Sluchátka tlumí zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Setrix
Nováček
Nováček

Sluchátka tlumí zvuk

Příspěvek od Setrix »

Dobrý den mám sluchátka meelectronics matrix2 a vyskytl se mi u nich problém,strašně prosím o pomoc .Když používam skype,ts3, tak se mi automaticky ztlumí zvuky na YT,ve hrách.. v nastavení zvuku jsem dal aby to netlumilo a furt to tlumí... Zjistil jsem kde je v problém a to v mikrofonu ve sluchatcích (když ho zablokuju tak zvuk funguje v poho) ale já ho právě že chci používat :(.Nevíte někdo co stím mám dělat ? Děkuji všem za pomoc ! :)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Sluchátka tlumí zvuk

Příspěvek od Alfajk »

hodiny - ikona repracku - nastaveni zvuku - vykliknout "povolit aplikacim vyhradni kontrolu nad zarizenim" a v tom samym menu vypnout v zalozce "komunikace" to zeslabovani
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
pan M
Nováček
Nováček

Re: Sluchátka tlumí zvuk

Příspěvek od pan M »

Aneb cim vetsi automatizace, tim vic problemu.
CPU:i5-3570, GPU:HD Graphics 2500, UPS:APC ES 700, GPS:ano, 8GB mňam, HDD:2xWD10EZEX 1TB, SMD:1206
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“