Hry koupené přez Uplay je tam čeština nebo není
Moderátor: Baneshee
- MartinCZ80
- Začátečník

Hry koupené přez Uplay je tam čeština nebo není
Prosím o radu jak je to s hrou co si pořídím přez Uplay konkrétně třeba s Assassin’s Creed IV Black Flag má čestinu nebo ne (nikde to tam nevidím nebo jsem slepejnebo) je lepší si to pořídit přez Steam tam to ukazuje cz titulky tak nevím jak to je ale pak se musís také přihlásit na Uplay aby hra běžela? nemám stím žádné zkušenosti předem děkuji za radu(y)
- GROO
- Začátečník

-
Re: Hry koupené přez Uplay je tam čeština nebo není
No, já mám přes Uplay Watch dogs a čeština tam byla...
A ano, bez Uplay ti hra nepoběží.
A ano, bez Uplay ti hra nepoběží.
- StickeR
- Nováček

Já mám AC IV Black Flag na Uplay a je tam čeština, takže by to mělo bejt v pohodě 
- MartinCZ80
- Začátečník

- KubasCZ
- Začátečník

Pokud si koupíš Black Flag na Steamu, tak to stejně bude odkazovat do Uplay... Teď je, ale na Steamu za 4,99€, což je dobrá cena..
http://store.steampowered.com/app/242050/
Co si matně pamatuju, tak na Uplay to je v CZ, ostatně jako všechny jeho díly co si matně vybavuju..
http://store.steampowered.com/app/242050/
Co si matně pamatuju, tak na Uplay to je v CZ, ostatně jako všechny jeho díly co si matně vybavuju..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- daneczech
- Nováček

-
Jojo, kupoval sem pres Steam a na Uplay bylo v cestine.
- MartinCZ80
- Začátečník

Díky všem a jak funguje to provázání učtu když si ji pořídim na steamu to se nějak propojí stim Uplay nebo jak.
- StickeR
- Nováček

Já si myslím, že by tě to mělo "vodit za ručičku", není na tom nic složitého. Uvidíš