc čas na hraní. Až budu mít všechno vyřešené, tak pak se pustím do nějakých her, z mládí mám tolik nahráno až hamba. Co na to jít takto?
Jinak dnes jsem na takové úrovni že když se posere SSD, tak si zanadávám, vyměním disk, nahodím refreš z plotnového disku a jedu dál.
Jo prostě život je otázkou priorit. :wink:
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Nejlepsi perlicka: Ubisoft upozornuje ze i po odinstalaci hry zustanou v PC casti jeji ochrany a v zadnym pripade nezodpovida za jejich interakci s jinymi prvky DRM a ze instalaci hry s tim souhlasite. Zda se ze je na case prestat kupovat PC hry, stejne jsou to cim dal vetsi hovadiny...
Naposledy upravil(a) zhor dne úte 26. led 2016, 15:09, celkem upraveno 1 x.
WOB
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od WOB »

zhor: Nějak tě donutit ke koupi Xboxu Microsoft musí!
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

WOB píše:Jinak dovol mi malé rýpnutí, nemáš prachy, staráš se o rodinu, rekonstrujueš byt ale na hraní Primal Huntu si čas najdeš?Až budu mít všechno vyřešené, tak pak se pustím do nějakých her, z mládí mám tolik nahráno až hamba. Co na to jít takto?
Ale jo, klidně si rýpni, čekal jsem to. Není to, že nemám prachy, mám slušný výdělek, ale je to o tom, že radši je cpu do bytu, který tím nabývá hodnotu. Hraju z 99% večer, když mám vše hotovo, jako relax. Není to tak, že mám byt v troskách, spíš škudlím a rekonstruuju půdní místnost kterou potom ve finále přilepím k bytu (už jsem takhle přilepil dvě) , pak zase škudlím a tak stále dokola. Jde to pomalu, dělám si všechno sám, takže s největší pravděpodobností až byt dodělám, umřu, už teď nejsem nejmladší, tak je blbý odkládat něco na potom . :lol:
S tím souvisí to hraní zamlada, my se mlátili klackama, hráli si na vojáky v reálu, pistole na kapslíky byla technologický top, kdeže počítače, kde bych ho vzal...
P.S: Taky je to vidět na tom kolik her kupuju, je to tak 1-3 do roka, ale mně to stačí, o to víc si vybírám která to bude. Už jako dítko jsem miloval tématiku pravěku, proto ten zájem o FC Primal.
Ono není oroblém koupit nový SSD, ale právě že je to o těch prioritách a ty mám ve svém věku už poměrně rozhodnuté.
pedro125
Nováček
Nováček

Příspěvek od pedro125 »

GROO: Bože na nebesích, když máš takovou paranoiu,tak si to nainstaluj na plotnový disk né?.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

:lol: Ale ne, tohle není o tom, jestli mám paranoiu, ale o tom jak to je. Já jsem holt zažil dobu a jsem tak vychovaný, že pračka vydržela 20let a lidi si věcí vážili, ne jako v dnešní konzumní době: použít-zahodit- nahradit. Tohle mám prostě pod kůží a s tím nic nenaděláš, já jsem prostě takový. Ale to jsme daleko od původního tématu.
Mimochodem, hry cpu na klasický HDD, ale co jsem četl, tak ta ochrana má lézt do systému ( mám SSD) a tam prudit. Spíš jde o to, že jsem chtěl znát víc názorů na otázku škodí-neškodí, nic víc... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“