Popelářská mise? Tak to se moc nedivím, nevím jestli je to tím, že jí asi nejvíc nesnáším (vlastně celý tenhle Heist), ale tuhle misi považuju za nejtěžší ze všech Heistů (a nejen já, co takhle slyším).
Jagoda:Tak s tebou bych chtěl hrát Heisty, já za odpoledne (podle štěstí) vydělám v Heistech 500k-1,5M s randomy, protože ty mise sekáme bez oddechu jednu za druhou, invite za invite, kolikrát ani nestíháme do ammu pro výbavu. Ale čekat na to, až si někdo nastaví TS chat atd, tak nemám ani jachtu, apartmány, natož auta za víc jak 50M, plus pár milionů na kontě (vše získané poctivou hrou bez cheaterů).
Jo a malý poznatek, radši hraju s nízkými levely (20-40) protože ti mají sice prd zkušenosti, ale aspoň se snaží a poslouchají rady a taktiku. Random s vysokým levelem je většinou "pan někdo", chová se jako "primadona", hraje stylem "Rambo" a často umírá stylem idiota...
taky hraji rád s nižšími lvl rád jim poradím ňaký triky , jinak nejlehčí je player saved outfits na bullet proof hadry a hard je lahůdka ani chcípnout pomalu nejde, easy či normal je o ničem třeba když někdo zničí vozidlo potřebné pro misi tak stejně failed...
DISPLAY: LG OLED48CX 3840x2160@120Hz 4:4:4 HDR 10bit GPU: MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB GDDR6X CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D CPU COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 MB: MSI MPG X870E CARBON WIFI BIOS 7E49v1A3 (AGESA PI-1.2.0.3a) RAM: Corsair 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MT/s CL30-36-36-76 Dominator Titanium EXPO STORAGE: Samsung 990 PRO 2TB@PCIe x4 4.0 (OS), Samsung 980 1TB@PCIe x4 3.0, Samsung 870 EVO 2TB@SATA, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004) PSU: Corsair RMx Series RM850x (v.2021) - 850W CASE: Corsair iCUE 7000X RGB Black (5x Noctua NF-A14 PWM) KEYBOARD: SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB MOUSE: Glorious Model D Wireless (+Grip Tape) SPEAKERS: Edifier R1280T (42Watt RMS) OS: Microsoft Windows 11 Pro CZ 64-bit v24H2
Osobně bych za nejtěžší heist setup/finále bral asi tohle pořadí:
1) útěk z banky - z důvodu velkého počtu poldů a vcelku otevřenému prostředí tak člověk dostává čočky ze všech stran..
2) finále prison break - za časovou náročnost a tím pádem spoustu možností, co se může pokazit a musí se to celé opakovat - u mě to typicky byl nástup do Velumu, kdy musí člověk nekrytě přeběhnout z auta do letadla.. je to sice kousek, ale i při plný zbroji jsem zažil instakill z brokovnice..
3) instalace EMP - stealth akce.. stačí málo, blbej úhel zabití a musí člověk opakovat...
Popelář mi nepřijdou nijak těžký = granátomet + minigun a není co řešit..
Hm, ok, tak to bude opravdu tím, že ty popeláře děsně nesnáším, fakt mne musí kamarádi přemlouvat, aby jsme do ní šli. Celkově je ten Heist zklamání, nemá to myšlenku, ani logiku, jen poslepované mise. Snad jen finální video stojí za to, vlastně vysvětluje, proč Trevor tak lpěl v singlu na tom paňácovi.
Instalace EMP je jedna z nejlehčích misí v Heistech, prachsprostá rutina. Vždyť to dokáže bez problémů vystřílet jeden člověk (běžně tam dávám 2x doublekill, vědce střílím po dvou), jen ta nudná cesta přes celou mapu mi přijde moc dlouhá.
