DVD MECHANIKA NEJDE ZAPOJIT DO ZÁKLADNÍ DESKY.
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- morke
- Moderátor
Re: DVD MECHANIKA NEJDE ZAPOJIT DO ZÁKLADNÍ DESKY.
O tom se tady celou dobu bavíme. Pokud máš pod grafikou místo pro ten zahnutý konektor nebo nějaký jiný nízkoprofilový, tak jej použij. Pokud plast chladiče dosedá na konektory SATA desky, tak si pořiď řadič.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- woodydaocas
- Začátečník
-
No samozrejme, ten zalomenej zabere urcite mnohem min mista na vysku. Proto tu urcite tolik lidi taky zkouselo posilat navrhy tech nizsich konektoru, ktery by se do te desky, pod grafiku, mozna jeste vesly.
- raptor123
- Nováček
-
A mohli by jste mi ještě poradit??
Mám dva pevný disky jeden 320Gb a druhý asi 150Gb. A jak poznám v jakém tom disku mám nainstalovaný windows??
Mám dva pevný disky jeden 320Gb a druhý asi 150Gb. A jak poznám v jakém tom disku mám nainstalovaný windows??
- zigo
- Černá karta
-
Děláš si prču?
- raptor123
- Nováček
-
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz nic jinyho, tak by ti mohlo dojit, ze system je asi na disku, kde je slozka Windows.
- raptor123
- Nováček
-
Ne vy jste mě špatně pochopili. Já myslím, jak to poznám když ten pevný disk chci odpojovat z pc. Protože v pc mám dva disky jeden je 320Gb a druhý je asi 150Gb a jeden chci odpojit, ale nevím, jak poznám na jakým tom pevným disku mám ten windows , tak jestli by jste mi mohli poradit.
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
- woodydaocas
- Začátečník
-
Oni Te tu pochopili, ale spis si delaji srandu ) Protoze to je naprosto jasna vec, ale evidentne ne tak moc, ne pro vsechny.
Tak ja to zkusim:
pruzkumnik, najdi Windows slozku, tipuju to na C:\Windows
pak Pocitac pravym, spravovat - disk management, asi sprava disku? cesky, a dostanes se k necemu jako je prehled, ktery disky mas v systemu. U toho prave uvidis velikosti tech disku a pismenka.
Vysledek by mel byt neco jako
Disk 0---------------System Reserved------------System (C:)
Basic----------------100MB NTFS-----------------149 GB
150GB
A takto vidis, ze cecko (C:) je na 150Gigovym disku
Enjoy
Tak ja to zkusim:
pruzkumnik, najdi Windows slozku, tipuju to na C:\Windows
pak Pocitac pravym, spravovat - disk management, asi sprava disku? cesky, a dostanes se k necemu jako je prehled, ktery disky mas v systemu. U toho prave uvidis velikosti tech disku a pismenka.
Vysledek by mel byt neco jako
Disk 0---------------System Reserved------------System (C:)
Basic----------------100MB NTFS-----------------149 GB
150GB
A takto vidis, ze cecko (C:) je na 150Gigovym disku
Enjoy
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Odpoj disk, zapni pocitac, pokud zacne nabihat system, odpojil si datovy disk. A naopak.
- woodydaocas
- Začátečník
-
samozrejme, ze takto to zjisti To je jak to s tim hladem a rybou Radeji bych, aby odsud odesel chytrejsi, kdyby vedel jak co zjistit, kdyby se nedejboze dostal do situace se zjistenim lokace nejakych jinych dat, na jinym disku treba. Kazdopadne bych rad jeste vedel vysledek, jestli to k necemu bylo