nVidia GeForce 361.75 WHQL
Moderátoři: morke, Walker1134
- Hladis
- Moderátor

nVidia GeForce 361.75 WHQL
Game Ready
Learn more about how to get the optimal experience for Rise of the Tomb Raider and Tom Clancy's The Division (Beta)
Gaming Technology
Beta support on GeForce GTX GPUs for external graphics over Thunderbolt 3
http://www.geforce.co.uk/whats-new/arti ... ady-driver
https://forums.geforce.com/default/topi ... -1-27-16-/
Learn more about how to get the optimal experience for Rise of the Tomb Raider and Tom Clancy's The Division (Beta)
Gaming Technology
Beta support on GeForce GTX GPUs for external graphics over Thunderbolt 3
http://www.geforce.co.uk/whats-new/arti ... ady-driver
https://forums.geforce.com/default/topi ... -1-27-16-/
- Demonoid126
- Začátečník

Re: nVidia GeForce 361.75 WHQL
Ahoj,nainstaloval jsem tyto ovladače a v pravém dolním rohu mi vyskakuje ikona jako když bych měl zasunutou flashku - Vysunout Nvidia GTX 970.
Tak nevím jestli dát zpět staré ovladače nebo nechat tyhle.Koukal jsem na forum Nvidia a má to dost lidí.
- morke
- Moderátor

To znamená, že můžeš bezpečně vysunout grafiku ze slotu
.
Je vidět, jak nVidia dělá ovladače, Manuel Guzman z podpory napsal na fórum: This is part of the new BETA support for external GPUs however this message will be removed from the next driver.
Takže je jedno jedno, jestli je to beta ovladač nebo WHQL, jednou za čas vždy k nějaké hře nějaký ten rozpracovaný ovladač vydají.
Je vidět, jak nVidia dělá ovladače, Manuel Guzman z podpory napsal na fórum: This is part of the new BETA support for external GPUs however this message will be removed from the next driver.
Takže je jedno jedno, jestli je to beta ovladač nebo WHQL, jednou za čas vždy k nějaké hře nějaký ten rozpracovaný ovladač vydají.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
taky jsem zaregistroval, že můžu bezpečně odpojit 970ku...
mno jsem zvědav až se ukliknu....
edit// jsou to voli.., jelikož argument, že můžu ikonu skrýt v rámci zakázání notifikace, je na prd, jelikož přes den používám často USB disky a ty přes tuto ikonu "bezpečně odebírám".....
mno jsem zvědav až se ukliknu....
edit// jsou to voli.., jelikož argument, že můžu ikonu skrýt v rámci zakázání notifikace, je na prd, jelikož přes den používám často USB disky a ty přes tuto ikonu "bezpečně odebírám".....
- Hladis
- Moderátor

Ja je ještě nezkousel a koukam ani zkouset nebudu. Dost pracuju s USB flashkama a diskama a nerad bych se uklik.
Edit//
Edit//
•GPU appears in the "Safely remove hardware and eject media" - To be fixed in next driver
•NVIDIA Control Panel crashes on configuring Surround on clean install of driver
- laho
- Nováček

Z diskuze na TECHPOWERUP :morke píše:To znamená, že můžeš bezpečně vysunout grafiku ze slotu.
Don't worry about that ejecting a GPU on a PCI-e channel will just refresh the driver it wont do anything else.
MPG B550 GAMING EDGE WIFI; AMD Ryzen 9 5900X; 2xHPV616GB+2xHPV816GB;
- ArgCZ
- Začátečník