Finále Prison break je trochu delší, pravda, ale je to kromě Fleecy nejlehčí finálovka. Důležitý je pouze prison officer a pilot, druzí dva mají pouze jednu práci, přežít. Officer (nejtěžší úkol mise) musí vystřílet věznici, pilot jen nezničit letadlo (brnkačka, pokud není hráč levý na létání). Vězeň (dáváme nejslabšího hráče týmu, prošli jsme to i s lvl míň jak 5) se jen kryje a čeká, než officer dokončí čistku. Pilot vrtulníku ukradne bus, na letišti ho zničí, zabije dva týpky, ukradne vrtulník a má padla, už k ničemu není. Pilot vezme Velum, letí k nápisu WINEWOOD a tam krouží, aniž by přeletěl přes největší silnici na severní straně kopce s nápisem. Jakmile má časový limit 0:30s, vydá se na letiště k věznici (tím zdržel příchod stíhaček třeba i o 4 minuty). Pokud je tým sehraný jako náš, první stíhačka ani nestačí doletět k Velumu a už se jde na přistání, protože Rashkowski je mimo věznici. Pokud to trvá déle, pilot Velumu se zavěsí za stíhače a spolu krouží nedaleko letiště. Ať tak, nebo tak vrtulník má padla, protože stíhač s Velumem za zadkem nikomu neublíží (při troše cviku lze stíhače i ovlivňovat, aby letěl kam Velum chce). Když vyjede auto z věznice, pilot se připraví a dosedne až když jsou u letiště, pak jen nasednout a pryč. Vrtulník může střílet, ale jde to i bez něj, pak jen setřást wanted level a před seskokem poradit nováčkům, aby, pokud se necítí, přistáli do vody. Nevím co by se mělo podělat, pokud není někdo z týmu totální lama.
Finále Pacifiku je trochu tužší job, pravda, ale taky to jde, jen se musí jít pomalu a nespěchat. Zvlášť když má Crowd control v ruce RPG, tak to je i bez NOOSu, takže lehčí. My dáváme do trezoru nejslabšího hráče, ten taky jediný bere peníze. Pak ostatní vylezou z banky a vystřílí prostor před bankou. Hráč s penězi vyleze z banky, tým projde checkpointem u uličky a ten s penězi se vrátí do banky. V uličce po cca 30ti metrech je dvorek napravo. Tam se naběhne a přeskočí plot a jde se stále dolu přes dva checkpointy, čímž se obejde hromada poldů, pak je to rutina až k motorkám. Ten s penězi je stále v bance. Jeden z týmu vyhodí motorky dopovětří a spáchá sebevraždu. Restart všech čtyř u motorek, beze ztráty dolaru. Pak už klasika na motorkách...
Není to flákárna, ale pokud lidi vědí co dělat, jde to v pohodě.
u té banky mi také nejde hackování... jinak stačí přežít cestu ke kurumě v domě u motorek...
Prison break je velice lehká mise - nejtěžší je to v té věznici - nerad hraju za vězně.... Rád se proletím letadlem i vrtulníkem (přistání s vrtulníkem ještě nemám 100% hladké a přesné)
A úplně nejraději mám misi jak se jde pro stíhačku na tu loď....
Posledny heist mi pride jednoduchy, ked mas to oblecenie co zvysuje armor, granatomet, rpg, dobru pusku tak neni co riesit. A hackovanie je uplne easy. Sranda bola vsak spravit ten utek z banky na harde tak aby nevypadol ani jeden dolar. A podarilo sa.
jagoda píše:Sranda bola vsak spravit ten utek z banky na harde tak aby nevypadol ani jeden dolar. A podarilo sa.
To věřím, taky jsme to párkrát dali. A dovedeš si představit ty obrovské nervy, když vykradete tu banku a stojíte před dveřmi ven, za sebou všechny setupy a čtyři finále na hard bez zabití v jednom zátahu (7,5 hodiny reálného času, i s opakováním, protože ve finále Prisonu spadl na kamaráda vrak vrtulníku ), vidina dosažení Criminal Mastermind challenge a 10M $ pro každého navrch na dosah, dveře se otevírají, adrenalin stoupá, všichni vybíhají, máte jen jednu šanci, jedna chyba a vše je ztraceno a...
