Zdravím můžu poprosit o radu, posledních pár dní se mi stává že se mi pc sekne na tvrdo, rozpadne se obraz a musím restartovat. Při hraní Falout 4 se třeba po hodině hraní stane že hra spadne a napíše to grafický ovladač přestal pracovat a byl obnoven( což tak drobet přisuzuju že to může být chyba hry).
Nicméně už nastala i jedna modrá smrt, pouze když brouzdám na netu přes Mozillu, a taky při netu se stane že se rozpadne ten obraz , při hraní Falout 4 se obraz ještě nerozpad , zatím vždy jen při brouzdání na netu.
Věc se má takhle , grafika je MSI R9 380 OC)viz. podpis), mněl jsem SSD Crucial M4(64GB) pro malou kapacitu jsem ho vymněnil za Samsung 850 (256GB)Pro ,
1- udělal jsem Memtest každou pamět zvlášť - TEST OK , žádný error.
2- nechal jsem půl dne běžet FurMark GPU Stress - TEST OK, nic to neudělalo vše beželo jak má
3- test 3DMark - TEST OK , žádné artefakty prostě nic.
4- systém ( Win 7)jsem instaloval kompletně nový je tam cca 7 dní, od té doby to blbne
5- na starém Crucial M4 to nic nedělalo a grafika tam byla ta samá co tam je teď
Log z - WhoCrashed
Crash Dump Analysis
--------------------------------------------------------------------------------
Crash dump directory: C:\Windows\Minidump
Crash dumps are enabled on your computer.
On Sat 6.2.2016 18:28:22 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\memory.dmp
This was probably caused by the following module: Unknown (0xFFFFFA8006153E70)
Bugcheck code: 0x1A (0x41790, 0xFFFFFA8006153E70, 0xFFFF, 0x0)
Error: MEMORY_MANAGEMENT
Bug check description: This indicates that a severe memory management error occurred.
This might be a case of memory corruption. More often memory corruption happens because of software errors in buggy drivers, not because of faulty RAM modules.
A third party driver was identified as the probable root cause of this system error.
Google query: MEMORY_MANAGEMENT
Rozpad obrazu, modrá smrt ??
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- yakuzad
- Začátečník
Rozpad obrazu, modrá smrt ??
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Banana
- Začátečník
-
Re: Rozpad obrazu, modrá smrt ??
jak máš v BIOSU nastavenou storage configuration? iso obraz win byl stejný? v správci nějaký error nemáš?
- yakuzad
- Začátečník
V biosu nevym co přesně máš na mysli ale SSD je instalovan v AHCI modu, Win7 mám na DVD original, ve spravci zarizeni je vse v poradku veskere ovladace nainstalovany nove, zadny zluty otaznik .
Zitra zkusim preinstalovat system jeste jednou ,mozna se tam neco stalo pri instalaci. Mozna sem to podelal ja zkousel jsem doinstalovavat DirectX kuli jedne hre ktera mi nesla pusit.
Zitra zkusim preinstalovat system jeste jednou ,mozna se tam neco stalo pri instalaci. Mozna sem to podelal ja zkousel jsem doinstalovavat DirectX kuli jedne hre ktera mi nesla pusit.
- yakuzad
- Začátečník
Tak přeinstalování zatím pomohlo, zatím vše běží. Děkuji.
Můžete LOCK
Můžete LOCK