funkci manuálního resetu driveru jsem vždycky chtěl, mohl bych si takhle resetovat zvukový výstup i vícekrát než normálně 
né vážně, díky za info že i tuhle verzi mohu přeskočit
né vážně, díky za info že i tuhle verzi mohu přeskočit
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
takže jsem našel řešení (zdroj http://www.tweakguides.com/) :
Nvidia Backend (NvBackend.exe): This startup item is typically related to the game optimization and update functionality in GeForce Experience, but in more recent GeForce drivers may be installed even if you don't install GeForce Experience. If you don't use the game optimization or driver update notification features, it can be disabled with no negative impact.
Nvidia Settings (nvtray.exe): This startup item controls the small Nvidia icon in the Notification Area. This can be easily disabled and removed from Windows startup by opening the Nvidia Control Panel and unticking the Show Notification Tray icon item under the Desktop menu at the top. Note that this step is also necessary if you've disabled NvBackend.exe to prevent it from restarting.
Update: The 'Eject GPU' item can be completely removed by going to the HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvlddmkm key in the Windows Registry and setting SurpriseRemovalSupport to 0, then rebooting.
Nvidia Backend (NvBackend.exe): This startup item is typically related to the game optimization and update functionality in GeForce Experience, but in more recent GeForce drivers may be installed even if you don't install GeForce Experience. If you don't use the game optimization or driver update notification features, it can be disabled with no negative impact.
Nvidia Settings (nvtray.exe): This startup item controls the small Nvidia icon in the Notification Area. This can be easily disabled and removed from Windows startup by opening the Nvidia Control Panel and unticking the Show Notification Tray icon item under the Desktop menu at the top. Note that this step is also necessary if you've disabled NvBackend.exe to prevent it from restarting.
Update: The 'Eject GPU' item can be completely removed by going to the HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvlddmkm key in the Windows Registry and setting SurpriseRemovalSupport to 0, then rebooting.
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
s křížkem po funuse....
Nvidia GeForce 361.82 Hotfix
http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4026
Nvidia GeForce 361.82 Hotfix
http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4026
- Hladis
- Moderátor

Hotfix nainstalovan a nenarazil jsem na nejaky problémy s timhle driverem.
- zombux
- Odborník PCT

zatím (podobně jako 358.91) ve Windows bez pádu
GTX650TIB-DC2OC
ignorelist: kremrole a dezoláti
- morke
- Moderátor

GeForce 361.82 Hotfix zatím bez problémů, ale to byly desítky jiných před ním. Pokud nespadne jeden celý měsíc, budu jej považovat za stabilní.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
- zombux
- Odborník PCT

zatím jeden pád ve Windows, ale to 358.91 taky a pak byl pokoj. tak uvidíme.
- zombux
- Odborník PCT

od 2.2. zatím 2 restarty driveru ve Windows. oproti 358.91 horší, ale ve srovnání s předchozími verzemi pořád skvělé. uvidíme co bude dál 
- zombux
- Odborník PCT

- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Bylo by dobré kdybny každej člověk co něco reportne uvedl i OS, aby to nebylo jako u mě kdy win7 0 problémů s jakymkoliv driverem, a win10 stejnej hardware tuna problémů.
- Sapwned
- Nováček

Přesně tak, moje zkušenost na stejném systému:DOC_ZENITH píše:Bylo by dobré kdybny každej člověk co něco reportne uvedl i OS, aby to nebylo jako u mě kdy win7 0 problémů s jakymkoliv driverem, a win10 stejnej hardware tuna problémů.
10 měsíců w8.1 = 0 problémů díky OS
2 měsíce w10 = 6x černej obraz + 2x bsod? + 3x restart driveru díky OS? xD
Jsem opět z5 na 8.1 a zatím bez problému. Instaluju pouze ověřené i testovací drivery.
ASUS ROG Laptop @ Silent UC&UV + UWQHD OLEDs
- ArgCZ
- Začátečník

stav ovladačů nebude věcí microsoftu hele
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- zombux
- Odborník PCT

psal sem to i vedle, W7x64.DOC_ZENITH píše:Bylo by dobré kdybny každej člověk co něco reportne uvedl i OS, aby to nebylo jako u mě kdy win7 0 problémů s jakymkoliv driverem, a win10 stejnej hardware tuna problémů.
- danco
- Začátečník

-
Testoval som GTX 970 asi týžden na týchto ovladačoch a žiaden pád, BSOD a ani iné sa nekonalo. Záleží , čo tam máš pospúštané. Pri akej činnosti ti to robí problémy?