Ale jo, dali jsme to, ale pamatuju si, že jsme dojeli sotva s půlkou peněz, ale čert to vem, nám šlo o ten Mastermind challenge.
GROO: Popis toho Prison Breaku je naprosto typický scénář, o tom není pochyb.. U banky jsme zatím vždy vrazili všichni a kropili to hlava nehlava... Sem tam se stalo, že kamarád s levelem do 20 to nemá úplně v ruce a tak jsme párkrát restartovali..
Co se týče náročnosti, tak vše pochopitelně hrajeme na hard a obecně ta obtížnost sama o sobě není těžká.. Ale jde prostě o to, aby lidi ve tvé partě věděli co mají dělat a dělali to minimálně zodpovědně.. Zatím nemám partu, se kterou bych dal Criminal Mastermind.. Resp. další dva mám, ale nemáme čtvrtého, co by to byl schopen s námi dotáhnout..
No a největší problém je najít vždy čas, kdy máme všichni možnost hrát
U Prison Breaku poku Velum vi co delat, tak jdu s heli k vezeni a pomaham raketama likvidovat dozorce. Jen se nesmim moc priblizit.
Finalni heist jsem delal s cheaterama. Znicit motorky tak lehce neslo ale nakonec se povedlo a hned vedle mel porizenej dum s garazi kde mel schovanou Kurumu. Pak uz to bylo snadne.
Woyta píše:...jdu s heli k vezeni a pomaham raketama likvidovat dozorce. Jen se nesmim moc priblizit.
Finalni heist jsem delal s cheaterama. ...hned vedle mel porizenej dum s garazi kde mel schovanou Kurumu.
Aspoň má ten s heli co dělat a nenudí se. Hodně to urychlí práci (ale na Elite time challenge nám to přesto zatím nestačí, ten jsme dali jen u Pacific stan.).
To že měl dům s Kurumou přece neznamená, že je cheater. Já tam mám apartmán taky koupený a taky do něj občas dám Kurumu, když se s týmem dohodneme, že ji použijeme. Přesto jsem nikdy hru neupravoval, ani nemodoval, dokonce jsem nikdy nevyužil služeb cheatera (peníze). Tu Kurumu tam může dát a pak použít každý, protože to hra umožňuje. Stejně tak občas vlítnu do věznice pro Rashkowského v Kurumě a v klidu to vymlátím z auta, protože to jde.
Sranda je hrat Extradition alebo A titan of a job s hackerom co je nesmrtelny a ma moznost sa portovat.
Navyse imunita na wanted level. Misia potom trva par sekund.
Woyta píše:V Public se ti do Heistu dostane cheater pomerne casto.
Cheatera v Heistu poznám do 10-15ti sekund. Pak většinou dotyčného upozorníme na to, že to o něm víme a že VŠICHNI pojedeme poctivě. Pokud ne a zazlobí, tak okamžitě odcházíme a zakládáme novou session. Ale je fakt, že jen málokdy ti cheateři zazlobí, většinou to respektují.
Woyta píše:V Public se ti do Heistu dostane cheater pomerne casto.
Cheatera v Heistu poznám do 10-15ti sekund. Pak většinou dotyčného upozorníme na to, že to o něm víme a že VŠICHNI pojedeme poctivě. Pokud ne a zazlobí, tak okamžitě odcházíme a zakládáme novou session. Ale je fakt, že jen málokdy ti cheateři zazlobí, většinou to respektují.
jak se dá cheater poznat krom toho že má level 999?
Groo: nevyzera to na ziadne dlc.Ked som to spustil hned po update,tak loading screens boli nove (na prvej bola ta blondska na plazi v bikinach+dalsie ine) a neboli vo formate na celu obrazovku.Lenze po chvili vybehla chyba servera a fungoval len single player.Po hodine som to skusil znova a uz bolo vsetko po starom.Stare celoobrazovskove loading screens (ako po poslednom dlc)..divne.
//v adresary dlc pribudol novy: mpjanuary2016 a v nom dlc subor o velkosti 150mb