BSOD atikmpag.sys snad jsem tu správně.

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Heroism
Nováček
Nováček

BSOD atikmpag.sys snad jsem tu správně.

Příspěvek od Heroism »

Dobrý večer mám takový problém. Včera mi hodil poprvé pc blue screen...Snažil jsem se to vyřešit sám ale nijak jsem si nepomohl..Pc nešlo normálně zapnout pokaždé když jsem restartoval windows se nenačetl a bluescreen. zkusil jsem tedy najit příčinu spustil jsem pc v safemodu a odinstaloval ovladač AMD ( Grafická karta AMD RADEON 6570 HD) . Po té jsem restartoval pc..WIndows se načetl ale pouze v nízkém rozlišení.. Windows update automaticky najde ovladač/(Microsoft ovladač) na grafiku. automaticky jak se nainstaluje znovu musím opakovat tyto kroky.. neví někdo jak tento problém vyřešít. Grafika není poškožena. Tento soubor stojí za tím vším atikmpag.sys číslo chyby je 0x00000116 děkuji za odpověď
:( :(
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Re: BSOD atikmpag.sys snad jsem tu správně.

Příspěvek od Vlastik80 »

Snad jen špatné ovladače grafiky (dle chyby), co zkusit nejnovější?

http://support.amd.com/en-us/download
Heroism
Nováček
Nováček

Příspěvek od Heroism »

Bohužel jsem také zkoušel. Mám i original cd s ovladači to nefungovalo.. hodilo mi to blue screen nerozumím tomu..
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Original cd je nanic, tam jsou obvykle staré verze, pokud nesedí poslední dejme tomu 2-3 verze, pak je to asi v háji - reinstalace OS přinejmenším a koupě nové grafiky přinejhorším. Zkus grafiku v jiném pc, pokud to je možné, bylo by fajn eliminovat možnost že je právě ona zdrojem chyb.

Edit: Napadá mne pak ještě očištění kontaktů sběrnice, případně šetrně samotné gpu a slotu na desce...
Heroism
Nováček
Nováček

Příspěvek od Heroism »

už jsem celý pc postupně čistil.Nemohu vyzkoušet ji v jinem pc bohužel. taková bezmoc když nevím co s tím je..Je to divné z ničeho nic se vše takhle vysralo.
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Pak zkus reinstalaci systému, pokud žádné ovladače nefungují, ale tipuji že to asi nepovede nikam - zdá se že je grafika nějak poškozena... (rozpéct?)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tenhle bsod vetsinou znamena poskozenou gpu, nejrychlejsi zpusob otestovani bude zkouska v jinym pc/vymena za neco jinyho
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“