Command and conquer generals na Win. 8

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Command and conquer generals na Win. 8

Příspěvek od Assassin79 »

Zdravím,prosím o radu s instalací hry Command and conquer generals na win 8,samozřejmě jsem si nastudoval co šlo,zde na foru i jinde,našel poměrně jednoduchý návod...který jsem ale nemohl vyzkoušet,protože nastal problém,s kterým si neumím poradit...když chci vložit položku option.ini do složky C/user/dokumet/CaC data. Tak tu složku nemůžu najít,vůbec se mi nevytvořila...
Mám to jen v program files.
Zkryté dokumenty jsem zviditelnil,ale pořád nic.
Před měsícem jsem instaloval hru World in Coflikt a u této hry se mi složka na C v User dokumentech vytvořila...nechápu.

Díky všem za radu.
CC je moje srdcovka :(
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Command and conquer generals na Win. 8

Příspěvek od Alfajk »

prave proto ze se nevytvorila to nefunguje, musis ji udelat rucne, vypada takhle:

x:\Users\xxxx\Documents\Command and Conquer Generals Data a options.ini s timhle obsahem

Kód: Vybrat vše

AntiAliasing = 1
BuildingOcclusion = yes
CampaignDifficulty = 0
DrawScrollAnchor = 
DynamicLOD = yes
ExtraAnimations = yes
GameSpyIPAddress = 10.123.0.3
Gamma = 50
HeatEffects = yes
IPAddress = 10.123.0.3
IdealStaticGameLOD = Low
LanguageFilter = false
MaxParticleCount = 5000
MoveScrollAnchor = 
MusicVolume = 41
Resolution = 1024 768
Retaliation = yes
SFX3DVolume = 42
SFXVolume = 37
ScrollFactor = 58
SendDelay = yes
ShowSoftWaterEdge = yes
ShowTrees = yes
StaticGameLOD = Custom
TextureReduction = 0
UseAlternateMouse = yes
UseCloudMap = yes
UseDoubleClickAttackMove = no
UseLightMap = yes
UseShadowDecals = yes
UseShadowVolumes = yes
VoiceVolume = 43
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Tak jsem udělal přesně co si napsal...ale pořád to nejde spustit...ted mi to hodilo nějakou chybu 66523 exe.
Ještě pro jistotu...vytvořil jsem složku na x:\Users\xxxx\Documents\Command and Conquer Generals Data a do tyhle šložky jsem vložil options.ini do který jsem vložil co si napsal.
Dal jsem odstranit pot. s kompati. a pak spustit jako správce....nic :-(
Někde jsem četl,že by to mohlo dělat nějaké nastavení bezpečnosti...nebo něco takového.
Jinak díky.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

mozna toho v ty slozce chybi vic, tohle jsou moje soubory, zkus je tam dat http://leteckaposta.cz/284174549
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Assassin79
Začátečník
Začátečník

ok jdu na to .-)
Assassin79
Začátečník
Začátečník

tak jsem tam hodil celou tu složku a nic...
Assassin79
Začátečník
Začátečník

našel jsem tohle....en umim jen malo,ale nepíše tam,že ta složka by se měla vytvořit automaticky ve složce user a ja bych do ní měl vložit (nebo spíš přepsat jen to ini)
http://www.sevenforums.com/gaming/11415 ... olved.html
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Nikdo nic....?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

spoustis to jako spravce? a zkus temhle souborum hodit atribut "jen pro cteni" ...me na win 7 pomohlo tohle, nic vic jsem s tim nedelal, na win 8 to bude nejspis chtit jeste neco navic, jestli to vubec jde rozchodit
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Spoustim to jako spravce...vse jsem zkousel xkrat presne podle navodu a nic.Zaskrtnuto mam zapis i cteni. Tak zkusim nechat jen po cteni...a uvidim.
Dost mi to s..e je to moje srdcovka :(
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

mas to crackly nebo z originu? me to z originu nefungovalo, takze jsem to nakonec musel cracknout
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Tak nic...nejde to.Zitra to odnesu kolegovi do prace...ma win. 10 tak jsem zvedavej jestli to rozchodi.Jinak tu hru mam na 4rech original cd kupoval jsem ji cca pred 10let je to delux edice Generals+Zero H.
Cekal jsem na Generals 2 jak na slitovani. No a ted tohle...si snad nainstaluju zpatky xp :)
Drakes12
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drakes12 »

Neměl jsem stim problém bouhzel i když mám originalku tak ta nefungovala musel jsem si to sehnat jinak...
CPU:Intel Core i5-4690K; MB:ASUS B85-PRO GAMER GAMING; RAM:Crucial Ballistix Sport 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz CL9; VGA:MSI NVIDIA GTX 970 GAMING 4G; HDD: Intel SSD 530 Series 120GB, WD Green 2TB; PS:Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze; Case:Zalman Z3
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Tak dnes probehla zkouska na win 10 a taky bezuspesne...
V User/dokumentech se vubec nevytvorijla slozka CC Data a i po vytvoreni teto slozky to nelze spustit.
Tak uz nevim co mam delat...jedine stahnout nekde tu hru a zkusit ji kreknout,akorat nevim,jestli budu moc hrat na origo servru...i kdyz zadam origo klic :|
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

vzhledem k tomu, ze uz asi 5 let zadny z tech originalnich serveru nefungujou, tak te to stejne nemusi trapit....
Drakes12
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drakes12 »

Jj to se tak hodí sem tam na retro Lan-Party :wink: což je úplně supr.
CPU:Intel Core i5-4690K; MB:ASUS B85-PRO GAMER GAMING; RAM:Crucial Ballistix Sport 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz CL9; VGA:MSI NVIDIA GTX 970 GAMING 4G; HDD: Intel SSD 530 Series 120GB, WD Green 2TB; PS:Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze; Case:Zalman Z3
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Tak jsem dostal tip na tuhle aplikaci VMware Player...tak jsem zvědavej..dám vědět jak to dopadne.Náhodou s tím nemáte někdo zkušenost..?
jerryxlol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jerryxlol »

Hele hrajeme na W10 generalsy i ZH bez problemu. Jediné kde ZH nefunguje jsou INTEL grafiky v cpu. NV a AMD v klidu.

Řešením je extrakce kořenového registru od někoho komu to funguje se změnou keye. Samozřejmě musíš přidat i ty složky do dokumentů (data).
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Tak tim je to asi objasněný...mam totiž tento notas..Lenovo IdeaPad G50-30 s vga- Intel HD Graphics :sad:
Ted jsem vyzkousel vmware a hodilo mi to chybu v-0cpu/intel
jerryxlol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jerryxlol »

ale jen zero hour na těch VGA nejdou, generals ano :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“