resim klasicky problem potrebuju udelat web a schanim, nejakyho kodera / firmu, ktera to doda. Driv jsem to resil, tak ze jsem nal inzerat na nejaky foru kam chodim a nekdo se mi ozval, pak jsem nekoho vybral.
Problem je, ze to byli lidi, ktery delali na ICO a po case se vzdycky ukazali, jako nespohlivy. Neplatil jsem je spatne 500/h pro me neni problem. A tak se asi budu muset porozhlednout po nejaky firme.
Samozrejme velky firmy jsou vetsinou mimo moje finacni moznosti, ale rad bych nasel nejakou mensi schopnou firmu, ktera mi to doda.
<b>Technicky</b>:
- existujici web, je potreba, udelat tam zmenu je to na Drupalu(plus samozrejme nejaky ty JS divociny), hosting v ameru
- potrebuju, aby byli schopni dodat i grafiku, nejen kod, jako finalni package, nejake graficke podklady jsem schopny dodat, ale jsou to spis jednotlive obrazky, ktere se nekam nalepi
- potrebuju dopredu znat cenu, prace, ktera se bude provadet, abych se nemusel bat zdrzeni a vedel do ceho jdu
- potrebuju se bavit po telefonu / skypu, nechci mi zbytecne mailovat je to pomaly
Pokud nikoho v rozumny dobe nenajdu, asi budu muset napsat Hulanovi, at mi to naprasi v tom svym slavnym frameworku