World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- LoCo99
- Začátečník

Re: World of Tanks
má cenu hrát MT 25 nebo to mam vzít za free ? snažim se co nejrychlejc dostat na odtučněnou T-54
- RiCK
- Začátečník

Pokud máš moc free-xp, tak určite. Inak by som tie freečka nechal na expenie modulov ďalších tankov.
MT-25 ma ale vôbec nebavilo, tier 6 s prdítkom čo dáva za 80 a 90dmg
MT-25 ma ale vôbec nebavilo, tier 6 s prdítkom čo dáva za 80 a 90dmg
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- LoCo99
- Začátečník

moc jich nemam, ale s tim se absolutně nedá dát, nechápu jak např chaffee může bejt o tier níž a bejt o tolik lepší... asi to celý skipnu
hmmm .... T-34-85 je taky dobrá RNG p*covina, dneska všechny 1. třídy co sem dostat mohli bejt krásnej hrdina, kdyby ta věc nestřílela automaticky všechno do stropu a do země zároveň
hmmm .... T-34-85 je taky dobrá RNG p*covina, dneska všechny 1. třídy co sem dostat mohli bejt krásnej hrdina, kdyby ta věc nestřílela automaticky všechno do stropu a do země zároveň
- RiCK
- Začátečník

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- LoCo99
- Začátečník

- Blue Storm
- Odborník PCT

Jestli jsi myslel vaření, tak on už vařil na streamu několikrát
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Thellwin
- Administrátor

Aneb jak velkýho šaška ze sebe člověk musí dělat, když se tím stremováním živí ... pro mě je to trochu nepochopitelné, na některé streamery rád koukám, ale je to kvůli hře samotné, určitě bych se nekoukal, kdyby si třeba marty, nebo soudruh_tonda smažili vajíčka v přímém přenosu 
Goldnoob team proud member!
- RiCK
- Začátečník

Zatím som videl len jak robil řízky a teraz túto polievku alebo čo to malo byť
Ale tie donaty čo dostáva, 770€ v single donatu...
- Blue Storm
- Odborník PCT

Ani náhodou, nemusí a ani nedělá... při vaření má mnohem méně diváků, nechodí mu žádné příspěvky, nic... dělá to jen proto, aby ukázal, že je běžný člověk jako každý druhý a že hraní není jen to jediné, co umí. Navíc má díky tomu i čas lidem odpovídat na otázky, což při běžném streamu nemá šanci zvládnout. Bavím se s ním celkem často a vaření mu žádnou popularitu a ani peníze navíc nepřináší.Thellwin píše:Aneb jak velkýho šaška ze sebe člověk musí dělat
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Thellwin
- Administrátor

Kdyby chtěl odpovídat na otázky, může si sednout k PC, nehrát při tom a bavit se s divákama takhle. Pro mě je to šaškárna, ale věřím, že pro někoho, kdo měl pocit, že je to mimozemšťan, který kromě hraní tanků nic jiného neumí, to může být přínosné a zjistí u toho něco nového 
- RiCK
- Začátečník

Minimálne ten řízkový stream bol sponzorovaný tým jeho "fanouškem" čo mu furt posiela tie gigantické donejty 
- arach
- Začátečník

-
eh ? to zni jako zavistivej post...takze kdyz on jednou za tejden pusti stream z vareni na dve hodiny, tak je sasek ? to mu urcite prinese hroznejch fanousku a donatoru...Thellwin píše:Kdyby chtěl odpovídat na otázky, může si sednout k PC, nehrát při tom a bavit se s divákama takhle. Pro mě je to šaškárna, ale věřím, že pro někoho, kdo měl pocit, že je to mimozemšťan, který kromě hraní tanků nic jiného neumí, to může být přínosné a zjistí u toho něco nového
pro me jsou zase saskove cesky streameri, ktery jsou naprosto nudny, nevim o jedinym, u kteryho bych se nejak bavil nad ramec toho ze cumim jak tam loluje nad nejakym cervenym....v cele s namachrovancem martym
- LoCo99
- Začátečník

Já myslim že Thellwin nemusí tuhle zábavu asi celkově, koukat na někoho jak vaří když ses přišel podívat na gameplay WoTka je prostě divný stejně tak jako když streamuješ normálně hraní wotka ale rozhodneš se že budeš streamovat vaření. Obecně taky nemam rád všechno na youtube/twitch kde se někdo snaží nuceně někoho pobavit nebo má pocit že je vhodný dělat něco jinýho než čim si získal fanoušky a tim pádem začne produkovat obsah kterej se všem pak už líbí z drtivý většiny jen z fanboyství. Což je možná tenhle případ, nebo taky ne.
Obecně netrávim X hodin u youtube a twitche z toho důvodu, že mě baví koukat jen na videa prakticky těch nejlepších co se týče umění a dovedností a kvality, stream je pro fanboye, ztráta času. Asi jako když si pustíš unboxing iPhonu kterej má 15 minut a ve videu je rádoby vtipný tlustý dítě, místo toho aby ses za 8 minut od MKBHD dozvěděl maximum informací z profesionálně zpracovanýho videa. Za všechno stejně může minecraft.
Obecně netrávim X hodin u youtube a twitche z toho důvodu, že mě baví koukat jen na videa prakticky těch nejlepších co se týče umění a dovedností a kvality, stream je pro fanboye, ztráta času. Asi jako když si pustíš unboxing iPhonu kterej má 15 minut a ve videu je rádoby vtipný tlustý dítě, místo toho aby ses za 8 minut od MKBHD dozvěděl maximum informací z profesionálně zpracovanýho videa. Za všechno stejně může minecraft.
- arach
- Začátečník

