Tom Clancy’s The Division
Moderátor: Baneshee
- Vlastik80
- Začátečník

-
- An7yk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tom Clancy’s The Division
Kdyby se povedlo to pak ve finální verzi tak to by byla paráda. Já už takhle byl unešenej z bety, jen tak jsem si chodil po městě, poslouchal hudbu z traileru na Divsion apod. a sledoval svět okolo. Nepamatuju se, kdy mě naposledy nějaká hra uchvátila tak jako The Division 
Hraju všude všchno se všema za všech okolnosti 
- oneb1t
- Začátečník

to CPU skalovani 

ze by konecne prichod multithread friendly her?

ze by konecne prichod multithread friendly her?
- Elkim
- Redaktor PCT

Btw, myslíte, že se vyplatí koupit Gold edici se Season passem?
- 3tp2
- Začátečník

CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě to vždy napíše stahovaní se nezdařilo spustit 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Grafika nic moc a narocny je to hodne-1920x1080 vse max GTX970 1500/8000 45-50fps.Ostatni hrace jsem potkal jen na zacatku jinak jsem nikoho nevidel.
Videl bych to na koupi az bude za cca 400-500kc.
- Hlavson
- Začátečník

Nejdřív u Far Cry 3, pak Watch Dogs a nakonec Division. Downgrade je tam obrovský, částicové efekty jsou směšné na hru vydanou jako AAA titul v roce 2016.
https://www.youtube.com/watch?v=KNP1z4OEzKA
https://www.youtube.com/watch?v=KNP1z4OEzKA
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Downgrade tam je velkej.Jinak beta je celkem o nicem.Nejde si upravit charakter, jsou tam jen 3 hlavni mise co kazda zabere cca 10min a pak nahodne generovane mise co se porad opakujou a zaberou cca 30s.
No a pak pvp dark zone a to je vse.
No a pak pvp dark zone a to je vse.
- pedro125
- Nováček

-
Kdyby sis měl vybrat mezi The divizion a Far cry primál ,co by sis vybral ty?Rozhoduji se mezi těmito hrami a pořád nevím. (jde mi hlavně o singl zážitek)HEAD píše:Grafika nic moc a narocny je to hodne-1920x1080 vse max GTX970 1500/8000 45-50fps.Ostatni hrace jsem potkal jen na zacatku jinak jsem nikoho nevidel.
- Riku
- Začátečník

Jsem si znovu dohrál betu divize a vůbec mě to neoslovilo abych si došel pro preoder do xzone se steelbookem, další tuctová střílečka, survival to vůbec není, grafika horší jak GTAV a je to náročnější. Když jsem to hrál podruhé bez nadšení že to je konečně skoro venku, tak musím souhlasit s HEADem a Hlavsonem, particle efekty šílený, textury neostrý, ulice prázdný. Prostě jsem byl bláhovej, když jsem čekal že Lolisoft vydá něco pořádnýho
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prázdný ulice? A vě světě který je vyhlazen virem, by jste chtěli jako co? Karnevalový průvod? 
- Elkim
- Redaktor PCT

Se nestačím divit tý kritice. Je to BETA, bože. Finální produkt vs. trailer? Vždyť to je běžná praxe, jak u filmu, tak u her, tak všude jinde.
My to s kámošema už druhou betu paříme hodiny, progress tam je furt, v DZ pořád padají lepší a lepší věci, oproti minulý betě je o dost víc NPC-hostile, občas je extrakce i docela challenge. Už mám full modrej gear a několik epickejch a bavit mě to nepřestalo.
Za mě nej. hra za poslední dobu
My to s kámošema už druhou betu paříme hodiny, progress tam je furt, v DZ pořád padají lepší a lepší věci, oproti minulý betě je o dost víc NPC-hostile, občas je extrakce i docela challenge. Už mám full modrej gear a několik epickejch a bavit mě to nepřestalo.
Za mě nej. hra za poslední dobu
- zumpar1234
-
pedro125 píše:Kdyby sis měl vybrat mezi The divizion a Far cry primál ,co by sis vybral ty?Rozhoduji se mezi těmito hrami a pořád nevím. (jde mi hlavně o singl zážitek)HEAD píše:Grafika nic moc a narocny je to hodne-1920x1080 vse max GTX970 1500/8000 45-50fps.Ostatni hrace jsem potkal jen na zacatku jinak jsem nikoho nevidel.
To je zaujimava otazka, samozrejme že pokial hladas hlavne singleplayer zazitok tak chod do FarCry Primal ved Division je v podstate onlinovka...
Inak podla mna je grafka v Division uz mensi downgrade v porovnani s downgradom napriklad vo Watch dogs... Sktocne sa na to dalo pozerat len to dotahovanie textur bolo v bete zaujimavo poriesene po nacitani sa vyditelne este dotahovali, inak sa mi zdali textury pekne ostre a aj detaily prostredia a objektov su na velkej urovni. Celkovo som mal z grafiky velmi dobry dojem. herna napln je uz ale troska o inom...
- woodydaocas
- Začátečník

-
Bude to hooodne fajn, hlavne to zaplni slot jakejsi, protoze takovejto typ hry proste na PC nemame.
Vypada to v pohode, mohlo by to jet lip, ale uvidime, co se podari vymyslet. Nicmene jde asi hlavne o strileni, ktery je tam paradni, kazda zbran je jina v ruce, brutalni duraz na teamplay, je to tezky.
Ve 4 lidech dohrat misi na hard neni prdel, to jakoze vazne naprosto.
Lepsi by mohl byt system tagovani, ale tesim se na hru moc
https://www.dropbox.com/s/7dgsfabg8lri1 ... 8.png?dl=0
Vypada to v pohode, mohlo by to jet lip, ale uvidime, co se podari vymyslet. Nicmene jde asi hlavne o strileni, ktery je tam paradni, kazda zbran je jina v ruce, brutalni duraz na teamplay, je to tezky.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo co byl ten dárek za hraní Bety? Jsem to nestihl přečíst 
- Elkim
- Redaktor PCT

Nevím no, hard to je, ale hlavně v DZ. Tu misi na hard jsem včera solnul. PKBO chtěl expit, tak pustím hardmod a on se celou dobu hrabe v inventářiwoodydaocas píše:Bude to hooodne fajn, hlavne to zaplni slot jakejsi, protoze takovejto typ hry proste na PC nemame.
O dost horší je to když na tebe v DZ nabněhne třeba 6 žlutejch a 5 fialovejch z toho dva snipeři a jeden boss, to je teprv challenge.
- woodydaocas
- Začátečník

-
vubec nikde jsem to nevycetl a to ctu, co mi prijde pod rukuStill.Lord píše:Neví někdo co byl ten dárek za hraní Bety? Jsem to nestihl přečíst
- woodydaocas
- Začátečník

-
No pointa je v tom, ze je to tezsi s kazdym dalsim clenem party, ve dvou to dohrat a pak ve ctyrech to dohrat je obrovskej rozdilElkim píše: Nevím no, hard to je, ale hlavně v DZ. Tu misi na hard jsem včera solnul. PKBO chtěl expit, tak pustím hardmod a on se celou dobu hrabe v inventáři
O dost horší je to když na tebe v DZ nabněhne třeba 6 žlutejch a 5 fialovejch z toho dva snipeři a jeden boss, to je teprv challenge.
- Elkim
- Redaktor PCT

No, pokud sebou táhneš dvě lamy, tak určitě