-
ale on streamuje i jiny hry nez wot a je to celkem zajimavy koukat na novou hru (vetsinou ty nejvetsi "AAA") kolikrat to rekne vic jak recenze...orzanel zdaleka neni jen o tankach...
kdo chce cumet jen na wot, at si pusti nejakyho uspavace hadu, treba soudruha tondu... : -)
kdo chce cumet jen na wot, at si pusti nejakyho uspavace hadu, treba soudruha tondu... : -)
- Thellwin
- Administrátor

arach píše:eh ? to zni jako zavistivej post...takze kdyz on jednou za tejden pusti stream z vareni na dve hodiny, tak je sasek ? to mu urcite prinese hroznejch fanousku a donatoru...
pro me jsou zase saskove cesky streameri, ktery jsou naprosto nudny, nevim o jedinym, u kteryho bych se nejak bavil nad ramec toho ze cumim jak tam loluje nad nejakym cervenym....v cele s namachrovancem martym
Můžu se zeptat, co bych mu měl závidět?
Myslím, že LoCo to vystihl celkem přesně, já se přišel kouknout na hraní WoTka, ne na vaření, proto mi to přijde jako šakárna, ale je zcela normální, že někoho to baví, líbí se mu to a nemusí se mnu souhlasit. On to má jako fulltime job, takže "musí" hrát i když nechce, nebo ho to nebaví, chápu že tyhle videa jsou dalším způsob, jak si udržet komunitu, která ho defakto živí. Pokud vím, začal streamovat AW a stejně se víceméně musel vrátit hlavně k WoT, to samé, když občas streamne jinou hru ... nic z toho mu neudělá nějakej pravidelnej přísun love.
- LoCo99
- Začátečník

pointa měla být že někteří lidi nejsou baviči a jenom se snažej až to vypadá chvíli věrohodně protože do vybavení dají X tisíc a připravujou si to X hodin
, orzanel je třeba fajn, nesleduju
Já teď v tankách nevim co dál, mam rozehranejch fakt hodně větví ale ty tanky co mam budto potřebujou grindit do topu, nebo jsou nudný, nebo jsou už v topu a třeba i s dobrou posádkou ale kdo to má prostě hrát abych nafarmil dalších 100k XP
asi bych chtěl klan, ale nevim jestli chci s nějakejma šulinama hrát 5x tejdne po večerech, ani nevim co to obnáší 
Já teď v tankách nevim co dál, mam rozehranejch fakt hodně větví ale ty tanky co mam budto potřebujou grindit do topu, nebo jsou nudný, nebo jsou už v topu a třeba i s dobrou posádkou ale kdo to má prostě hrát abych nafarmil dalších 100k XP
- arach
- Začátečník

-
hral armored warfare, hraje ted the division, fallout atd...
jestli chces koukat na tanky tak nekoukej na orzanela, to je jako kdyby me bavil golf a chtel koukat na golf a misto na golf channel bych koukal na ct sport...
kdyz chci koukat vylozene na tanky tak koukam sem
http://www.twitch.tv/viilageidiot
jestli chces koukat na tanky tak nekoukej na orzanela, to je jako kdyby me bavil golf a chtel koukat na golf a misto na golf channel bych koukal na ct sport...
kdyz chci koukat vylozene na tanky tak koukam sem
http://www.twitch.tv/viilageidiot
- Thellwin
- Administrátor

Ale mě je celkem jedno kdo co hraje, nikdy jsem nekritizoval nikoho na koho koukám za to, že si pustil jinou hru. To, že si Orzanel mezi tankama občas pustí něco jinýho je pochopitelný, by mu z toho už muselo hrábnout.
Ale o každém, co streamuje hry řeknu, že je šašek, když bude streamovat svoje vaření. Možná to bude tím, že k subjektům streamování nemám nikdy žádný "hlubší" vztah, nemám potřebu kohokoliv na koho koukám hájit, když o něm někdo řekne cokoliv, mě je to jedno, co si kdokoliv o komkoliv myslí. Nekoukám na nikoho kvůli jemu samotnému, kdyby třeba marty přestal streamovat WoTko a přešel na AW, tak na něj koukat přestanu a sub mu určitě znovu nedám, jen proto že je to marty.
Ale o každém, co streamuje hry řeknu, že je šašek, když bude streamovat svoje vaření. Možná to bude tím, že k subjektům streamování nemám nikdy žádný "hlubší" vztah, nemám potřebu kohokoliv na koho koukám hájit, když o něm někdo řekne cokoliv, mě je to jedno, co si kdokoliv o komkoliv myslí. Nekoukám na nikoho kvůli jemu samotnému, kdyby třeba marty přestal streamovat WoTko a přešel na AW, tak na něj koukat přestanu a sub mu určitě znovu nedám, jen proto že je to marty.
- arach
- Začátečník

-
nemas potrebu je hajit, ale mas potrebu je urazet...logicky...
- Thellwin
- Administrátor

No comment. Neber si to, že se někdo vyjádří negativně o někom, koho máš rád, tak osobně, budeš se cítit líp 
Musíš mě chápat, to je ta závist
Musíš mě chápat, to je ta závist